iPhone se 2020

Starman35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
45
İphone SE 2020
1.5 haftalık cihaz batarya kapasitesi %99 oldu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyun hiç oynamıyorum en fazla 8 kere şarj etmişsindir

Tiffani

Asistan
Reaksiyon puanı
84
İphone SE 2020

çok garip geldi bana. olmaması gerekiyor. 1 aydır kullanıyorum halen 100. sebebiyle ilgili bir bilgim yok ama önceki iphona a format attığımda pil yüzdem bi seferinde 87 den 88e yükselmişti

Starman35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
45
Gerçekten Apple’dan soğumaya başladım bu hatalar yüzünden. iPad’im 3 kere değişti ve şimdi ekranında piksel hatası var ve yine değişecek. Telefonda da bu olunca üzüldüm gerçekten

Aslında pilim iPad şarj aleti ile 1 saate 100 oluyor normalde olmaması lazım

Tiffani

Asistan
Reaksiyon puanı
84
Gerçekten Apple’dan soğumaya başladım bu hatalar yüzünden. iPad’im 3 kere değişti ve şimdi ekranında piksel hatası var ve yine değişecek. Telefonda da bu olunca üzüldüm gerçekten
Eğer telefonu servise verirsen apple ın bunu hata görmeyeceğini, cihazını değiştirmeyeceğini, olağan bir durum olarak değerlendireceğini düşünüyorum.

telefonu 1 buçuk haftadır ipad şarjı ile mi şarj ediyosun?

Starman35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
45
Eğer telefonu servise verirsen apple ın bunu hata görmeyeceğini, cihazını değiştirmeyeceğini, olağan bir durum olarak değerlendireceğini düşünüyorum.

Evet

Evet

Tiffani

Asistan
Reaksiyon puanı
84
Hızlı şarjla alakalı bir durum mu diyecem fakat hızlı şarjı destekleyen bir cihaz. Garip geldi ama bir fikrim yoktu. Ama kutudan çıkan 5 watt lık adaptörle şarj etsen aceba böyle bir durum olmaz mıydı diye de düşünmeden edemedim?..

Starman35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
45
Hızlı şarjla alakalı bir durum mu diyecem fakat hızlı şarjı destekleyen bir cihaz. Garip geldi ama bir fikrim yoktu. Ama kutudan çıkan 5 watt lık adaptörle şarj etsen aceba böyle bir durum olmaz mıydı diye de düşünmeden edemedim?..
En iyisi pazartesi Apple arayayım

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
İphone SE 2020

Yüzde kaçta şarj ediyorsun? Şarjda iken cihazı kullanıyor musun? Bunlar batarya sağlığını etkileyen önemli detaylar.

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483
İphone SE 2020

Eğer cihazın şarjı bitene kadar kullanıyor, şarjda kullanıyorsanız ve %50-60 civarında şarjdan çıkartıyorsanız pil yüzdenizin düşmesi normal.

Starman35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
45
bitince takıyorum takılıyken whatsapp instagram hariç bir uygulama kullanmadım. 80-100 olunca alıyorum şarjdan

Apple aradım baktıklar cihaza sorun yok taş gibi dediler ama 99 görünce insanın moreli bozuluyor 5300 TL verip almışsın o kadar

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
bitince takıyorum takılıyken whatsapp instagram hariç bir uygulama kullanmadım. 80-100 olunca alıyorum şarjdan

Apple aradım baktıklar cihaza sorun yok taş gibi dediler ama 99 görünce insanın moreli bozuluyor 5300 TL verip almışsın o kadar
Cihazı %10 ile %20 arasında şarja takıp yüzde yüz olduğunda çıkarman ve şarjda kullanmaman batarya sağlığı için en doğrusu.Bide hızlı şarj cihazı ile şarj etmekte batarya sağlığını olumsuz etkiler.

Tiffani

Asistan
Reaksiyon puanı
84
biz bunları anlattık.. iPhone SE pişmanlıktır.
Neyi anlattın kardeşim? Ne alakası var 1 buçuk haftada şarj yüzdesinin düştüğünü mü anlattın? Bu şekilde düştüğü için mi SE pişmanlık? Saçma buldum yorumunu. Tamam 1821 mAh pil olabilir de bunun bu yazdığınla bağdaşan bi yeri yok :D

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Neyi anlattın kardeşim? Ne alakası var 1 buçuk haftada şarj yüzdesinin düştüğünü mü anlattın? Bu şekilde düştüğü için mi SE pişmanlık? Saçma buldum yorumunu. Tamam 1821 mAh pil olabilir de bunun bu yazdığınla bağdaşan bi yeri yok :D
Hocam bu ve bunun gibilerin tek bildiği şey boş yorum yapmak.