tolga26esk26
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 43
s8in maliyeti 500 tliPhone 6s in maaliyeti 900 tl satışı 3000 tl yersen![]()
s8in maliyeti 500 tliPhone 6s in maaliyeti 900 tl satışı 3000 tl yersen![]()
Ciddi misin tam tersi olmasın ios kağıt kadar donanım koyup işletim sistemi altında kazıklıyor insanı. Ama android işletim sistemi kullanan telefonlar donanımı baya koyuyorlars8in maliyeti 500 tl
fandroid olmanın anlamı yok ağır işletim sistemı varda ne oluyor koyuyor çöp işlemciyi aynı şunun gibi çocuğun sırtına yulersın bı kamyon yükü taşı dersin iosda öyle değil güçlü işlemciye hafif işletim sıstemı koyuyor takır takır çalışıor uygulamadan atma hataları donma kasma klavyede yazıların geç gelme sorunları cayır cayır ısınma sorunları yok en azındanCiddi misin tam tersi olmasın ios kağıt kadar donanım koyup işletim sistemi altında kazıklıyor insanı. Ama android işletim sistemi kullanan telefonlar donanımı baya koyuyorlar![]()
İşlemcinin hakkını vermiyor ve fahiş fiyatlara satıyor.fandroid olmanın anlamı yok ağır işletim sistemı varda ne oluyor koyuyor çöp işlemciyi aynı şunun gibi çocuğun sırtına yulersın bı kamyon yükü taşı dersin iosda öyle değil güçlü işlemciye hafif işletim sıstemı koyuyor takır takır çalışıor uygulamadan atma hataları donma kasma klavyede yazıların geç gelme sorunları cayır cayır ısınma sorunları yok en azından
Bu kadar fanboyluk yapmaya gerek yok , hepimiz biliyoruz SE nin ne kadar dayandığını . Youtubedan videolar da var . Screenshot yapıp kanıtlayamassın .
Kendinde çek aynı tarz video inanalım . İnandırmak zorunda değilsin ki zaten video çeksende ben şahsen inanmam o kadar video varken .
Milleti yanlış bilgilendirmeyelim .
ben işsizmiyim saatlerce video çekecem ayrıca screenshotta oynama yapılmaz yapılsada belli olur tekrar şarza takmış olsam ordakı sureler sıfrlanırdı yüklediğim fotodakı herseye dıkkatlı baksan bı oynama olmadını anlarsın asıl videolara inanmam adam ne bılcen saatlerce videoyu durdurup tekrar aynı yerden başlatmadığını kaydetmeye milleti asıl siz yanlış bilgilendiriyorsunuz samsunglarla kafayı yemişsiniz daha iphonu elınıze almadan çamur atıyorsunuz kullananlar zaten memnunuz diyorlar onlardamı yalan söylüyor bence sen yalan söylüyorsun sana iyi video izlemeler youtubda her gördüğün videoyada inanma ortalık samsung çalışanıyla dolmuş satış yapamadıkları için çırpınıyorlar konu sahibi Xzyi çıkar aradan mi6 yada SE al pişman olmazsın samsungada hiç bulaşma bizi yakdı aman sen yanma sonra![]()