ietemyalim52
Öğrenci
Arkadaşlar iphone SE alalı 2 ay olacak home tusu kullandıkca bazen (günde 1 yada 2 kez)çalışmaması normal mi? Bunun yüzünden 2 kere garanti verdim 2 kere değişim yapdılar. Yeni cihazımdada oluyor.
Çok sıkıcı durumNormal olsa değişim yaparlar mı?
Tekrar değişim isteyeceksin. Başka yapılacak bir şey yok.Çok sıkıcı durum
Değişim isteye isteye bıkdım 2 kere daha verdim değişim buda değişim telefondan soğudum.Kesinlikle normal değil iPhone'larda bütün modellerde (7 hariç) kronik sorun olarak home tuşu bozulabiliyor servise gidip değişim isteyin.
Merhaba dostum,Arkadaşlar iphone SE alalı 2 ay olacak home tusu kullandıkca bazen (günde 1 yada 2 kez)çalışmaması normal mi? Bunun yüzünden 2 kere garanti verdim 2 kere değişim yapdılar. Yeni cihazımdada oluyor.
Kardeşim Cihazın değişim belgesini imza attırıp alıyolar yani yokMerhaba dostum,
daha önceki swap ( değişim olan ) cihazların belgesi var ise doğrudan THH'( Tüketici Hakem Heyetine ) gitmeni öneririm konuyla ilgili en kısa sürede sonuç alırsın.
Kardeşim Cihazın değişim belgesini imza attırıp alıyolar yani yok
Arkadaş bugün yine garantiye gittim 2 değişim olduğuna dai kağıt aldım ve yine verdim telefonu thk başvursam para iadesi alabilirmiyim?iPhone 5s / 6s cihazlarım için swap uygulandı ve belgeleri bende duruyor, çok saçma bi durum bu swap yapıldığına dair belge alınamaz sana verilir ki ileride o belgeyi kanıt olarak kullanabilesin.
Söke söke alırsınız.Arkadaş bugün yine garantiye gittim 2 değişim olduğuna dai kağıt aldım ve yine verdim telefonu thk başvursam para iadesi alabilirmiyim?
Arkadaş bugün yine garantiye gittim 2 değişim olduğuna dai kağıt aldım ve yine verdim telefonu thk başvursam para iadesi alabilirmiyim?