fikris
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
Çok kararsızım arkadaşlar:unsure:
Bu soruyu soruyorsan iphone al.
Emin misim? Android sisteminin berbat etmedeiği telefon varsa o da nexus. Nexulsar da çok stabil seni teminn ederim.Tabi ki iPhone.
Nexus'un diğer android'li telefonlardan farklı güncellemeyi çabuk alması. Eksiği ise boş olması.
Stabilite desen iPhone'un yanından geçemez anca diğer android'li telefonlara fark atar.
Malzeme kalitesi,Oyun-uygulama kalitesi bu konulara girmiyecem. Bütçene uyuyorsa iPhone al yoksa Nexus al,zamanını çalsın.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Emin misim? Android sisteminin berbat etmedeiği telefon varsa o da nexus. Nexulsar da çok stabil seni teminn ederim.
Nexus mu apple mı demeden önce ıos mu android mi demen lazım.Çünkü tek farkları o.
Arkadaşım hayırdır ? Nexus serisi en stabil androiddir.Youtubede multitasking videolarını izlersen nexus 5in ip5sten daha hızlı uygulama açısı ve geçişi yaptığını görebilirsin. Ayrıca nexuslar diğer androidler gibi 10 uygulama sonra ilk açılanı kapatmazlar. İphone gibi yani. Ayrıca boş diyorsun ya. İphonenin nesi dolu söylesene ? Sağa sola ekran kaydırıyon uygulama menüsü yok.Duvar kağıdına genelde ellemiyor insanlar zaten.Müzik atana zil sesi değiştirene kadar canın çıkıyor. Baya apple fanısın belli. İphone kötü bir telefon değil elbet. Ama nexus 5 şarj dışında her konuda daha iyidir.Tabi ki iPhone.
Nexus'un diğer android'li telefonlardan farklı güncellemeyi çabuk alması. Eksiği ise boş olması.
Stabilite desen iPhone'un yanından geçemez anca diğer android'li telefonlara fark atar.
Malzeme kalitesi,Oyun-uygulama kalitesi bu konulara girmiyecem. Bütçene uyuyorsa iPhone al yoksa Nexus al,zamanını çalsın.
Arkadaşım hayırdır ? Nexus serisi en stabil androiddir.Youtubede multitasking videolarını izlersen nexus 5in ip5sten daha hızlı uygulama açısı ve geçişi yaptığını görebilirsin. Ayrıca nexuslar diğer androidler gibi 10 uygulama sonra ilk açılanı kapatmazlar. İphone gibi yani. Ayrıca boş diyorsun ya. İphonenin nesi dolu söylesene ? Sağa sola ekran kaydırıyon uygulama menüsü yok.Duvar kağıdına genelde ellemiyor insanlar zaten.Müzik atana zil sesi değiştirene kadar canın çıkıyor. Baya apple fanısın belli. İphone kötü bir telefon değil elbet. Ama nexus 5 şarj dışında her konuda daha iyidir.
Androidin özgürlüğünden bahsetmiyorum. Daha bluetooth kullanamıyorsun gelmiş nexusa boş telefon diyorsun. O boş telefona sense 6 yüklenebiliyor ne konuşuyorsun ? Her yeri her şekilde özelleştirilebilen aşırı özgür stabil kasmayan donmayan çok hızlı güzel bir telefondan bahsediyoruz burda.Nexus 5 İphone 5sten daha hızlı çalışıyor git videolarını izle neyden bahsediyorsun.Fiyatıda gayet uygun. Dellendim ya. Adam gibi iphone daha iyi desen tamam da nexusu yerin dibine geçirmişin. Tarafsız bakabilsen anlarsın nexus daha iyi diye .
Yazdıklarımı iyi okusaydın dellenmezdin. Nexus stabil değil demedim ben,en stabil android'dir diğer androidli telefonlara fark atar dedim anca. Fandroidlerin özgürlük avuntularını çekemicem. iPhone'da boş hadi mutlu ol. :lol:
Arkadaşım tekrar diyorum videolarını izle iphone 5se de fark atıyor sadece androidlere değil anlamıyormusun ? Stabil hızlı özgür daha neyine laf atıyorsun. Özgürlük avuntusuymuş. En basit örnek istediğin şarkıyı zil sesi yapamıyon bluetoothtan dosya atamıyon bana özgürlük avuntusu bla bla geveliyorsun. Evet aşırı özgür. Ve avuntu değil bu.
Bu zihniyet iPhone'lar ilk çıktığı zamanlar flaş yok diye ortalarda dolaşıyordu şimdi ne oldu? Ayrıca sen pil yüzdesini göstercem diye şekilden şekile gir hadi Nexus'da. :lol:
iphone 2500 lira nexus 1200 daha yok stabillik yok pil yüzdesi diye saçmalayın siz. Sürekli aynı yorumları yapan bazı trollerin artık forumdan gönderilmesi lazım.
ios 8'le farklı klavye kullanabilme geliyormuş hadi sevinin androide bir nebze daha yaklaştınız.