Piyasanın en güçlü telefonuEfsane tasarımlı olup piyasanın en güçlğ telefonunu kullanmak ve uzun süre sorun yaşamadan telefon eksikliğini hissetmeden kullanmak istiyorsan hiç düşünme
Note 5 yaklaşamaz mı daha güçlü değil ama yaklaşamaz sanmıyorumHaklısın note 5 dah güçlü SE den unutmuşumnote 5 ne grafik de nede işlemcide SE'yi geçmeyi bırak yaklaşamaz bile yanına
Çok komiksin.Başka bir şey demiyorum ben size.Note 5 SE'yi geçemiyormuş.Samsung zaten boşuna üretiyor telefonlarıHaklısın note 5 dah güçlü SE den unutmuşumnote 5 ne grafik de nede işlemcide SE'yi geçmeyi bırak yaklaşamaz bile yanına
Note 5 işlemcisi SE'deki A9'dan daha güçsüz ya anlamıyorum bu forum ne zaman bu kadar bilgisizlerle doldu ben ağır samsung taraftarıyım benim kadar biri yoktur samsung taraftarı olan ben böyle yorumlar yapmıyorum bu fom saf iphonecu bu walandxde saf samsungçu ele aldığınız telefonların özelliklerini öğrenin de gelinÇok komiksin.Başka bir şey demiyorum ben size.Note 5 SE'yi geçemiyormuş.Samsung zaten boşuna üretiyor telefonları![]()
Ben sizin tabirinizle ''samsungçu'' değilim.Ben sony kullanıyorum.Adam gelmiş SE Note 5'den güçlü diyor.Dalga geçiyor.Sen de gelmiş burda atarlanıyorsun.Ele aldığınız telefonların özellikleri öğreninde gelin demişsiniz.Önce sen doğru konuşmasını öğren.Note 5 işlemcisi SE'deki A9'dan daha güçsüz ya anlamıyorum bu forum ne zaman bu kadar bilgisizlerle doldu ben ağır samsung taraftarıyım benim kadar biri yoktur samsung taraftarı olan ben böyle yorumlar yapmıyorum bu fom saf iphonecu bu walandxde saf samsungçu ele aldığınız telefonların özelliklerini öğrenin de gelin
SE note 5 den işlemci olarak güçlü önce bunu öğren gel sonra bol bol konuşuruzBen sizin tabirinizle ''samsungçu'' değilim.Ben sony kullanıyorum.Adam gelmiş SE Note 5'den güçlü diyor.Dalga geçiyor.Sen de gelmiş burda atarlanıyorsun.Ele aldığınız telefonların özellikleri öğreninde gelin demişsiniz.Önce sen doğru konuşmasını öğren.
Exynos 7420'nin A9u geçtiği herhangi bir testi at buraya bana ben bu forumdaki hesabımı silicem
Sana bir daha cevap yazmayacağım.Note 5 6s-6 plus'la anca karşılaştırabilirsin.Kendin bakabilirsin internetten.Exynos 7420'nin A9u geçtiği herhangi bir testi at buraya bana ben bu forumdaki hesabımı silicem
Çok komiksin.Başka bir şey demiyorum ben size.Note 5 SE'yi geçemiyormuş.Samsung zaten boşuna üretiyor telefonları![]()
Bu arada bu forum ne zaman bu kadar bilgisizlerle dolmuş![]()
Çok komiksin.Başka bir şey demiyorum ben size.Note 5 SE'yi geçemiyormuş.Samsung zaten boşuna üretiyor telefonları![]()
Antutu puanına bakarak telefon alacaklara bişey demiyorum ben artık.
6s plusla SE'nin donanmı tamamen aynıSana bir daha cevap yazmayacağım.Note 5 6s-6 plus'la anca karşılaştırabilirsin.Kendin bakabilirsin internetten.
Kendi halinde oyna burda kardeşim iyi forumlar.6s plusla SE'nin donanmı tamamen aynı
AcınasıKendi halinde oyna burda kardeşim iyi forumlar.
3000 civarı olur ya dediğiniz bence fazla abartı gibiİphone 7'yi beklesem mi diyorsun?(İphone 7 4000tlden fazla olucak kesin) Ama bunlara param yok diyorsun anlamadım![]()