Iphone se vs lg g4

M

Murat Burç

SDN Okuru
G4 eğer kronik sorunsuz bir telefon olaydı SE'Yİ param parça ederdi ne vardı sorunları çok
O fiyatta note 5 bin daha tutarlardan hepsi buradada TR garantili s7 fiyatları 2350den başlıyor o en iyi seçenek olur

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
O fiyata küçük ekranlı cihaz istiyorsanız SE alabilirsiniz.Ama bu fiyata note 5 daha mantıklı olur.G4 fazla sorunlu bir cihaz almanızı önermem.Note 5 performans dışında her konuda se'den üstündür.

M

Murat Burç

SDN Okuru
O fiyata küçük ekranlı cihaz istiyorsanız SE alabilirsiniz.Ama bu fiyata note 5 daha mantıklı olur.G4 fazla sorunlu bir cihaz almanızı önermem.Note 5 performans dışında her konuda se'den üstündür.
Yav performans da performans note 5 ile 6s arasında günlük kullanımda performans farkı hissedililmiyor ki hocam :D

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
İthalatçı garantili s7 alın. İkisi de işe yaramaz cihazlar

silenforce

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hepsi buradadan siparis etsem sıkıntı olurmu hic siparis eden varmi aranizda
Ben onlarca kez alışveriş yaptım kendilerinden satış şekillerini değiştirmeden önce sorun yaşamadım.Sizin yaşıyacağınızı da sanmam.Tr garantili alıyorsanız zaten yaşayabilrceğiniz bir sıkıntı olmaz.

Jacoub

Doçent
Reaksiyon puanı
4
G4'den kesinlikle uzak durun. LG'den beklenmeyecek derecede kötü bir telefon. Telefonu, arıza yapsın diye üretime sokmuşlar resmen. Ayrıca LG servisleri rezillikten başka bir şey değil.

Para veriyorsunuz, telefon alıyorsunuz sonra o telefon sizden kaynaklanmayan sebeplerden ötürü arıza veriyor ve servise götürdüğünüzde en az 2 ay sonra yeni telefon veriyorlar. LG pişmanlıktır.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Arkaslar yakin zamanda almayi dusunuyorum sizce hangisini almaliyim

Merhaba,

İphone se performans, stabilite, uzun vadededi performans düşüşü konularında sizi kesinlikle daha memnun eder.

Lg g4'ün daha iyi olduğu noktalar ise kamerası, ekranı. Ayrıca hızlı şarj gibi bir avantajı da var ki bunu hiç yabana atmayım iphone'larda cihaz şarj olsun diye göz göre göre bekletiyor. Buda günümüz şartlarında önemli bir etken.

Yalnız şunu belirteyim lg g4 kutularında bi s/n yazar. Bu seri no 601k... Ve üstü bir seri den ise o g4 alın. 505k...~600k... Arasında ise alacağınız g4 almayın. Kronik sorunları var o seri cihazların.

Tavsiye;

Bu cihazların fiyatlarının yaklaşık 1750-2000 tl olduğunu göz önünde bulundurursak bu iki modeli almak yerine hepsiburada, kipa gibi bir yerden uygun fiyata ithalatçı veya lg garantili bir lg g5 alabilirsiniz. Yanlış hatırlamıyorsam g5 hepsiburada'da lg garantili 2000 tl, ithalatçı garantili 1750 tl idi.

Veya g5'in tasarımını beğenmezseniz samsung note 5 alabilirsiniz. G5 daha güçlüdür ama note 5 de g5'i aratmaz.

Armağan UYSAL

Asistan
Reaksiyon puanı
23
LGG4 16oo TL.. SE 1800 TL.. Note 5 2200 TL.. S7 2400 TL.. S7 EDGE 2700 TL..
Karşılaştırmalar çok garip ^^
he bide 16gb iphone hiçbir işe yaramaz para ziyanlığı çünkü zaman geçtikçe yetmeyecek. Bu sebeple 64gb almaya kalksan oda 2300 :D
Bu paraları gözden çıkardıysan LG G4'ü zaten sil kafandan ^^ Ben HTC 10 sipariş verdim. O paraları gözden çıkardıysan sende HTC 10 araştır derim.
Bunların haricinde kardeşimde G4 var. Eğer fiyat skalan 1200~1800 aralığında ise LG G4 ile Xperia Z3+ 'a bak. Gerisinede bakma. Kardeşimde G4 var. Denilenin aksine sıfır sıkıntı. he ghost screen var. ama gidipte ekran parlaklığını full yapıp 15dk ekran açık tutmuyor. Telefonu kaç kere full parlaklıkta 15dk kullancanki? Sonrasında ufak bir gölgemsi bişi oluşuyor. Seni rahatsız etmez bile. S808 işlemci gayet süper bir işlemci o fiyat skalasında. SE güzel ama 16gb düşünüyorsan hiç düşünme.
Sony Xperia Z3 D6603 Cep Telefonu - 2 Yıl Sony Türkiye Garantili - n11.com
LG G4 32 GB (LG Türkiye Garantili) Fiyatı - Taksit Seçenekleri

Son düzenleme:

Hyggelig

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Arkaslar yakin zamanda almayi dusunuyorum sizce hangisini almaliyim
bir iphone kullanmak istiyorsan SE güzel. boyutlar uygunsa alınır. PLUS modeller harici pili en iyi durumda olan iphone SE. Fiyat olarak denk olan note 5 var ki güçlü bi cihaz. bu noktada hepsi tatmin edici cihazlar görüntüsünü, büyüklüğünü kısacası kullanımına uygun olanını almalısın. büyük ekranı kullanması zevkli ama taşıması hiç değil. Küçük ekranda kullanırken sıkabilir.