- Reaksiyon puanı
- 10,183
Hayır Apple türkiye garantili toptancı olduğu için ucuz satıyorSıfırı herhalde pasaportlumu nedir
---- Mesajlar birleştirildi ----
Hay allahım ya kıyamam sana![]()
Hayır Apple türkiye garantili toptancı olduğu için ucuz satıyorSıfırı herhalde pasaportlumu nedir
Hay allahım ya kıyamam sana![]()
Bütçesi 2500 tl.iPhone SE her ne kadar ucuz da olsa sana iPhone 8 almanı tavsiye ederim.Neden iPhone 7 değil?Çünkü iPhone 8, iPhone 7'den daha çok kullanılabilir olucak.iPhone 7'nin son yıllarına doğru yeni güncellemeler gelmezken iPhone 8'e belki 1,2 güncelleme daha gelir.Tabiki bunun da herşey olduğu gibi bir bedeli vardır.
2500 tl ile iphone 8 :/iPhone SE her ne kadar ucuz da olsa sana iPhone 8 almanı tavsiye ederim.Neden iPhone 7 değil?Çünkü iPhone 8, iPhone 7'den daha çok kullanılabilir olucak.iPhone 7'nin son yıllarına doğru yeni güncellemeler gelmezken iPhone 8'e belki 1,2 güncelleme daha gelir.Tabiki bunun da herşey olduğu gibi bir bedeli vardır.
Bozulunca apple store mi götürüyoruzHayır Apple türkiye garantili toptancı olduğu için ucuz satıyor
Almışken iyi bir şey almak istiyorum p9 lite 2017 yerine daha iyi seçenekler var elimde, bu arada takıntımın sebebi eskiden de ios kullanmıştım ve androidle pekiyi anılarım olmadı. Elime başka telefon alınca da ios kullanmak daha kolay geliyor.Ben senin yerinde olsam 2.500 tl butcemle iphone se alacagima android almayi dusunur p9 lite 2017 yi alirim 1.300 tl 1.200 tl ye arastirip bakabilirsin wp ve sportify onun icin cerez dirheee dersen ki ben marka istiyorum arkada ısırılmış elma olmazsa olmaz. iphone se senin icin en iyisi olacaktir. Bu arada p9 lite 2017 5.2" ekrani var ama cok buyuk cihaz degil tek elle kullanabilirsin. tabi elin cok kucuk degilse !!
Evet ya da belki lydialarda kabul eder onla da appleBozulunca apple store mi götürüyoruz
Diğer iphonları neriye götürüyorsan oraya cihaz yani teknosadan almış gibi düşünBozulunca apple store mi götürüyoruz
Sadece öneri.Bütçesi 2500 tl.
Almışken iyi bir şey almak istiyorum p9 lite 2017 yerine daha iyi seçenekler var elimde, bu arada takıntımın sebebi eskiden de ios kullanmıştım ve androidle pekiyi anılarım olmadı. Elime başka telefon alınca da ios kullanmak daha kolay geliyor.
Evet ya da belki lydialarda kabul eder onla da apple
Benim amcamda iphone 5s var sanıyodum se varmış. O da kullanıyor demekki kasmıyokesin se alıcam kararımı verdim.
Benim ipadde bi ara borç olayı olmuştu varya hani geç çekiyo böye apple parayı neyse, sırf adam bana bunu söylemedi diye 2 saat boyunca apple müşteri hizmetleriyle konuştum. (Cidden 2 saate yakın.) personellerin bu kadar bilgisiz olması saatlerimize mâl oldu. Bide konuştuğumuz yer maltepepark idi ve ordaki banklarda 2 saat boyunca bir yerde oturup işinizi halletmeye çalışmak zor.Lydia’da gıcık bi mağaza iphone X alsam Jelatin takmıyorlar, Kılıf alsam iphone istediğim renkde kılıfı yok hep eksik hep eksik.
