iPhone Satışları 2016'da Düşecek!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
iPhone Satışları 2016'da Düşecek!

Apple analistlerinden gelen bilgilere göre iPhone satışları ilk defa, 2016 yılında düşüş yaşayacak. İşte 2016 iPhone satış analizleri ile ilgili tüm detaylar!

iPhone satışlarının düşme ihtimali ile ilgili, siz ne düşünüyorsunuz? Sizce artan fiyatlar, iPhone satışlarını etkiler mi?

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Türkiyedeki fiyatlar kabul edilemez ama millet iphone'u 4bin tl olsa da alır 5 bin tl de iphone adı var yazılımı donanıma donanımı yazılıma demişler.Yılbaşından sonra fiyatlar düşer ama bizde düşmez şu anki iphone 6 bile 2.800tl civarlarında satılıyor gerisini siz düşünün hatta media markt'ta flash bellek için gitmiştim bi tane bayana iphone 6s plus verdiler kadın sordu fiyatı düşmez mi bir iki ay sonra alsak diye eleman düşmesini beklerseniz iphone 7 çıkar dedi onun için Burası Türkiye ocaktan sonra bir bakarsın 4.000tl'yi aşmış vergi gelmiş siz siz olun alacaksanız ocaktan sonra almayın.

BHA

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,136
Ben pek zannetmiyorum düşeceğini

selcukuygur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Farklı bir marka farklı tasarımla ve işletim sistemiyle gelirse apple kan kaybetmeye başlar. Ama hiçde öyle olacağını zannetmiyorum.