iPhone - Samsung

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dou
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dou

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese iyi forumlar

Bu yaz sonu yeni telefon almayı düşünüyorum.

Samsung s2-s4 kullandım ve ne kadar s6 edge modeli hayranlık versede samsungun yine rezil edeceğinden korkuyorum*

Tavsiyelerinizi alabilir miyim?

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
İphone 6s bekle derim ama beklemessen de iphone 6 al s6 değil s6 edge düşünüyorsan alabilirsin ancak kasılma donma olur gine sana diyim .

dou

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İphone 6s bekle derim ama beklemessen de iphone 6 al s6 değil s6 edge düşünüyorsan alabilirsin ancak kasılma donma olur gine sana diyim .
iPhone 6s'i beklemeyi düşünüyorum bende.. 3-4 ay sonra çıkacak şimdi iPhone 6 alırsam salaklık etmiş olurum[emoji1]

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Eğer şuana kadar android kullandıysan iphone kullanırken çok sıkıntı yaşarsın bence android ile devam et ama illa samsung almak zorunda değilsin LG G4 muhteşem bir telefon denemelisin bence , videolarını izle karar ver...

dou

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer şuana kadar android kullandıysan iphone kullanırken çok sıkıntı yaşarsın bence android ile devam et ama illa samsung almak zorunda değilsin LG G4 muhteşem bir telefon denemelisin bence , videolarını izle karar ver...
yakın çevremde iPhone kullanıcısı çok fazla ve kendi telefonum gibi kullanmasamda kurcalamışlığım var ve hoşumada gidiyor.
LG ye sıcak bakmıyorum ama çok fazla olumlu yorumlara şahit oldum G4 ü araştıramadım ama bakacağım teşekkür ederim.[emoji4]
iPhone'un çıkaracağı yeni telefon piyasayı değiştiricek diye düşünüyorum bu konuda fikriniz nedir?

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
[MENTION=457401]dou[/MENTION] iphone donanımsal özellikleri olarak gerçekten hoş cihazlar üretmekte , mesela kamerası ve hoparlorü vs. ama yazılımsal olarak ios arayüzü biraz sıkıntılı , sürekli İtunes denen illet programa bağlı kalmak zorundasın bilgisayardan müzik yüklemek bile yarım saatini alıyor insanın :)

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
@dou iphone donanımsal özellikleri olarak gerçekten hoş cihazlar üretmekte , mesela kamerası ve hoparlorü vs. ama yazılımsal olarak ios arayüzü biraz sıkıntılı , sürekli İtunes denen illet programa bağlı kalmak zorundasın bilgisayardan müzik yüklemek bile yarım saatini alıyor insanın :)
İtools kullanırsan istediğin pcden 1 dknı almaz müzik video v.s. atmak.

dou

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İtools kullanırsan istediğin pcden 1 dknı almaz müzik video v.s. atmak.
Müzik dinlemek için Spotify kullanıyorum premium olarak ve memnunum o dert değil[emoji4]
Merak ettiğim şey örnek olarak: S4 ilk kullandığımdaok memnundum 1.5 sene sonra hiçbir şey olmadan telefona düşme darbe vb kamera kullanılamaz hatasını aldım ve bu çok berabat birşey.. aynı sorunları samsung, android cihazlarda yaşamaktan korkuyorum doğal olarak güncellemelerden sonra telefonu patlatıyolar yeni ürünlerinin alınması için benim görüşüm bu yönde yani ondan tavsiyelerinizi bekliyorum

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Ben iphone de kulanım samsung ta. İphone rahatliktir. İster güvenlik ister yazılım ister teknik servis. Ben bu güne kadar ios tan aldigim güven hissini ve apple teknik servis hizmetini hiçbir samsung v.s. gibi markalardan alamadım.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Herkese iyi forumlar

Bu yaz sonu yeni telefon almayı düşünüyorum.

Samsung s2-s4 kullandım ve ne kadar s6 edge modeli hayranlık versede samsungun yine rezil edeceğinden korkuyorum*

Tavsiyelerinizi alabilir miyim?

İos sistemi telefonu yormaz. Eski cihazlarda son sürümlere doğru kasmalar yapıyor ona yapacak biley yok cihaz eski tabi.
Android s6 3Gb RAM olmasına rağmen boşta bile 2.5 Gb kullanım oluyor. 2 ay sonra cihaz kağnı gibi zaten.
Ayrıca İphone ya da İpad bozulduğunda serviste müşteri memnuniyeti %100. Hoşgörülüler ve cihazına yapılması gereken neyse hakkını vererek yapıyorlar. Eğer cihazında kronik fabrikasyon hatası varsa ücretsiz cihazı değiştiriyorlar bile. Yani paran varsa Apple kullanacaksın.

dou

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İos sistemi telefonu yormaz. Eski cihazlarda son sürümlere doğru kasmalar yapıyor ona yapacak biley yok cihaz eski tabi.
Android s6 3Gb RAM olmasına rağmen boşta bile 2.5 Gb kullanım oluyor. 2 ay sonra cihaz kağnı gibi zaten.
evet haklısınız teşekkürler [emoji4]
kafamda da zaten androidden kurtulmak var daha detaylı genişleteyim konuyu dedim

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
evet haklısınız teşekkürler [emoji4]
kafamda da zaten androidden kurtulmak var daha detaylı genişleteyim konuyu dedim

Mesajımı düzenlerken sen yazdın da mesajımı biraz daha ilerlettim orayı da okumalısın. :)

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Mesela ben İphone 5S kullanıyorum annemin Note 4 e ağır kullanımda tur bindiriyor.