İphone se vs galaxy s6

byrz91

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Herkese merhaba başlıktaki iki telefon arasında kaldım görüş düşünce ve tavsiyelerinizi alabilir miyim teşekkürler

M

Murat Burç

SDN Okuru
S6 fakat bu fiyata ciktiysaniz 2000 TLye axon 7 var 2300e s7 ve Note 5 var onlara bakın derim

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
İthalatçı Garantili G5 veya Huawei P9 . Bu 2 telefon bunlara 1000 basar ..

byrz91

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
G5 de ghost screen ve bazı lg kronik sorunları gözümü korkuttu s7 seviyesine kadar çıkamam ayrıca s6 6.0.1 İle stabil diyolar ama

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
G5 de ghost screen ve bazı lg kronik sorunları gözümü korkuttu s7 seviyesine kadar çıkamam ayrıca s6 6.0.1 İle stabil diyolar ama
S6 zayıf bir model . Hem hafıza hem de batarya konusundan . Bütçenizi yazar mısınız? Dediğim gibi İthalatçı Garantili Huawei P9'a bakabilirsiniz ...

M

Murat Burç

SDN Okuru
Stabil olabilir ama donanım farkı var s6 ile s7 arasındaki donanım farkı için 200-300 TL kesinlikle verilir hafıza kartı desteği de var suya dayanıklılık kamera farki batarya oohog say say bitmez

byrz91

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
1800 tl yi geçmesin diyorum

M

Murat Burç

SDN Okuru
G5 veya zorla 2000 TLye axon 7 al böyle hayvanı telefonlar varken s6 ve SE bu fiyata alınmaz G5 hbde tr garantili olarak 2000 TL

byrz91

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Huawei konusunda pek bilgi sahibi değilim pekde gönlüm yok

byrz91

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Lg nin telefon bölümü batacak diyolardı ayrıca ghost screen olayından korkuyorum

M

Murat Burç

SDN Okuru
LG TR garantili alırsan sıkıntı çıkmaz
Lgnin mobil bölümü batmaz batttirmazlar arkasında lgnin bir çok bölümü destekliyor sıkıntı çıkmaz zaten o haber asparagas haber

byrz91

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ghost screen garantilik bi iş değil biraz da şans işi bu telefonlar lg g5 düşünebilirim aslında

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Huaweş F/P ürünüdür telefon sektöründe. Çinli firmaların çoğu öyle. Marka takıntım yoksa 1500 TLye Xiamoi Mi5 öneririm. 300 tl cebinizde kalmış olur . SD820 işlemcisiyle tam F/P ürünü.Kısacası Amiral Gemisi . Sar değeri de önemli.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Herkese merhaba başlıktaki iki telefon arasında kaldım görüş düşünce ve tavsiyelerinizi alabilir miyim teşekkürler
Merhaba,

Kategorilere göre kıyaslayalım isterseniz;

• Performans: İphone se daha güçlü bir cihaz.
  • Ekran: Samsung s6 çok daha iyi bir ekrana sahip.
  • Kamera: Samsung s6 çok daha iyi bir kameraya sahip.
  • Pil: Bu konuda ikisinden biri iyi değil ne yazıkki, iki ürününde pil performansı başarısız.
Samsung s6'nın hızlı şarj, kablosuz şarj, dahili depolamanın 32gb olması gibi artıları var.

İphone se ios sistemine sahip olduğu için daha stabil çalışıyor ve uzun vadedeki performans düşüşü daha az olacaktır.

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
İphone se yi ele alacağın model 16 gb lık olanı ise kesinlikle ele zaten.S7 al bence S6 çok eskiyecek artık S8 in çıkmasıyla hem hafıza da yükseltilemiyor s6 da sıkıntı çekersin bence.

M

Murat Burç

SDN Okuru
G5 ve axon 7 nin olduğu yerde bu fiyat segmentinde başkasının adı geçmez
Ghost screen garantilik bi iş değil biraz da şans işi bu telefonlar lg g5 düşünebilirim aslında
Eğer lg TR garantisi olursa garanti bakımından sıkıntı yaşamazsınız

byrz91

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Xiaomi mi5 alırsam 1.50 sar değeri var maazallah çocuğum olmaz gönlüm s7 de ama 2200 tl ye kadar çıkamam görkem bey kıyaslamanıza göre hiçbirşey anlamadım lütfen kıyaslamanızın sonucunu yazarmısınız teşekkürler

M

Murat Burç

SDN Okuru
Xiaomi mi5 alırsam 1.50 sar değeri var maazallah çocuğum olmaz gönlüm s7 de ama 2200 tl ye kadar çıkamam görkem bey kıyaslamanıza göre hiçbirşey anlamadım lütfen kıyaslamanızın sonucunu yazarmısınız teşekkürler
hbden 2000 TLye lg TR garantili G5 al keyfine bak

M

Murat Burç

SDN Okuru
sen samsungcı deılmısın ? g5 al demışsın kafamı karıştırma :) s7 alıyımı s8 beklıyımı bütçe önemli degil? cok fark olmassa s7 alıcam.
Ben onu konu sahibine söyledim
Bütçen varsa S8 bekle
Samsung bana göre en iyisi ama yerine göre bu fiyatta daha iyi telefonlar var

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779

Kıyaslamada kategorilerde hangi telefonun daha iyi olduğunu belirttim. Örneğin kamerada s6 daha iyiken, performans konusunda ip se daha iyi bir cihaz. Hangisi daha iyi derseniz kıyaslamada samsung s6'nın daha iyi kriter sayısı daha fazla o nedenle daha çok artısı olduğu için samsung s6 daha iyi bir cihaz olarak karşımıza çıkıyor. Bı noktada hangisinin daha iyi olduğu sizin için önemli. Çünkü siz kameraya, ekrana önem veriyorsanız samsung s6 sizin için daha doğru bir tercih olacaktır. Ama siz uzun süre kullanabileceğiniz, stabilitesi bozulmucak bir cihaz istiyorsanız o zaman iphone se sizin için daha doğru bir tercih olur. Bu noktada sizin beklentiniz nedir?

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Ekran boyutu takıntınız yoksa SE hocam. S6 zayıf artık

byrz91

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bu karşılaştırmayı benim için iphone se kazandı ama lg g5 hakkında ne düşünüyorsunuz se yerine g5 mi tercih etmeliyim

byrz91

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Telefonda oyun olarak gta sa veya vainglory oynarım ekranda sizce sorun yaşarmıyım iphone se ile

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Telefonda oyun olarak gta sa veya vainglory oynarım ekranda sizce sorun yaşarmıyım iphone se ile

Hocam ben oynuyorum. Hiçbir sıkıntı kesinlikle yok. Gta liberty 60 fps desteği de var . Ben 6 plusdan geçtim. 3 gün yabancılık çekrtsiniz