iPhone Se

iPhone Se alinabilir mi?

• Evet

Kullanılan: 13 54.2%
  • Hayır

Kullanılan: 11 45.8%

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Efsane tasarımlı olup piyasanın en güçlğ telefonunu kullanmak ve uzun süre sorun yaşamadan telefon eksikliğini hissetmeden kullanmak istiyorsan hiç düşünme

WilliamWallace

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Sevgili kardeşim bir telefona 2000 + üstü fiyat vermek bence ahmaklıktır..ve şu da var tabi git en kral androidi al, ve çok değil 6 ay sonra ki fiyatına bak..Apple'nin her yönde sağlam bir firma diğerleri gibi 6 ayda fiyatı üçte 1 oranda düşmüyor.. SE Candır gerisi fasa fiso

waylandx

Doçent
Reaksiyon puanı
67
Efsane tasarımlı olup piyasanın en güçlğ telefonunu kullanmak ve uzun süre sorun yaşamadan telefon eksikliğini hissetmeden kullanmak istiyorsan hiç düşünme
Piyasanın en güçlü telefonu :D:eek:
Kardeş beni güldürdün Allah da seni güldürsün.

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Daha güçlüsünü söylersen benide güldürürsün :cool:
Şuanda ekran çözünürlüğü se'ye göre daha yüksek 6s bile çoğu son cihazdan daha güçlü ve se'nin ekran çöznürlüğü daha düşük olmasına rağmen a9 işlemci 2gb ram'i var daha:)

Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar demişssinizki yok ekran çözünürlüğü yok piksel sayısı .Mesela xperia m5 de 440 civarı diye hatrlıyorum .Ama insan gözü 340 pikselden sonrasını algılamıyor .Şimdi 2k ekranmış oymuş buymuş araştırın mantıksız .1080p fulhd ekrandan fazlasına gerek yok algılanmıyor şunu bir öğrenin araştırın.SE ile note5 i kıyaslayan var .Arkadaş tek geçebileceği yer ön kamera ve sarj başkada yok .A9 u küçümsemeyin bi araştırın

M

Murat Burç

SDN Okuru
Haklısın note 5 dah güçlü SE den unutmuşum :) note 5 ne grafik de nede işlemcide SE'yi geçmeyi bırak yaklaşamaz bile yanına
Note 5 yaklaşamaz mı daha güçlü değil ama yaklaşamaz sanmıyorum
Note 5 in 6s plusun rakibi olduğunu düşünürsek SE'yi bütüne bakarsak tam anlamda dümdüz eder.
Şurda boş beleş samsung veya iphone fanlığı yapanalrı görünce çıldırıyorum.
SE şuan iOS cihazlar arasında ipad pro 12 inçten sonra en performanslı cihaz
SE almak önceliklerine bakar iyi performans sevenine küçük ekran ama kötü ön kamera çok kötü arka kamera diğer amiral gemilerine göre fiyat bandına göre kötü batarya süresi yine diğerlerine göre kötü bir ekran
Burdan o note 5 e laf atan arkadaşa sesleniyorum
Her konuda samsung cihazları yerden yere vurup iphoneleri ilahlaştırıyorsun
Note 5 'in nasıl bir cihaz olduğunu bilmeden konuşma burda Note 5 speniyle bile SE'yi parmağında oynatır.
Bu iki telefon arasında günlük kullanımda ki performans farkını hissedemezsin.
Ama kamera farkını ekran farkını batarya farkını gayet net bir şekilde hissedersin.
Burda boş beleş iphone fanlığı yapma

waylandx

Doçent
Reaksiyon puanı
67
Haklısın note 5 dah güçlü SE den unutmuşum :) note 5 ne grafik de nede işlemcide SE'yi geçmeyi bırak yaklaşamaz bile yanına
Çok komiksin.Başka bir şey demiyorum ben size.Note 5 SE'yi geçemiyormuş.Samsung zaten boşuna üretiyor telefonları :D

M

Murat Burç

SDN Okuru
Çok komiksin.Başka bir şey demiyorum ben size.Note 5 SE'yi geçemiyormuş.Samsung zaten boşuna üretiyor telefonları :D
Note 5 işlemcisi SE'deki A9'dan daha güçsüz ya anlamıyorum bu forum ne zaman bu kadar bilgisizlerle doldu ben ağır samsung taraftarıyım benim kadar biri yoktur samsung taraftarı olan ben böyle yorumlar yapmıyorum bu fom saf iphonecu bu walandxde saf samsungçu ele aldığınız telefonların özelliklerini öğrenin de gelin

waylandx

Doçent
Reaksiyon puanı
67
Note 5 işlemcisi SE'deki A9'dan daha güçsüz ya anlamıyorum bu forum ne zaman bu kadar bilgisizlerle doldu ben ağır samsung taraftarıyım benim kadar biri yoktur samsung taraftarı olan ben böyle yorumlar yapmıyorum bu fom saf iphonecu bu walandxde saf samsungçu ele aldığınız telefonların özelliklerini öğrenin de gelin
Ben sizin tabirinizle ''samsungçu'' değilim.Ben sony kullanıyorum.Adam gelmiş SE Note 5'den güçlü diyor.Dalga geçiyor.Sen de gelmiş burda atarlanıyorsun.Ele aldığınız telefonların özellikleri öğreninde gelin demişsiniz.Önce sen doğru konuşmasını öğren.

waylandx

Doçent
Reaksiyon puanı
67
Bu forum ne zaman bu kadar bilgisizlerle dolmuş diyorsun.Önce siz öğrenin bizede öğretirsiniz.;).Bu arada ağır samsung taraftarıyım cümlesi de çok komikmiş.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ben sizin tabirinizle ''samsungçu'' değilim.Ben sony kullanıyorum.Adam gelmiş SE Note 5'den güçlü diyor.Dalga geçiyor.Sen de gelmiş burda atarlanıyorsun.Ele aldığınız telefonların özellikleri öğreninde gelin demişsiniz.Önce sen doğru konuşmasını öğren.
SE note 5 den işlemci olarak güçlü önce bunu öğren gel sonra bol bol konuşuruz

waylandx

Doçent
Reaksiyon puanı
67
:rolleyes:

Ekli dosyalar

• ....jpg
    ....jpg
    38.7 KB · Görüntüleme: 349

waylandx

Doçent
Reaksiyon puanı
67
Bu arada bu forum ne zaman bu kadar bilgisizlerle dolmuş :)

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264

Araştırmadan konuşuyor olman kötü kardeşim benchmark testlerinde de gündelik performansıda da üst düzey oyunlarda da note 5 in iki katı performanslı biraz araştırmanı tavsiye ederim yorum yapmadan önce çünkü insanlar yanlış bilgilenebilir sayende

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264

waylandx

Doçent
Reaksiyon puanı
67
Antutu puanına bakarak telefon alacaklara bişey demiyorum ben artık :).