Iphone SE mi yoksa Lg G5 mi ?

Iphone SE mi yoksa LG G5 mi

• Iphone SE

Kullanılan: 10 47.6%
  • LG G5

Kullanılan: 11 52.4%

• Kullanılan toplam oy
    21
  • Anket kapatılmış .
M

Murat Burç

SDN Okuru
Hocam herkes haklı, tartışmaya hiç gerek yok Apple seven apple'dan android seven androidden vazgeçmez. Samsung'u çok seviyorum telefon olarakta 3 yıldır Samsung tercih ediyorum.
Hocam bak android iosu çıkar bir katı fiziksel olarak telefonu bakıyoruz aynı fiyatlı iki cihaz arasında böyle farklar olur mu ya lg kamerası lg ekranı ile SE rakip olabilir mi ise bak hocam bunun ios android sevmekle alakası yok

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Ben bu forumda iken kriz geçiriyorum adamlara bak ya SE ile ip6 ile G5 ı bir tutuyorlar 6s plus deseler neyse bunlar telefon mu Allah'ım sabır ver
Kriz geçirecek bir şey yok . Arkadaş öneri istedi ve herkesin düşündüğü,önerisi aynı olacak diye bir kaide yok. Hep sizin dediğiniz alınacak diye bir kural da yok . Ne bu üste çıkma çabası . Arkadaş zaten hangimizin yorumunu beğendiyse,hangimizi yakın görüp,hangimi telefonu bizim yorumlarımıza göre yakın hissettiyse onu alır . En azından her konuda samsung önermiyoruz,belirli bir markayı savunmuyoruz :)

İyi forumlar :)

M

Murat Burç

SDN Okuru
Kriz geçirecek bir şey yok . Arkadaş öneri istedi ve herkesin düşündüğü,önerisi aynı olacak diye bir kaide yok. Hep sizin dediğiniz alınacak diye bir kural da yok . Ne bu üste çıkma çabası . Arkadaş zaten hangimizin yorumunu beğendiyse,hangimizi yakın görüp,hangimi telefonu bizim yorumlarımıza göre yakın hissettiyse onu alır . En azından her konuda samsung önermiyoruz,belirli bir markayı savunmuyoruz :)

Samsung önerme belli marka önerme nerde burda söylesene bana laflarımi çarpıtma

Speedster

Profesör
Reaksiyon puanı
319
İOS'mi Android'mi istediğine göre değişir.

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Şuan elimde LG G4 var yani bir android telefonum var. LG G5 alırsam eğer. LG G4 ün üzerine bana ne katar. Veya tam tersi Iphone ne katar ?
Size şöyle anlatayım ben alır kullanırım hızlı çalışsın,stabil olsun derseniz iphone,kamerası çok iyi olsun bataryası daha iyi olsun kasarsa kassın rootlarım rom yüklerim basarım apk yı özgür özgür takılırım derseniz lg g5 alın.Şuandaki telefonunuz gayet iyi o konuyada gelirsek neler katardan çok lg g4 te nelerden memnun değilsiniz ki lg g5 e geçmek istiyorsunuz ?Sorusunun cevabı daha iyi yardımcı olmamızı sağlayacaktır.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Size şöyle anlatayım ben alır kullanırım hızlı çalışsın,stabil olsun derseniz iphone,kamerası çok iyi olsun bataryası daha iyi olsun kasarsa kassın rootlarım rom yüklerim basarım apk yı özgür özgür takılırım derseniz lg g5 alın.Şuandaki telefonunuz gayet iyi o konuyada gelirsek neler katardan çok lg g4 te nelerden memnun değilsiniz ki lg g5 e geçmek istiyorsunuz ?Sorusunun cevabı daha iyi yardımcı olmamızı sağlayacaktır.
Ya kardeş neyin yalanı bu snapdragon 820li cihaz nasıl kassın LG yazılımı ağırda değil

