waylandx
Doçent
6s 16gb 2.800 tl3000 civarı olur ya dediğiniz bence fazla abartı gibi
7'yi düşünemiyorum bile.
6s 16gb 2.800 tl3000 civarı olur ya dediğiniz bence fazla abartı gibi
7 3200 bilemedin 3300 olur6s 16gb 2.800 tl
7'yi düşünemiyorum bile.
7 muhtemel 3700 den çıkıcak 6s biraz geriler 2900 e 6s ile 7 arasında 800 tllik bir fark kesinlikle olmayacak3000 civarı olur ya dediğiniz bence fazla abartı gibi
İki kat nedir ya abi HERKESmi sallar çıldıroyorum ya note 5 ile se nin günlük performans farkı 0.30 0.35 saniyeler neyin kafası bu arkadaşlarAraştırmadan konuşuyor olman kötü kardeşim benchmark testlerinde de gündelik performansıda da üst düzey oyunlarda da note 5 in iki katı performanslı biraz araştırmanı tavsiye ederim yorum yapmadan önce çünkü insanlar yanlış bilgilenebilir sayende
İki kat nedir ya abi HERKESmi sallar çıldıroyorum ya note 5 ile se nin günlük performans farkı 0.30 0.35 saniyeler neyin kafası bu arkadaşlar
Birşeyi anlamıyorsunuz işlemciler aşırı güçlendi ve bunları zorlayacak şey ancak oyunlar sen intel 6950xli bir pc ile 6. nesil i7 bir işlemci olsun
6950xi imace tak 6. nesil i7 yi windows 10 a tek bunda klasör aç birşey farketmezsin yok yani gündelik kullanım budur ne olur cs go açarsın 6950x daha hızlı açar oaly bu gündelik kullanımla oyun performasnı karışmtırmayın
İphone se 1999 tl 16 gb versiyonu İphone 7 3500 tl den aşağıya çıkmaz tahmini.Bir iphone 7 biraz daha zorlasan 2 iphone se parası olur.Bütçe sıkıntın yoksa al iphone 7 fakat iphone se ye paran yetiyorsa iphone 7 yi niye bekleyesin ?Ben iphone almak istiyorum ancak iphone 7'yi beklesem mi karar veremiyorum telefonada ihtiyacım var
Bende iphone 7 bekliyom çıkınca 6s fiyatı düşer diye 200-250 düşsün yeterİphone 7 alanın aklından şüphe ederim.Ama parası varsa alır.
Hemen düşmez çıkınca.Daha zaman var.Bende iphone 7 bekliyom çıkınca 6s fiyatı düşer diye 200-250 düşsün yeter
Hemen düşmez çıkınca.Daha zaman var.
6s plus gibi güzel telefon varken yapma bence.Bende bekliyorum 6s plus var satıp üstüne biraz koyup 7 alıcam
6s plus gibi güzel telefon varken yapma bence.
MantıklıZaten 7plus alırım diye düşünüyorum değeri kaybolmasın diye sonuçta bi şekilde elinde sermaye istedin an sat al paranı o yüzden değerini koruyim diye düşünüyorum
Saygı değer kardeşim gerçektende iphone SE nin note5 e göre daha iyi hem işlemci bakımından hemde grafik işlemci bakımından iyidir.Arka kamera 12 mp ve kötü diyemezsin arka kameraya S6 Lgg4 kadar iyi foto çekebiliyor beyaz dengesi çok çok iyi.ios oldugunu söylememe gerek yok.Dediğin gibi dezavantaj ekranın küçük olması.Birde el kadar telefona kaç mA batarya koyacakalrki boyuna göre bataryası iyi sarj eeceksin olacak bitecek .yani ekran,ön kamera ve sarj konusunda note 5 üstündür Ama arkdaşında dediği gibi işlemci ,grafik işlemcisi gercektende çok iyi o konuda hakkını yememek lazım.Note5 inde kötü değil ama yinede SE'ninki daha iyi.Birde arka kamerasını yerden yere vurmayalım pleaseNote 5 yaklaşamaz mı daha güçlü değil ama yaklaşamaz sanmıyorum
Note 5 in 6s plusun rakibi olduğunu düşünürsek SE'yi bütüne bakarsak tam anlamda dümdüz eder.
