Aynen, ki ikisi de ios ekosisteminde olduğu için öyle abartılacak bir performans farkı da olmaz.SE 2020 modelinin önde olduğu tek konu performans galiba.
Valla 1500 TL fiyatındaki telefonların dahi çerçeveleri böyleyken o fiyata o çerçeveli telefonu almam şahsen. 9T'den sonra gözüm kanıyor çerçeveli telefon ekranına bakarken.Aynen, ki ikisi de ios ekosisteminde olduğu için öyle abartılacak bir performans farkı da olmaz.
Apple işte 2020de çerçeveli telefon çıkarmak da ne biliyimValla 1500 TL fiyatındaki telefonların dahi çerçeveleri böyleyken o fiyata o çerçeveli telefonu almam şahsen. 9T'den sonra gözüm kanıyor çerçeveli telefon ekranına bakarken.
İkiside değil.Xs gibi mükemmel bir cihaz varken ne eski tasarıma,nede tuğlaya para vermem.Merhabalar. Sizce hangisi iPhone xr mı yoksa se 2 mi tercih edilmeli ?
hangisini neden önerdiğinizi söylerseniz sevinirim.
İşlemci dışında iPhone XR daha iyi bir cihaz. iPhone XR öneririm. Bence bu fiyata büyük çerçeveli telefon alınmaz.Merhabalar. Sizce hangisi iPhone xr mı yoksa se 2 mi tercih edilmeli ?
Efsane cumada almayı planlıyorum zaten. O zamana kadar çıkar 12 ama 11 in fiyatı kaça düşer o önemliSende 6s vardı sanırım bence 1 yıl daha gider.iphone 12 çıkınca 11 al.XR tek kamera ve gece modu yok.SE2 de aynı şekilde.
Efsane cumada almayı planlıyorum zaten. O zamana kadar çıkar 12 ama 11 in fiyatı kaça düşer o önemli
inancım, sen ne istersen onu al sana hepsi yakışırMerhabalar. Sizce hangisi iPhone xr mı yoksa se 2 mi tercih edilmeli ?
bu arada duyduğuma göre 11in ana kamerası ile se aynıymış tek eksik gece modu ve ön kamerada geniş açı gece modu için neuralcam ile aynı seviyede sonuç alırsın bence,se 4700 seviyesine inince onu al derim.XRın çok eksiği var SEye göre.Efsane cumada almayı planlıyorum zaten. O zamana kadar çıkar 12 ama 11 in fiyatı kaça düşer o önemli
Tek aklıma takılan konu tasarımı oldu. Face id yok, ekran kasa oranı da biraz kötü.bu arada duyduğuma göre 11in ana kamerası ile se aynıymış tek eksik gece modu ve ön kamerada geniş açı gece modu için neuralcam ile aynı seviyede sonuç alırsın bence,se 4700 seviyesine inince onu al derim.XRın çok eksiği var SEye göre.
touch idnin tek kötü yanı nemlendiğinde okumaması,onun dışında face idden iyi.Ama bence se2nin iyi özellikleri daha fazla.Tek kötü yanı pil.Tek aklıma takılan konu tasarımı oldu. Face id yok, ekran kasa oranı da biraz kötü.
Pil de ayrı bir olay tabii. Şuanki kullandığım 6s in pili bozuk corona olmasa garantiye yollayacaktım da yakınımdaki çoğu teknik servis kapanmıştı ve diğerleri de kapanırsa telefonsuz kalırım diye korkup yollayamadım. Bir de touch id yerine face idyi daha kullanışlı ve pratik buluyorum. Valla çok arada bırakan 2 cihaz.touch idnin tek kötü yanı nemlendiğinde okumaması,onun dışında face idden iyi.Ama bence se2nin iyi özellikleri daha fazla.Tek kötü yanı pil.
