çok garip geldi bana. olmaması gerekiyor. 1 aydır kullanıyorum halen 100. sebebiyle ilgili bir bilgim yok ama önceki iphona a format attığımda pil yüzdem bi seferinde 87 den 88e yükselmiştiİphone SE 2020
1.5 haftalık cihaz batarya kapasitesi %99 oldu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyun hiç oynamıyorum en fazla 8 kere şarj etmişsindir
Eğer telefonu servise verirsen apple ın bunu hata görmeyeceğini, cihazını değiştirmeyeceğini, olağan bir durum olarak değerlendireceğini düşünüyorum.Gerçekten Apple’dan soğumaya başladım bu hatalar yüzünden. iPad’im 3 kere değişti ve şimdi ekranında piksel hatası var ve yine değişecek. Telefonda da bu olunca üzüldüm gerçekten
EvetEğer telefonu servise verirsen apple ın bunu hata görmeyeceğini, cihazını değiştirmeyeceğini, olağan bir durum olarak değerlendireceğini düşünüyorum.
telefonu 1 buçuk haftadır ipad şarjı ile mi şarj ediyosun?
EvetEğer telefonu servise verirsen apple ın bunu hata görmeyeceğini, cihazını değiştirmeyeceğini, olağan bir durum olarak değerlendireceğini düşünüyorum.
telefonu 1 buçuk haftadır ipad şarjı ile mi şarj ediyosun?
En iyisi pazartesi Apple arayayımHızlı şarjla alakalı bir durum mu diyecem fakat hızlı şarjı destekleyen bir cihaz. Garip geldi ama bir fikrim yoktu. Ama kutudan çıkan 5 watt lık adaptörle şarj etsen aceba böyle bir durum olmaz mıydı diye de düşünmeden edemedim?..
Yüzde kaçta şarj ediyorsun? Şarjda iken cihazı kullanıyor musun? Bunlar batarya sağlığını etkileyen önemli detaylar.İphone SE 2020
Eğer cihazın şarjı bitene kadar kullanıyor, şarjda kullanıyorsanız ve %50-60 civarında şarjdan çıkartıyorsanız pil yüzdenizin düşmesi normal.İphone SE 2020
Cihazı %10 ile %20 arasında şarja takıp yüzde yüz olduğunda çıkarman ve şarjda kullanmaman batarya sağlığı için en doğrusu.Bide hızlı şarj cihazı ile şarj etmekte batarya sağlığını olumsuz etkiler.bitince takıyorum takılıyken whatsapp instagram hariç bir uygulama kullanmadım. 80-100 olunca alıyorum şarjdan
Apple aradım baktıklar cihaza sorun yok taş gibi dediler ama 99 görünce insanın moreli bozuluyor 5300 TL verip almışsın o kadar
Teşekkür ediyorum hocam, öyle yapacağım artıkYazılımsal hocam. iPhone 11 ailesinde de aynı sorun var. Takmayın kafaya hiç.
Neyi anlattın kardeşim? Ne alakası var 1 buçuk haftada şarj yüzdesinin düştüğünü mü anlattın? Bu şekilde düştüğü için mi SE pişmanlık? Saçma buldum yorumunu. Tamam 1821 mAh pil olabilir de bunun bu yazdığınla bağdaşan bi yeri yokbiz bunları anlattık.. iPhone SE pişmanlıktır.
Hocam bu ve bunun gibilerin tek bildiği şey boş yorum yapmak.Neyi anlattın kardeşim? Ne alakası var 1 buçuk haftada şarj yüzdesinin düştüğünü mü anlattın? Bu şekilde düştüğü için mi SE pişmanlık? Saçma buldum yorumunu. Tamam 1821 mAh pil olabilir de bunun bu yazdığınla bağdaşan bi yeri yok![]()
Kuyruk acisi çok kötü bir durum.Hocam bu ve bunun gibilerin tek bildiği şey boş yorum yapmak.
İnsanın bilgi sahibi olmadığı konuda biliyormuş gibi konuşması da çok kötü bir durum.Kuyruk acisi çok kötü bir durum.