Şurda boş beleş samsung veya iphone fanlığı yapanalrı görünce çıldırıyorum.
SE şuan iOS cihazlar arasında ipad pro 12 inçten sonra en performanslı cihaz
SE almak önceliklerine bakar iyi performans sevenine küçük ekran ama kötü ön kamera çok kötü arka kamera diğer amiral gemilerine göre fiyat bandına göre kötü batarya süresi yine diğerlerine göre kötü bir ekran
Burdan o note 5 e laf atan arkadaşa sesleniyorum
Her konuda samsung cihazları yerden yere vurup iphoneleri ilahlaştırıyorsun
Note 5 'in nasıl bir cihaz olduğunu bilmeden konuşma burda Note 5 speniyle bile SE'yi parmağında oynatır.
Bu iki telefon arasında günlük kullanımda ki performans farkını hissedemezsin.
Ama kamera farkını ekran farkını batarya farkını gayet net bir şekilde hissedersin.
Burda boş beleş iphone fanlığı yapma
O çok orda yanlış olmuş diğer amiral gemilerine göre kötü ayrıca piyasadaki hiç bir iPhone g4 kadar iyi çekemez ben sonuca bakarım fark ortadaSaygı değer kardeşim gerçektende iphone SE nin note5 e göre daha iyi hem işlemci bakımından hemde grafik işlemci bakımından iyidir.Arka kamera 12 mp ve kötü diyemezsin arka kameraya S6 Lgg4 kadar iyi foto çekebiliyor beyaz dengesi çok çok iyi.ios oldugunu söylememe gerek yok.Dediğin gibi dezavantaj ekranın küçük olması.Birde el kadar telefona kaç mA batarya koyacakalrki boyuna göre bataryası iyi sarj eeceksin olacak bitecek .yani ekran,ön kamera ve sarj konusunda note 5 üstündür Ama arkdaşında dediği gibi işlemci ,grafik işlemcisi gercektende çok iyi o konuda hakkını yememek lazım.Note5 inde kötü değil ama yinede SE'ninki daha iyi.Birde arka kamerasını yerden yere vurmayalım please![]()
kardeşim takmışsın heryerde Note5 i öve öve öve.Tamam bak kötü demiyorum ama sana diyorumki SE dediğin telefon hem işlemci bakımından hemde grafik işlemci dediğin telefondan iyi.Note5 in iyi olduğu yer daha büyük ekran daha iyi sarj ve daha iyi ön kamera.Arka kameran SEden iyi değildir aynıdır üstün olma şansı yok.Lg G4 gibi foto çekiyor demedim ,kadar foto çekiyor dedim.Arka kamerası gerçektende güzel .O çok orda yanlış olmuş diğer amiral gemilerine göre kötü ayrıca piyasadaki hiç bir iPhone g4 kadar iyi çekemez ben sonuca bakarım fark ortada
SE donanımı üstün diye note 5 den üstün olamaz iddiadan vazgeçmiyorum Sayın peniyle bile parmağında oynatır SE yi
Bu arkadaş benle tartışıp SE'nin daha güçlü olduğunu söyledi şimdi Note 5'i övüyorkardeşim takmışsın heryerde Note5 i öve öve öve.Tamam bak kötü demiyorum ama sana diyorumki SE dediğin telefon hem işlemci bakımından hemde grafik işlemci dediğin telefondan iyi.Note5 in iyi olduğu yer daha büyük ekran daha iyi sarj ve daha iyi ön kamera.Arka kameran SEden iyi değildir aynıdır üstün olma şansı yok.Lg G4 gibi foto çekiyor demedim ,kadar foto çekiyor dedim.Arka kamerası gerçektende güzel .
