salihdogan
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
iPhone SE 2020 64 GB mı Yoksa Samsung Galaxy Note 10 Lite mi?
İki cihazda çok iyi cihazlar fakat uzun ömürlü bir cihaz olduğundan ben İphone SE 2020 öneriyorum. Ama önceliğin batarya ve genel kamera lensleri ve performansı ise kesinlikle Galaxy Note 10 Lite tercih etmeni öneririm.iPhone SE 2020 64 GB mı Yoksa Samsung Galaxy Note 10 Lite mi?
Burda senin beklentin önemli.Büyük ekran,S-pen deneyimi,iyi batarya performansı istiyorsan Note 10 lite,Sosyal medyada en iyi kalite,güçlü işlemci sayesinde 5 yıl performans,Stereo hoparlör deneyimi istiyorsan Se 2020 öneririm.İki cihazda seni memnun eder diye düşünüyorum.İyi forumlar.iPhone SE 2020 64 GB mı Yoksa Samsung Galaxy Note 10 Lite mi?
Note 10 lite tercih ederdim 64 gb iphonelar için yetersiz resimler videolar programlar vs çok doluyo ya se2020 nin 128gb ve üstünu al yada note 10 lite al geç derimiPhone SE 2020 64 GB mı Yoksa Samsung Galaxy Note 10 Lite mi?
Bende katılıyorum, ios kapalı sistem diyenlerin hepsi android'i crack indirmek için kullanıyor.Tamamen önceliklere bağlı.
Ekran,batarya için Note 10 Lite
Performans, kamera ve güncelleme desteği için SE.
Batarya, kamera, tasarım ve biraz uzun kullanmam lazım yaklaşık 4-5 sene. İşlemciler çok da önemli değil çünkü genelde sosyal medya ve standart her telefonun kaldırabileceği oyunlar oynarımÖnceliklerinizi belirtebilir misiniz?
Samsungu al. SE'de batarya ve tasarım seni üzer.Batarya, kamera, tasarım ve biraz uzun kullanmam lazım yaklaşık 4-5 sene. İşlemciler çok da önemli değil çünkü genelde sosyal medya ve standart her telefonun kaldırabileceği oyunlar oynarım
o zaman galaxy note 10 lite alinBatarya, kamera, tasarım ve biraz uzun kullanmam lazım yaklaşık 4-5 sene. İşlemciler çok da önemli değil çünkü genelde sosyal medya ve standart her telefonun kaldırabileceği oyunlar oynarım
Samsung Galaxy Note 10 Lite batarya konusunda, iPhone SE 2020 kamera konusunda daha başarılı diye biliyorum. Fikrimce iki cihaz da pişman etmez.Batarya, kamera, tasarım ve biraz uzun kullanmam lazım yaklaşık 4-5 sene. İşlemciler çok da önemli değil çünkü genelde sosyal medya ve standart her telefonun kaldırabileceği oyunlar oynarım
SDN'nin bu tarz videolarını izlemenizi tavsiye etmiyorum. Samsung yeni cihaz çıkarttığında SDN'nin hemen videolarını izlerken Samsung reklamı izler gibi oluyorum.
Bunu izledim hala kararsızım. Çoğu insan se överken çoğu da sövüyo karar veremedim ?SE 2020 kullanmış biri olarak Note 10 Lite öneririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:
SDN'nin bu tarz videolarını izlemenizi tavsiye etmiyorum. Samsung yeni cihaz çıkarttığında SDN'nin hemen videolarını izlerken Samsung reklamı izler gibi oluyorum.
Bunu izledim hala kararsızım. Çoğu insan se överken çoğu da sövüyo karar veremedim ?SE 2020 kullanmış biri olarak Note 10 Lite öneririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eğer ekran ve pil ömrüne önem veriyorsan Note 10 Lite öneririm. Ama "ben şık tasarım ve uzun süreli kullanım istiyorum" dersen ve Apple seviyorsan iphone öneririmiPhone SE 2020 64 GB mı Yoksa Samsung Galaxy Note 10 Lite mi?
Belli bir kesme hitap ediyor, bu yüzden.Bunu izledim hala kararsızım. Çoğu insan se överken çoğu da sövüyo karar veremedim