Dükkanları herzaman sinek avlıyor zaten işleri neki bekletiyorlar.Benim ipadde bi ara borç olayı olmuştu varya hani geç çekiyo böye apple parayı neyse, sırf adam bana bunu söylemedi diye 2 saat boyunca apple müşteri hizmetleriyle konuştum. (Cidden 2 saate yakın.) personellerin bu kadar bilgisiz olması saatlerimize mâl oldu. Bide konuştuğumuz yer maltepepark idi ve ordaki banklarda 2 saat boyunca bir yerde oturup işinizi halletmeye çalışmak zor.
Ön kamera ve parmak izi okuyucu daha kötü SE'ninxz1 çerçevelerine belki katlanırım ama daha küçük telefon almak istiyorum. xz1 cepte falan çok sırıtıyor.
6s ile se arasında fark yok mu ?
Aslında iphone 6 ya herkes kötü diye korkup almıyorum ailemi zorladım 6s için, yakınınız 6 dan memnun mu ? Benim de okuldan arkadaşlarım ve abimde var gayet memnun ama herkes 6 alma diyo korktum :/yahu bi yakınım iphone 6 kullanıyor, ailesi sırayla: ip5, 5s, 4s kullanıyor. hepsi memnun halinden.
Babam kullanıyor İphone 6 yaklaşık 3 yıldır.Sarjının iyi gitmediğini söylemişti onun dışında bir sıkıntısı yoktu.Ama bana kalırsa bütçeni zorla ve 7 al.Aslında iphone 6 ya herkes kötü diye korkup almıyorum ailemi zorladım 6s için, yakınınız 6 dan memnun mu ? Benim de okuldan arkadaşlarım ve abimde var gayet memnun ama herkes 6 alma diyo korktum :/
6s e zor zorladım 7 imkansız. Şarj aşırı önemli değil çok kullanacağımı biliyosam telefonu genelde yanımda bi powerbank bulunur 5000 mahlık falan.Babam kullanıyor İphone 6 yaklaşık 3 yıldır.Sarjının iyi gitmediğini söylemişti onun dışında bir sıkıntısı yoktu.Ama bana kalırsa bütçeni zorla ve 7 al.
iPhone 6 al eğer android sevmiyorsan ve zaten çok uygulama vs. yüklemeyeceksen sıkıntı çıkmaz şarj açısından ve zaten powerbank taşıyacaksın.6s e zor zorladım 7 imkansız. Şarj aşırı önemli değil çok kullanacağımı biliyosam telefonu genelde yanımda bi powerbank bulunur 5000 mahlık falan.
İp6 alsam 3 sene götürür mü peki ? Yani şuanki telefonum gibi 3819301092 yılda whatsapa girmesini istemiyorum 2-3 sene sonra da kasmadan girsin whatsapa fln.iPhone 6 al eğer android sevmiyorsan ve zaten çok uygulama vs. yüklemeyeceksen sıkıntı çıkmaz şarj açısından ve zaten powerbank taşıyacaksın.
Ben ne desem yanlış anlıyorlar. Ben hayatta iP6 almam. Şuan bile yavaş bence hele sosyal medya uygulamarında. Facebook, Instagram, Twitter vb.İp6 alsam 3 sene götürür mü peki ? Yani şuanki telefonum gibi 3819301092 yılda whatsapa girmesini istemiyorum 2-3 sene sonra da kasmadan girsin whatsapa fln.
Cidden ios kullanmak daha güzel ya androide göre. O yüzden apple istiyorum :/Ya arkadaşım ne 6 sı ne 6s i daha güncel telefonlara yönelin bırakın bu elma takıntısını beo fiyata seni senelerce götürecek telefonlar alabilirsin bir düşün derim
(geçmişte 6s ile birçok sorun yaşadım 3 tane 6s kullandım sonunda paramı geri aldım tavsiye etmiyorum)
Xz 1 in çerçevesi çok, geçtim çokluğu gereksiz. Büyüklüğü katlanılabilir ama boşa olması çok uyuz yaBen ne desem yanlış anlıyorlar. Ben hayatta iP6 almam. Şuan bile yavaş bence hele sosyal medya uygulamarında. Facebook, Instagram, Twitter vb.
Benim küçük ekran isteyen adama önereceğim ilk cihaz XZ1 başka da bir şey demem.