M

Murat Burç

SDN Okuru
Yeter fakat multitaskingte uygulamaları baştan başlatabilir.Veya safaride sekmeyi yeniden yükleyebilir.
Birincisi g5de safari yok
İkinci lg yazılımı ram yönetimi iyi uygulamarlı baştan başlatmaz veyahutta sekmeleri yeniden yüklemez.En az SE kadar perforamsnlı çalışır üstüne geri kalan herşeyi onun iki katı kadar iyisini yapar

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Ya kardeş neyin yalanı bu snapdragon 820li cihaz nasıl kassın LG yazılımı ağırda değil
Ya kardeşim boş boş konuşuyosun sadece.Ben ilerisi için bahsediyorum burda.Lg g3 çıktığında kraldı 2014 te çıktı telefon ısınmaktan çalışamıyor bile.İphone 5s 2013 te çıktı güncellemeler geliyor gayet güzel çalışıyor alet.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Snapdragon 820 li 4gb cihaz sana performasn anlamında hiçbir sıkıntı çıkarmaz G5 incelemesini incelerseniz bu cihazı kullanan kerem enginar bu cihazın performansından aşırı menmun olduğunuhiçbir durdurlu vb hata ile karşılaşmadığını performansının eksikliklerini kapattığını ifade etti

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Birincisi g5de safari yok
İkinci lg yazılımı ram yönetimi iyi uygulamarlı baştan başlatmaz veyahutta sekmeleri yeniden yüklemez.En az SE kadar perforamsnlı çalışır üstüne geri kalan herşeyi onun iki katı kadar iyisini yapar
Sen önce bak bakalım orda hangi telefondan bahsediyoruz ondan sonra cevap vermeyi denersin.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ya kardeşim boş boş konuşuyosun sadece.Ben ilerisi için bahsediyorum burda.Lg g3 çıktığında kraldı 2014 te çıktı telefon ısınmaktan çalışamıyor bile.İphone 5s 2013 te çıktı güncellemeler geliyor gayet güzel çalışıyor alet.
Maziye bakmıyoruz. Snapdragon 801 2k ekranı taşıyamaz zorlama bir telefondu. Hatta önlem için o cihaz kendi kendine ekranını full hdye çekerdi. Geçmişte kaldıysan bu senin sorunun. G5 incelemsini izle keremcan enginarın ne kadar memnun kaldığını analrsın

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145

Ağzına sağlık.İnsan yapımı aletleri savunuyorlar ya şaşırıyorum.

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Maziye bakmıyoruz. Snapdragon 801 2k ekranı taşıyamaz zorlama bir telefondu. Hatta önlem için o cihaz kendi kendine ekranını full hdye çekerdi. Geçmişte kaldıysan bu senin sorunun. G5 incelemsini izle keremcan enginarın ne kadar memnun kaldığını analrsın
Tamam kardeşim git kullan yeter ya.Senle mi uğraşayım arkadaşa yardımcı mı olayım.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ağzına sağlık.İnsan yapımı aletleri savunuyorlar ya şaşırıyorum.
Ya hocam ben burda nerde saqmsung taraftarlığı veya bir markanın arkasından gittim ben bunu o adama sorudğumda o adam bana cevap vermedi konuya dönün burda SE'mi G5 mi tartışamsı yapıyoruz

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Ben bu forumda iken kriz geçiriyorum adamlara bak ya SE ile ip6 ile G5 ı bir tutuyorlar 6s plus deseler neyse bunlar telefon mu Allah'ım sabır ver
İphone 6s plus ile iphone se arasında ekran boyutu,ön kamera,3d touch özelliği dışında fark yok ayrıyetten iphone se iphone 6s plus tan daha performanslı benimle tartışmak yerine araştırırsanız öğrenirsiniz.

M

Murat Burç

SDN Okuru
İphone 6s plus ile iphone se arasında ekran boyutu,ön kamera,3d touch özelliği dışında fark yok ayrıyetten iphone se iphone 6s plus tan daha performanslı benimle tartışmak yerine araştırırsanız öğrenirsiniz.
6s plustan farkı yok sana göre bu g5ten kötü olduğunu değiştiremez çünkü g5 6s plsutan çoğu yönde çok daha başarılı bir telefon ayrıca applea göre bir fark olmasaydı birini 2100 e birini 3500 e koymazdı