Ön kamera olarak dehşet fark var XR baya bir önde.Ama arka kamerada da SE önde.Eğer ön kamera video performansını önemsiyorsan XR al.Ben arka kamerayı daha çok kullandığımdan SE alırdım.Face idyi kullanışlı buluyorsan zaten XR almalısın.Pil de ayrı bir olay tabii. Şuanki kullandığım 6s in pili bozuk corona olmasa garantiye yollayacaktım da yakınımdaki çoğu teknik servis kapanmıştı ve diğerleri de kapanırsa telefonsuz kalırım diye korkup yollayamadım. Bir de touch id yerine face idyi daha kullanışlı ve pratik buluyorum. Valla çok arada bırakan 2 cihaz.
Sende şuan ne vardı ?Ön kamera olarak dehşet fark var XR baya bir önde.Ama arka kamerada da SE önde.Eğer ön kamera video performansını önemsiyorsan XR al.Ben arka kamerayı daha çok kullandığımdan SE alırdım.Face idyi kullanışlı buluyorsan zaten XR almalısın.
Zaten büyük bir ihtimalle se ya da 11 alacağım inşallah seneye eylülde.
6s de yaşadığım en büyük sorun bataryaydı gerçekten, cihazın nerdeyse her şeyinden memnunum batarya hariç. O yüzden yeni cihaz alırken biraz daha ön planda benim için. Pek telefon kullanmamama rağmen bozulduğundan hızlı bitiyo :/ya sırf iphone se'nin o batarya değerinden sonra düşünmeden xr alınır
XR kullanıcısı olarak batarya önemliyse öneririm.Sende şuan ne vardı ?
kamerayı iki türlü de çok kullanmıyorum ama arka kamera daha önemli. Genelde anı kalsın diye fotoğraf çekerim o da arka kamerayla zaten.
bide 6s daha ne kadar götürür beni?
Mesaj otomatik birleştirildi:
6s de yaşadığım en büyük sorun bataryaydı gerçekten, cihazın nerdeyse her şeyinden memnunum batarya hariç. O yüzden yeni cihaz alırken biraz daha ön planda benim için. Pek telefon kullanmamama rağmen bozulduğundan hızlı bitiyo :/
Ben yeni tasarım istiyorum dersen XR.
Ben bu kasayı seviyorum daha iyi performans dersen SE2.
İki cihazın da kamerası aynı diye biliyorum.
Ben olsam XR yerine 11 düşünürüm.
Ya aslında çok telefon kullanan biri değilim genelde ipad veya pc kullanıyorum. Telefonumun bataryası bozulmasa -ki bozuk haliyle bile bi şekilde götrüyo- götürüyodu. Cihaz 5 saat ekran süresi versin yeter. Son 24 saatte 3 saat kullanmışım telefonu. Xr bi tık kalın gibi geldi bana ama çoğu konuda iyi bir cihaz.XR kullanıcısı olarak batarya önemliyse öneririm.
Onun için bu sene değil öbür seneye almam lazım. Olabilir aslında batarya değişsem 6s götürüyo bi şekilde.Bence de Xr yerine İphone 11 düşünmelisiniz![]()
Minimum 9 saat alıyorum eğer 4 5 saat kullanacaksanız çok rahat 2. güne sarkar.Ya aslında çok telefon kullanan biri değilim genelde ipad veya pc kullanıyorum. Telefonumun bataryası bozulmasa -ki bozuk haliyle bile bi şekilde götrüyo- götürüyodu. Cihaz 5 saat ekran süresi versin yeter. Son 24 saatte 3 saat kullanmışım telefonu. Xr bi tık kalın gibi geldi bana ama çoğu konuda iyi bir cihaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Onun için bu sene değil öbür seneye almam lazım. Olabilir aslında batarya değişsem 6s götürüyo bi şekilde.
Aynen hocam 9T'den sonra bende çerçeveli telefona bakamıyorum gözlerim bir tuhaf oluyor gerçi A7 2015'te çerçeveli bir telefon ama 5.5 inç ekranı varValla 1500 TL fiyatındaki telefonların dahi çerçeveleri böyleyken o fiyata o çerçeveli telefonu almam şahsen. 9T'den sonra gözüm kanıyor çerçeveli telefon ekranına bakarken.