• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

iPhone satıp hangisini alayım?

Webhead

Dekan
Reaksiyon puanı
4,549
Sende iyi ki bir telefon aldın he günlerce konu açtın aldım diye gözümüze sokar gibi almadan önce de kanser ettin forumu resmen. Bana inat niye iş yapıyorsun yaşın kaç 15 mi?
Çünkü Mİ9T önermekten vazgeçin diyorsun piyasada adam akıllı telefon olmadığı ve rakibi olmadığı için Mİ9T öneriyoruz ayrıca ben 2 hafta önce konu açtım o günden beri yeni konu açmadım bilip bilmeden konuşma
ben telefondan memnun olduğum için yeni telefon alacaklara öneriyorum ben burada yanlış bir şey görmüyorum
sana inat önerecez derken senin Mİ9T'ye garezin olduğunu sezdim o yüzden öyle dedim

Son düzenleme:

ubuntuman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Tabiki Mi note 10 sen samsung ve apple cılara bakma kamerası çok başarılı 5260 mah batarya çok önemli sd 730 mi 9t de zaten kendini kanıtladı ayrıca bu işlemci 730 un gaming olan modeli biraz daha performanslı bir grafik işlemci anlamına geliyor 30w hızlı şarz var amoled ekran güç tüketimi düşük demektir pil ömrü baya uzun bir telefon.
6000tl ye Sd730 lu telefon alınmaz. Mi9t pro öneririm.
şu anda 5000 tl ye bulunabiliyor
tasarım da başarılı her telefonda amiral gemisi işlemci olmak zorunda değil ama tamamen işlemci odaklı düşününilürse m9t pro önerisi doğrudur

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
Tabiki Mi note 10 sen samsung ve apple cılara bakma kamerası çok başarılı 5260 mah batarya çok önemli sd 730 mi 9t de zaten kendini kanıtladı ayrıca bu işlemci 730 un gaming olan modeli biraz daha performanslı bir grafik işlemci anlamına geliyor 30w hızlı şarz var

şu anda 5000 tl ye bulunabiliyor
tasarım da başarılı her telefonda amiral gemisi işlemci olmak zorunda değil
Tasarımı güzel değil bence, çift hoparlör yok, sd 730 5000tl ye iyi bir işlemci değil... Mi9t pro,Galaxy S10e ve Huawei P30 varken Mi note 10 alınmaz.

Webhead

Dekan
Reaksiyon puanı
4,549
Tasarımı güzel değil bence, çift hoparlör yok, sd 730 5000tl ye iyi bir işlemci değil... Mi9t pro,Galaxy S10e ve Huawei P30 varken Mi note 10 alınmaz.
Stereo hoparlörü Mİ10'a saklıyor olabilirler mi ?
Tasarım şimdi göreceli bir kavram bence tasarımı güzel en azından İPhone gibi sürekli aynı tasarımı kullanmıyorlar fakat tasarım olarak Mİ9T'ye yaklaşamaz bile ayrıca kavisli ekran çok sıkıntı ben şahsen kullanamam
SD730'a 5000 tl ise Oppo'dan bir farkı kalmadı o halde

Webhead

Dekan
Reaksiyon puanı
4,549
P30 Lite fiyatını haketmiyor çöp bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne yalan söyleyeyim bende başta çok sinir oldum fakat yeni alacağı için heyecandır diyip geçtim. Herkese böyle davranıyosunuz kısmına gelirsek mesela @CoderxL'ye yazdığınız yorum. Herkesi böyle tersliyorsunuz.Ekli dosyayı görüntüle 83320
Haklısınız 5 senelik İPhone 5s deneyimimden sonra yeni telefona geçmenin heyecanı vardı ve ben sadece telefonu aldığım gün konu açtım onun haricinde konu açmadım bilip bilmeden yorum yapanlara da ayrı gıcık oluyorum

strofor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Ben bu telefonlardan birini aldıktan sonraki telefonunuzu tavsiye edeceğim ''İphone 11''

Webhead

Dekan
Reaksiyon puanı
4,549
Ben bu telefonlardan birini aldıktan sonraki telefonunuzu tavsiye edeceğim ''İphone 11''
İPhone 11 şart mı ?
İPhone 11'den çok daha alternatifler varken en basitinden Mİ9T Pro ne biliyim İPhone 11 almak bana mantıklı gelmiyor ha parası varsa bana bir şey söylemek düşmez ama ben yerinde olsam OnePlus 7T veya Mİ9T Pro alırdım

S3NveBEN

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Adsız.png

Şuan beni mi note 10 telefonuna çeken 2 artısı var batarya ve kamera, kafam allak bullak oldu haftalardır araştırıyorum. Sonuca ulaşamıyorum

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Ekli dosyayı görüntüle 83385

Şuan beni mi note 10 telefonuna çeken 2 artısı var batarya ve kamera, kafam allak bullak oldu haftalardır araştırıyorum. Sonuca ulaşamıyorum
Sürekli cod, pubg gibi büyük oyun oynamıyor ve kablosuz şarj isteğin yoksa mi note 10 bataryası ve kamerası ile senin için daha uygun olacaktır

Bu arada mi note 10 daha ağır bir telefon

Mi note 10 alacaksan biraz beklemelisin tahminimce fiyatı 4000 - 4500 bandına inecek

Son düzenleme:

Webhead

Dekan
Reaksiyon puanı
4,549
Ekli dosyayı görüntüle 83385

Mİ9T Pro al geç Mİ9 batarya dezavantajı var Mİ Note 10 desen aklını çelme nedenlerini gayet iyi anlıyorum fakat SD730G'li bir telefona 4000-5000 tl verilmez hadi sd855 olsa al diyecem de değmez

Sürekli cod, pubg gibi büyük oyun oynamıyor ve kablosuz şarj isteğin yoksa mi note 10 bataryası ve kamerası ile senin için daha uygun olacaktır

Bu arada mi note 10 daha ağır bir telefon

Mi note 10 alacaksan biraz beklemelisin tahminimce fiyatı 4000 - 4500 bandına inecek
Mİ9T çok kalın ve ağır diyorlar bana o kadar da ağır ve kalın gelmiyor asıl RN8 bana çok kalın ve ağır geliyor telefonu sıkamıyorsun çerçeveler eline çok batıyor aynı durum RN7 için de geçerli