Mehmet Emin Ülker
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Arkaslar yakin zamanda almayi dusunuyorum sizce hangisini almaliyim
Yav performans da performans note 5 ile 6s arasında günlük kullanımda performans farkı hissedililmiyor ki hocamO fiyata küçük ekranlı cihaz istiyorsanız SE alabilirsiniz.Ama bu fiyata note 5 daha mantıklı olur.G4 fazla sorunlu bir cihaz almanızı önermem.Note 5 performans dışında her konuda se'den üstündür.
S7 yi 2350 tl ye nereden bulabilirimG4 eğer kronik sorunsuz bir telefon olaydı SE'Yİ param parça ederdi ne vardı sorunları çok
O fiyatta note 5 bin daha tutarlardan hepsi buradada TR garantili s7 fiyatları 2350den başlıyor o en iyi seçenek olur
Hepsi buradada TR garantili S7 2350 tlS7 yi 2350 tl ye nereden bulabilirim
Doğru söylüyorsun zaten insanoğlu ya Facebook'a girerken exynos 7420 ile a9 arasındaki farkı GörsünYav performans da performans note 5 ile 6s arasında günlük kullanımda performans farkı hissedililmiyor ki hocam![]()
Ben ithalatçılara güvenemiyorum. Ama s7 alın.Hepsi buradadan siparis etsem sıkıntı olurmu hic siparis eden varmi aranizda
Ben onlarca kez alışveriş yaptım kendilerinden satış şekillerini değiştirmeden önce sorun yaşamadım.Sizin yaşıyacağınızı da sanmam.Tr garantili alıyorsanız zaten yaşayabilrceğiniz bir sıkıntı olmaz.Hepsi buradadan siparis etsem sıkıntı olurmu hic siparis eden varmi aranizda
Arkaslar yakin zamanda almayi dusunuyorum sizce hangisini almaliyim
Bence de Se ya da S7Edge al.İkisi arasından SE ama s7 al![]()
Sorma ahenkle dans ediyor üçü birdenHayırlı olsunbaşlıkla aldığın süper uyumlu
![]()
sağolun bu daha iyi dediler o yüzden bunu aldimHayırlı olsunbaşlıkla aldığın süper uyumlu
![]()
bir iphone kullanmak istiyorsan SE güzel. boyutlar uygunsa alınır. PLUS modeller harici pili en iyi durumda olan iphone SE. Fiyat olarak denk olan note 5 var ki güçlü bi cihaz. bu noktada hepsi tatmin edici cihazlar görüntüsünü, büyüklüğünü kısacası kullanımına uygun olanını almalısın. büyük ekranı kullanması zevkli ama taşıması hiç değil. Küçük ekranda kullanırken sıkabilir.Arkaslar yakin zamanda almayi dusunuyorum sizce hangisini almaliyim