iPhone Se mi ? Sony Xpreia Xz mi ? Yoksa Xiaomi Mi6 Mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tolga26esk26

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Ciddi misin tam tersi olmasın ios kağıt kadar donanım koyup işletim sistemi altında kazıklıyor insanı. Ama android işletim sistemi kullanan telefonlar donanımı baya koyuyorlar:)
fandroid olmanın anlamı yok ağır işletim sistemı varda ne oluyor koyuyor çöp işlemciyi aynı şunun gibi çocuğun sırtına yulersın bı kamyon yükü taşı dersin iosda öyle değil güçlü işlemciye hafif işletim sıstemı koyuyor takır takır çalışıor uygulamadan atma hataları donma kasma klavyede yazıların geç gelme sorunları cayır cayır ısınma sorunları yok en azından

--ProofStriker

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
764
fandroid olmanın anlamı yok ağır işletim sistemı varda ne oluyor koyuyor çöp işlemciyi aynı şunun gibi çocuğun sırtına yulersın bı kamyon yükü taşı dersin iosda öyle değil güçlü işlemciye hafif işletim sıstemı koyuyor takır takır çalışıor uygulamadan atma hataları donma kasma klavyede yazıların geç gelme sorunları cayır cayır ısınma sorunları yok en azından
İşlemcinin hakkını vermiyor ve fahiş fiyatlara satıyor.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Tekrar tekrar söylüyorum cahil fanboyların yorumlarına aldırış etmeyiniz.
Kim ne kadar ısınıyor belli
Note 4e bakın iPhone 6ya bakın.

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
968
Isınma derecesine bakarak mı işlemci yorumlayalım ? Yoksa performansa mı ? Beni ilk performans ilgilendirir ve performanstada 820 daha iyi bir işlemci
--- Gönderi Güncellendi ---
Bu kadar fanboyluk yapmaya gerek yok , hepimiz biliyoruz SE nin ne kadar dayandığını . Youtubedan videolar da var . Screenshot yapıp kanıtlayamassın .

Kendinde çek aynı tarz video inanalım . İnandırmak zorunda değilsin ki zaten video çeksende ben şahsen inanmam o kadar video varken .

Milleti yanlış bilgilendirmeyelim .

Koydum video adam inanmıyor apple fanboyu tekrar koyuyorum sende bak kardeşim adam videoda saatli gösteriyor

Kaynak YouTube
--- Gönderi Güncellendi --

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
968
Kardeşim pil konusundada bu video yardımcı olacaktır

S7 edge vs iPhone SEç

K
ben işsizmiyim saatlerce video çekecem ayrıca screenshotta oynama yapılmaz yapılsada belli olur tekrar şarza takmış olsam ordakı sureler sıfrlanırdı yüklediğim fotodakı herseye dıkkatlı baksan bı oynama olmadını anlarsın asıl videolara inanmam adam ne bılcen saatlerce videoyu durdurup tekrar aynı yerden başlatmadığını kaydetmeye milleti asıl siz yanlış bilgilendiriyorsunuz samsunglarla kafayı yemişsiniz daha iphonu elınıze almadan çamur atıyorsunuz kullananlar zaten memnunuz diyorlar onlardamı yalan söylüyor bence sen yalan söylüyorsun sana iyi video izlemeler youtubda her gördüğün videoyada inanma ortalık samsung çalışanıyla dolmuş satış yapamadıkları için çırpınıyorlar konu sahibi Xzyi çıkar aradan mi6 yada SE al pişman olmazsın samsungada hiç bulaşma bizi yakdı aman sen yanma sonra :)

Yanlış iPhone 4s -5 s ve şimdi iPhone 7+ kullanıyorum bende mi yalan söylüyorum ?:D

Memnun kalmasına genel performansından memnunum ama kötülese kötü derim ;)

olgusen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Ben Sony XZ kullanıyorum yoğun kullanımda 1 günü rahat çıkarıyor. Telefonu 2017 yılbaşında aldım ve aldığım ilk günden beri telefonda en ufak bir performans düşüşü yok. Şarjı da hala aldığım ilk günle aynı. Mesela 1 saattir telefondayım.30 dk forum 30 dk oyun şeklinde 96'den 78'e düştü.

mursan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
se o cozunurluk ve boyutta elerdim ancak 6splus ve üzeri alma sansiniz varsa iphone teller gercekn sorunsuz ..marka & model takintisi yoksa yada tasarima takılmazsaniz bence xz premiumlar ve xz1 gercekten yada mi mix, mi note , mi 6-8 gercekten efsane seriler..

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Konunun üstünden neredeyse 1 yıl geçti hortlatmanın bir manası yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...