iPhone 6s'i beklemeyi düşünüyorum bende.. 3-4 ay sonra çıkacak şimdi iPhone 6 alırsam salaklık etmiş olurum[emoji1]İphone 6s bekle derim ama beklemessen de iphone 6 al s6 değil s6 edge düşünüyorsan alabilirsin ancak kasılma donma olur gine sana diyim .
yakın çevremde iPhone kullanıcısı çok fazla ve kendi telefonum gibi kullanmasamda kurcalamışlığım var ve hoşumada gidiyor.Eğer şuana kadar android kullandıysan iphone kullanırken çok sıkıntı yaşarsın bence android ile devam et ama illa samsung almak zorunda değilsin LG G4 muhteşem bir telefon denemelisin bence , videolarını izle karar ver...
İtools kullanırsan istediğin pcden 1 dknı almaz müzik video v.s. atmak.@dou iphone donanımsal özellikleri olarak gerçekten hoş cihazlar üretmekte , mesela kamerası ve hoparlorü vs. ama yazılımsal olarak ios arayüzü biraz sıkıntılı , sürekli İtunes denen illet programa bağlı kalmak zorundasın bilgisayardan müzik yüklemek bile yarım saatini alıyor insanın![]()
Müzik dinlemek için Spotify kullanıyorum premium olarak ve memnunum o dert değil[emoji4]İtools kullanırsan istediğin pcden 1 dknı almaz müzik video v.s. atmak.
Herkese iyi forumlar
Bu yaz sonu yeni telefon almayı düşünüyorum.
Samsung s2-s4 kullandım ve ne kadar s6 edge modeli hayranlık versede samsungun yine rezil edeceğinden korkuyorum*
Tavsiyelerinizi alabilir miyim?
evet haklısınız teşekkürler [emoji4]İos sistemi telefonu yormaz. Eski cihazlarda son sürümlere doğru kasmalar yapıyor ona yapacak biley yok cihaz eski tabi.
Android s6 3Gb RAM olmasına rağmen boşta bile 2.5 Gb kullanım oluyor. 2 ay sonra cihaz kağnı gibi zaten.
evet haklısınız teşekkürler [emoji4]
kafamda da zaten androidden kurtulmak var daha detaylı genişleteyim konuyu dedim