emirhanvrl81
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 107
Sizce o telefona 5000TL vermek mantıklı mı? Bayide bir adam çok kötüledi ama sizin görüşlerinizi de almak istiyorum
Dostum Xs ile S10 + arasında kalmıştım , ve baya fark var aralarında . S10 + aldım , şuan 5500 tl hepsiburada da , satıcısı da hepsiburada kesinlikle tavsiye ederim. Ki s10 + Se2 den çook çok önde genel olarakapple ekosistemi içindeseniz alınır elbet , yeni bir telefon boyut falan da sorun değilse sizin için neden olmasın.
P30 Pro nun rakibi S10+Aynı fiyatlarda P30 daha iyi hir tercih olur.
Boyutu çok sorun değil oyun oynamıyorum, dizi falan da izlemiyorum, müzik dinlemek ve sosyal medyada takılmak için uzun süre idare edicek bir telefon istiyorum. Bunu alcaktım tek kafamı karıştıran konu bataryası hocam bataryası birsz sıkıntı sanki siz ne düşünüyorsunuzapple ekosistemi içindeseniz alınır elbet , yeni bir telefon boyut falan da sorun değilse sizin için neden olmasın.
Aynen. Tasarım ve ekran kasa oranı dışında çok iyi bir cihaz.Alınır tabi ki. Kullanmayanlara bakarsan 1 aramada pili bitiyor. Cihaz sadece aldın bitti değil satış sonrası desteği de önemli, Apple da rakipsiz bu konuda. Performans olarak zaten şu ana kadar kullanılmış en güçlü işlemci , iOS performansını anlatmaya gerek yok , 3gb ram ile 5000TL’ye alacağın en performanslı cihaz. Günlük kullanımda 6 saat civarında ekran süresi veriyor, forumda ekran görüntüsü dolu inanmayanlar bakabilir oradan. Tek eksisi tasarımı. Güncel tasarım çizgilerini barındırmıyor cihaz. Onun dışında kamera, ses kalitesi ve performans olarak gerçekten başarılı.
IOS ekosisteminde daha önce bulunduysanız alabilirsiniz fakat değilseniz kesinlikle Android alın.Boyutu çok sorun değil oyun oynamıyorum, dizi falan da izlemiyorum, müzik dinlemek ve sosyal medyada takılmak için uzun süre idare edicek bir telefon istiyorum. Bunu alcaktım tek kafamı karıştıran konu bataryası hocam bataryası birsz sıkıntı sanki siz ne düşünüyorsunuz
8 ile aynı kapasitede bataryaya sahip, 8 den daha az güç tüketiyor donanımı da. 8 bile halen daha günü çıkartıyor. Gereksiz bir yorum olmuş.1.5 sene sonra ki tek sorunun yanında powerbank dolaştıracaksın. Telefon 4 saatte şarj olacak ve 5 saat ekran süresi verecek. Diğer tüm - lere katlanırsın ekran küçük kasa problem değil vs vs ama bataryaya çok söveceksin
Bence almak mantıklı. Fiyatına da az-çok hak ediyor.Sizce o telefona 5000TL vermek mantıklı mı? Bayide bir adam çok kötüledi ama sizin görüşlerinizi de almak istiyorum
Sizce o telefona 5000TL vermek mantıklı mı? Bayide bir adam çok kötüledi ama sizin görüşlerinizi de almak istiyorum
Bayiide kim ne diyorsa inanma satması gereken prim alacağı malları satıyorlardır.Sizce o telefona 5000TL vermek mantıklı mı? Bayide bir adam çok kötüledi ama sizin görüşlerinizi de almak istiyorum
Ben benzerini yazcaktım kral benim yerime yazmıs benden de bu yorum gelmiş gibi dusun ? öneririm bir yakınımda var se2 guzel cihazAlınır tabi ki. Kullanmayanlara bakarsan 1 aramada pili bitiyor. Cihaz sadece aldın bitti değil satış sonrası desteği de önemli, Apple da rakipsiz bu konuda. Performans olarak zaten şu ana kadar kullanılmış en güçlü işlemci , iOS performansını anlatmaya gerek yok , 3gb ram ile 5000TL’ye alacağın en performanslı cihaz. Günlük kullanımda 6 saat civarında ekran süresi veriyor, forumda ekran görüntüsü dolu inanmayanlar bakabilir oradan. Tek eksisi tasarımı. Güncel tasarım çizgilerini barındırmıyor cihaz. Onun dışında kamera, ses kalitesi ve performans olarak gerçekten başarılı.
Hacı ben oyun oynamam sosyal medyada takılırım arada fotoğraf çekerim, dışarıya çıkıp müzik dinlerim hatta okul zamanı falan çok az bakarım telefona. Beni uzun süre idare etsin yeter öyle hemen eskimesin ya da bozulmasınBayiide kim ne diyorsa inanma satması gereken prim alacağı malları satıyorlardır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alınır ama sizin cihazdan beklentiniz ne ve ne amaçla kullanacaksınız bunları belirtirseniz SE2020 kullanıcısı olarak yardımcı olabilirim.
Ama ben şöyle açıklayayım SE2020 eğer şu beklentileriniz varsa almayın:
Bunlar eğer sizin için evet ise almayın çünkü bu cihaz bu kullanıcılara hitap etmiyor. Ama eğer
- Büyük ve tam ekran deneyimi seviyorsanız ve amacınız tamamen oyun ise
- Aşırı telefon bağımlısıysanız
- Küçük telefon sevmiyorsanız
Bunlar eğer sizin için evet ise alın kimseye bakmayın ama dediğim gibi eğer Android ekosisteminden geliyorsanız ve özgürlük dedikleri dosya aktarım özgürlüğü özelleştirme özgürlüğü apk vs vs gibi cennetlikler sizin için olmazsa olmaz ise mahrum kalacağınızı göz önüne alın ve ona göre alın.
- Küçük telefon tek elle kullanım deneyimi seviyorsanız.
- Telefon sık sık kullanırım ama aşırı bağımlısı değilim diyorsanız(Ekran süresi 5-7 saat aralığını baz alın)
- Fazla pahalı telefon istemiyorum ama en dolu özellikler olsun mesela ne gibi? Mesela(Hızlı şarj,kablosuz şarj,stereo hoparlör,4K 60FPS video,portre ön arka kamera,stereo video kayıt,hızlı ve akıcı deneyim) gibi.. Maalesef hızlı şarj dedim çünkü iPhone için bu bir lüks.
- Oyun oynarım ama arada diyorsan
- Küçük ekran seviyorum
Kısacası tüm cihazlar için aynı şey geçerli ne için alacaksınız ve size neler gerekli ?
Daha ayrıntı için sorularını bekliyorum memnuniyetle yardım ederim.
O zaman sana ideal hem gösterişsiz hem küçük hem de güçlü. Daha önce ne cihaz kullanıyordun?Hacı ben oyun oynamam sosyal medyada takılırım arada fotoğraf çekerim, dışarıya çıkıp müzik dinlerim hatta okul zamanı falan çok az bakarım telefona. Beni uzun süre idare etsin yeter öyle hemen eskimesin ya da bozulmasın