Note5 tutturmuş herşeyden üstün tutuyor o koyuyor insanaBu arkadaş benle tartışıp SE'nin daha güçlü olduğunu söyledi şimdi Note 5'i övüyor![]()
Bu arkadaş benle tartışıp SE'nin daha güçlü olduğunu söyledi şimdi Note 5'i övüyor![]()
Belkide beynininz dediklerimi anlayma yetmiyor.kardeşim takmışsın heryerde Note5 i öve öve öve.Tamam bak kötü demiyorum ama sana diyorumki SE dediğin telefon hem işlemci bakımından hemde grafik işlemci dediğin telefondan iyi.Note5 in iyi olduğu yer daha büyük ekran daha iyi sarj ve daha iyi ön kamera.Arka kameran SEden iyi değildir aynıdır üstün olma şansı yok.Lg G4 gibi foto çekiyor demedim ,kadar foto çekiyor dedim.Arka kamerası gerçektende güzel .
bir denilen bir denileni tutmaz mıBelkide beynininz dediklerimi anlayma yetmiyor.
Diyorum ki SE daha performasnlı olabilir. Bir telefonu alırken herşeyine bakıyoruz sadece performansa değil waylandx adlı arkadaş note 5 in işlemcisinin SE'den daha güçlü olduğunu iddia ediyor.Ben diyorum ki note 5 işlemci olarak güçsüz ama bu günlük kullanıdma pek fark edilmez note 5 diğer tüm alanlarıyla SE'den üstün anlamıyorsunuz veya illede anlamak istemiyorsunuz
Anlamıyorlar işte.Ulan küçücük ekran da en baba performansı alsan ne olur? Ekranların büyüme sebebi daha iyi kullanıcı deneyimi sağlamaktır. Daha düne kadar buna karşı olan Apple bile ekranlarını büyüttü. Mantıken Note 5, donanımı biraz daha zayıf olsa da küçük ekranlı Ayfondan çok daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunar. Sebebi de küçük ekranda ne web sörfing, ne video izleme ne, de oyun zevk verir. Peki bunları dilediğin gibi yapamayıp standart telefon işleri için kullanacaksan yüksek donanımlı bir cihaza ne gerek var. Ayfon Se iyi bir donanım ancak kötü bir kullanıcı deneyimi hissiyatı veren tuhaf bir cihaz.
Ekran boyutu kişiden kişiye değişir. Kısa boylu olan, elleri küçük olan insan 5.7''lik telefonu kullanırken zorlanabilir o yüzden küçük telefon ister. Şahsen ben de, boyum uzun olmasına rağmen büyük telefon sevmiyorum, cebe sığmıyor doğru düzgün, rahatsız ediyor, tek elle kullanımı çok zor.Ulan küçücük ekran da en baba performansı alsan ne olur? Ekranların büyüme sebebi daha iyi kullanıcı deneyimi sağlamaktır. Daha düne kadar buna karşı olan Apple bile ekranlarını büyüttü. Mantıken Note 5, donanımı biraz daha zayıf olsa da küçük ekranlı Ayfondan çok daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunar. Sebebi de küçük ekranda ne web sörfing, ne video izleme ne, de oyun zevk verir. Peki bunları dilediğin gibi yapamayıp standart telefon işleri için kullanacaksan yüksek donanımlı bir cihaza ne gerek var. Ayfon Se iyi bir donanım ancak kötü bir kullanıcı deneyimi hissiyatı veren tuhaf bir cihaz.
Sonunda biri beni anladı.Se fiyasko bir cihazdır ha 1500-1600 civarında olsa bir derece iyi bir cihaz konumunda olurdu. 2012-2013 de çıkmış bir cihazın kasasını fırçalayıp, a9 işlemci koyup 2000-2100 tl istemek tüketici ile dalga geçmektir . Ha bir de orta halli bir arka kamera güncellemesi. Yapmayın etmeyin, SE kesinlikle kötü bir cihaz. O fiyat aralığında çok daha iyi cihazlar var.