iPhone SE almayı düşünen var mı?

Toprak Kokusu

Profesör
Reaksiyon puanı
6,139
Ya düşünsenize İPhone 11 ler fln 4000 olacak
??
Hayali bile güzel yaa
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama nerdeee ?

Berat6767

Asistan
Reaksiyon puanı
66
Öyle bir kaide olduğunu iddia eden olmadı zaten herkesin düşüncesi farklı kimseyi de ilgilendirmez?
Al dirala da benle aynı fikirde

??
Hayali bile güzel yaa

Ama nerdeee ?
Aynen çok iyi olurdu?
Ama dediğin gibi nerdeee dahada artıyo ?

Para versenler almam. Eski kasaya hiç bir özelliği doğru dürüst yok ve 5200 lira para istiyorlar
Aynen ben hem daha ucuz hemde iPhone 8 gibi ama çentikli bekliyordum daha doğrusu çoğu kişi öyle bekliyordu.

Son düzenleme:

vinsanity1525

Doçent
Reaksiyon puanı
444
telefon tam istediğim gibi benim için 2 hayal kırıklığı birincisi maalesef türkiye şartlarından dolayı fiyatı ikincisi bataryayı 2500 mah'a yakın beklerdim 1821 mah günümüz şartlarında gerçekten düşük bi seviye

Semih10

Doçent
Reaksiyon puanı
840
Al dirala da benle aynı fikirde

Dilara abla diyecektin galiba aranızda 5 yaş var. Ayrıca sen benimle yiğidim vs diye konuşmasaydın yorum yazmayacaktım ama yaşına veriyorum. Dilara’da seninle aynı fikirdeymiş ne mutlu sana

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,909
??
Hayali bile güzel yaa
Bu ekonomi ile mi?
İmkansız.
telefon tam istediğim gibi benim için 2 hayal kırıklığı birincisi maalesef türkiye şartlarından dolayı fiyatı ikincisi bataryayı 2500 mah'a yakın beklerdim 1821 mah günümüz şartlarında gerçekten düşük bi seviye
Bence de çok düşük bir miktar ve sadece o batarya bile alınmaması için bir neden, panelin boyu küçük olabilir fakat neden OLED panel yok o bütçedeki bir telefonda?
Ben bu telefonun IOS olması dışında alınabilir noktasını görmüyorum, birde bir telefon alıp 6-7 yıl kullananlar için cazip.

Reaksiyon puanı
6,371
Bu telefon F/P falan değil. F/P özelliklerine göre uygun fiyat değildir. Öyle olsa idi 10.000 tl bir telefon çıkarıp içini muhteşem donata bilirlerdi. F/P 2000-3000 tl'ye bana diğerlerine göre ne verdiğidir. 5.300 tl'ye bana A13 Bionic vermesi benim pek umurumda olmaz çünkü 5.300 tl. Mi9T rakiplerinin yarı fiyatı diye F/P. Redmi Note 8 Pro rakiplerine göre daha ucuz diye F/P. Bu telefonların hepsi sadece özelliklerine göre uygun fiyatlı olduğu için değil, uygun fiyatıyla diğerlerine göre daha iyi özellik verdiği için F/P. Yani bence SE 2020, F/P falan değil (Yani uygun fiyatlı değil anlamında).

ThorJ

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,802
Valla yenisini bilmem ama eski SE hala duruyor bende. Taş gibi valla 4 senedir kullanıyordum. Sonra batarya sorun çıkarınca 11'e geçtik. Alınır mı alınır ama A13 çipset var sonuçta. Ama çok da geçilecek gibi değil. 5K olması zate başlı başına sorun. Ben eski SE'den geçerdim ama.

Son düzenleme:

emrejan6363

Asistan
Reaksiyon puanı
105
iphone 8 kullanıyorum garantisi bitti pil gücü 85.se 2020 alsam mı yoksa 2.el xs yada xr mı. benim için önemli olan kamera ve işlemci

Semih10

Doçent
Reaksiyon puanı
840
Öyle bir kaide olduğunu iddia eden olmadı zaten herkesin düşüncesi farklı kimseyi de ilgilendirmez?
Burada paylaşıyorsan ilgilendirir benim ne demek istediğimi anlamadığın o kadar belli ülkede gösteriş meraklısı insan çok adamın hattında konuşma paketi yok cebinde iPhone taşıyor demek istediğim bu herkes parasının yettiğini alsın derken bunu kastediyordum neyse beni anlamamakta ısrar etmeye devam et?

Son düzenleme:

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,909
adamın hattında konuşma paketi yok cebinde iPhone taşıyor
Bir firmaya taahhütname vermek istemiyorum ve ondan dolayı faturasındayım, evde olamadığım içinde telefonlarımda bir iletişim paketi yok. Şimdi ben enayi mi oldum?
Zaten durumu olmayan birisi o parayı iPhone’a vermek yerine bir araba vs alır, borcunu öder. Alanda bir problem vardır (ihtiyacını gidermedigi icin).

Semih10

Doçent
Reaksiyon puanı
840
Bir firmaya taahhütname vermek istemiyorum ve ondan dolayı faturasındayım, evde olamadığım içinde telefonlarımda bir iletişim paketi yok. Şimdi ben enayi mi oldum?
Zaten durumu olmayan birisi o parayı iPhone’a vermek yerine bir araba vs alır, borcunu öder. Alanda bir problem vardır (ihtiyacını gidermedigi icin).
Size bir lafım yok sırf iPhone almak için bütçesini zorlayan insanlar olduğunu kastetmeye çalışıyorum

Xriyantos

Asistan
Reaksiyon puanı
108
Yeni serileri çentikli kasa yüzünden almamıştım, güzel bir alternatif oluyor bu SE serisi, ama bi sonraki SE serisinin çentikli olacağı kesin :pensive:

ilhankir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
alacak olana da, almayacak olana da saygı duymak gerekir. ben alacağım. yaklaşık 10 ay kadar önce samsung S10E aldım, alışamadım, daha öncesinde de iphone 4s ilk çıktığında almıştım, samsungdan önce yıllarca 4s i kullandım, android ve samsung a alışamadım, iphone SE alacağım...

emrejan6363

Asistan
Reaksiyon puanı
105
Buna 5300 vereceğime,5300 e 1200 daha katar xs alırım.Bu cihazın işlemci dışında dikkat çeken bir özelliği yok.
iphone 8 kullanıyorum garantisi bitti pil gücü 85.se 2020 alsam mı yoksa 2.el xs yada xr mı. benim için önemli olan kamera ve işlemci

iPhone 8 in ekran kasa oranını, Touch iD olmasını ve tasarımını beğeniyorsanız iPhone SE öneririm.
beğeniyorum da artık bi yerden sonra ufak geliyo xs neden demediniz