s7 2200 liraya alınırmı? s8 yakın zamanda cıkacak çok fazla fark olucakmıS6 fakat bu fiyata ciktiysaniz 2000 TLye axon 7 var 2300e s7 ve Note 5 var onlara bakın derim
S8 en az 2800den girer S7 2800den girdi TR garantili ise s7 alınır 2200-2300es7 2200 liraya alınırmı? s8 yakın zamanda cıkacak çok fazla fark olucakmı
S6 zayıf bir model . Hem hafıza hem de batarya konusundan . Bütçenizi yazar mısınız? Dediğim gibi İthalatçı Garantili Huawei P9'a bakabilirsiniz ...G5 de ghost screen ve bazı lg kronik sorunları gözümü korkuttu s7 seviyesine kadar çıkamam ayrıca s6 6.0.1 İle stabil diyolar ama
Stabil olabilir ama donanım farkı var s6 ile s7 arasındaki donanım farkı için 200-300 TL kesinlikle verilir hafıza kartı desteği de var suya dayanıklılık kamera farki batarya oohog say say bitmezG5 de ghost screen ve bazı lg kronik sorunları gözümü korkuttu s7 seviyesine kadar çıkamam ayrıca s6 6.0.1 İle stabil diyolar ama
G5 veya zorla 2000 TLye axon 7 al böyle hayvanı telefonlar varken s6 ve SE bu fiyata alınmaz G5 hbde tr garantili olarak 2000 TL1800 tl yi geçmesin diyorum
G5 veya zorla 2000 TLye axon 7 al böyle hayvanı telefonlar varken s6 ve SE bu fiyata alınmaz G5 hbde tr garantili olarak 2000 TL1800 tl yi geçmesin diyorum
Merhaba,Herkese merhaba başlıktaki iki telefon arasında kaldım görüş düşünce ve tavsiyelerinizi alabilir miyim teşekkürler
İphone se yi ele alacağın model 16 gb lık olanı ise kesinlikle ele zaten.S7 al bence S6 çok eskiyecek artık S8 in çıkmasıyla hem hafıza da yükseltilemiyor s6 da sıkıntı çekersin bence.Herkese merhaba başlıktaki iki telefon arasında kaldım görüş düşünce ve tavsiyelerinizi alabilir miyim teşekkürler
Eğer lg TR garantisi olursa garanti bakımından sıkıntı yaşamazsınızGhost screen garantilik bi iş değil biraz da şans işi bu telefonlar lg g5 düşünebilirim aslında
hbden 2000 TLye lg TR garantili G5 al keyfine bakXiaomi mi5 alırsam 1.50 sar değeri var maazallah çocuğum olmaz gönlüm s7 de ama 2200 tl ye kadar çıkamam görkem bey kıyaslamanıza göre hiçbirşey anlamadım lütfen kıyaslamanızın sonucunu yazarmısınız teşekkürler
sen samsungcı deılmısın ? g5 al demışsın kafamı karıştırmahbden 2000 TLye lg TR garantili G5 al keyfine bak
Ben onu konu sahibine söyledimsen samsungcı deılmısın ? g5 al demışsın kafamı karıştırmas7 alıyımı s8 beklıyımı bütçe önemli degil? cok fark olmassa s7 alıcam.
Xiaomi mi5 alırsam 1.50 sar değeri var maazallah çocuğum olmaz gönlüm s7 de ama 2200 tl ye kadar çıkamam görkem bey kıyaslamanıza göre hiçbirşey anlamadım lütfen kıyaslamanızın sonucunu yazarmısınız teşekkürler
Telefonda oyun olarak gta sa veya vainglory oynarım ekranda sizce sorun yaşarmıyım iphone se ile