İphone mu Nexus serisi(4-5) mi?

fikris

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Çok kararsızım arkadaşlar:unsure:

kehfest

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Kullanım açısından tam birbirlerinin rakibi telefonlar. Şarj konusunda da hemen hemen eşit durumdalar. Nexus 5 alabilecek bütçe varsa 4 ü konuya katmaman gerekiyor.

Bu durumda i5s mi n5 mi dersen nexus 5 derim

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Tabi ki iPhone.

Nexus'un diğer android'li telefonlardan farklı güncellemeyi çabuk alması. Eksiği ise boş olması.

Stabilite desen iPhone'un yanından geçemez anca diğer android'li telefonlara fark atar. :P

Malzeme kalitesi,Oyun-uygulama kalitesi bu konulara girmiyecem. Bütçene uyuyorsa iPhone al yoksa Nexus al,zamanını çalsın. :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Tabi ki iPhone.

Nexus'un diğer android'li telefonlardan farklı güncellemeyi çabuk alması. Eksiği ise boş olması.

Stabilite desen iPhone'un yanından geçemez anca diğer android'li telefonlara fark atar. :P

Malzeme kalitesi,Oyun-uygulama kalitesi bu konulara girmiyecem. Bütçene uyuyorsa iPhone al yoksa Nexus al,zamanını çalsın. :D

Emin misim? Android sisteminin berbat etmedeiği telefon varsa o da nexus. Nexulsar da çok stabil seni teminn ederim.

Nexus mu apple mı demeden önce ıos mu android mi demen lazım. :D Çünkü tek farkları o.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Emin misim? Android sisteminin berbat etmedeiği telefon varsa o da nexus. Nexulsar da çok stabil seni teminn ederim.

Nexus mu apple mı demeden önce ıos mu android mi demen lazım. :D Çünkü tek farkları o.

Ben eminim. Nexus stabil değil demedim ki iyi oku. Stabil ama boş dedim.
"Stabilite desen iPhone'un yanından geçemez anca diğer android'li telefonlara fark atar."

ios/android'de tek farkı değil.

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bence nexus. Neden mi? Fiyat olarak çok iyi. Kişiselleştirilebilirlik apple'dan kat kat iyi. Android'de özgürüsn zaten. İçine istediğin herş eyi at. Rom kur öözellik ekle serbestsin. Stabillik ikisinde de eşit. Şayet arkadaşlarımdan gördüğüm nexuslarda hiç kasma yoktu. Ve bu arada zaten apple ve android kıyaslanırken stabiliteyle ön plana çıkıyor apple. Ama nexuslar da stabil olduğundan kesinlikle nexus derim. Umarım açıklamam açıklayıcı olmuşur. Seçiminde başarılar. :)

Carmelo Anthoni

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hala Apple ve digerlerini kiyasliyorsunuz bunu anlamiyorum cumlede belirttigim gibi Apple ve digerleri farklilik isletim sisteminden baslio bikez Neden android ve Ios kiyaslanir anlayamiyorum

Yalniz Nexus Androidde N1 10 numara telefon yapiolar ayni kararsizliga bende dustum eger androidse nexus ))

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Tabi ki iPhone.

Arkadaşım hayırdır ? Nexus serisi en stabil androiddir.Youtubede multitasking videolarını izlersen nexus 5in ip5sten daha hızlı uygulama açısı ve geçişi yaptığını görebilirsin. Ayrıca nexuslar diğer androidler gibi 10 uygulama sonra ilk açılanı kapatmazlar. İphone gibi yani. Ayrıca boş diyorsun ya. İphonenin nesi dolu söylesene ? Sağa sola ekran kaydırıyon uygulama menüsü yok.Duvar kağıdına genelde ellemiyor insanlar zaten.Müzik atana zil sesi değiştirene kadar canın çıkıyor. Baya apple fanısın belli. İphone kötü bir telefon değil elbet. Ama nexus 5 şarj dışında her konuda daha iyidir.
Androidin özgürlüğünden bahsetmiyorum. Daha bluetooth kullanamıyorsun gelmiş nexusa boş telefon diyorsun. O boş telefona sense 6 yüklenebiliyor ne konuşuyorsun ? Her yeri her şekilde özelleştirilebilen aşırı özgür stabil kasmayan donmayan çok hızlı güzel bir telefondan bahsediyoruz burda.Nexus 5 İphone 5sten daha hızlı çalışıyor git videolarını izle neyden bahsediyorsun.Fiyatıda gayet uygun. Dellendim ya. Adam gibi iphone daha iyi desen tamam da nexusu yerin dibine geçirmişin. Tarafsız bakabilsen anlarsın nexus daha iyi diye .

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşım hayırdır ? Nexus serisi en stabil androiddir.Youtubede multitasking videolarını izlersen nexus 5in ip5sten daha hızlı uygulama açısı ve geçişi yaptığını görebilirsin. Ayrıca nexuslar diğer androidler gibi 10 uygulama sonra ilk açılanı kapatmazlar. İphone gibi yani. Ayrıca boş diyorsun ya. İphonenin nesi dolu söylesene ? Sağa sola ekran kaydırıyon uygulama menüsü yok.Duvar kağıdına genelde ellemiyor insanlar zaten.Müzik atana zil sesi değiştirene kadar canın çıkıyor. Baya apple fanısın belli. İphone kötü bir telefon değil elbet. Ama nexus 5 şarj dışında her konuda daha iyidir.
Androidin özgürlüğünden bahsetmiyorum. Daha bluetooth kullanamıyorsun gelmiş nexusa boş telefon diyorsun. O boş telefona sense 6 yüklenebiliyor ne konuşuyorsun ? Her yeri her şekilde özelleştirilebilen aşırı özgür stabil kasmayan donmayan çok hızlı güzel bir telefondan bahsediyoruz burda.Nexus 5 İphone 5sten daha hızlı çalışıyor git videolarını izle neyden bahsediyorsun.Fiyatıda gayet uygun. Dellendim ya. Adam gibi iphone daha iyi desen tamam da nexusu yerin dibine geçirmişin. Tarafsız bakabilsen anlarsın nexus daha iyi diye .

Yazdıklarımı iyi okusaydın dellenmezdin. Nexus stabil değil demedim ben,en stabil android'dir diğer androidli telefonlara fark atar dedim anca. Fandroidlerin özgürlük avuntularını çekemicem. iPhone'da boş hadi mutlu ol. :lol:

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Yazdıklarımı iyi okusaydın dellenmezdin. Nexus stabil değil demedim ben,en stabil android'dir diğer androidli telefonlara fark atar dedim anca. Fandroidlerin özgürlük avuntularını çekemicem. iPhone'da boş hadi mutlu ol. :lol:

Arkadaşım tekrar diyorum videolarını izle iphone 5se de fark atıyor sadece androidlere değil anlamıyormusun ? Stabil hızlı özgür daha neyine laf atıyorsun. Özgürlük avuntusuymuş. En basit örnek istediğin şarkıyı zil sesi yapamıyon bluetoothtan dosya atamıyon bana özgürlük avuntusu bla bla geveliyorsun. Evet aşırı özgür. Ve avuntu değil bu.

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Bence Android ve iOS cihazlar karşılaştırılmamalı çünkü farklı işletim sistemleri farklı kişilerin ilgisini çekiyor. Android kullanan biri iOS kullanınca zevk alamayabilir zaten Android aldığınız zaman iOS sizi daha bağlamaz o ayrı bir dünya olur artık. Aynı şey iOS içinde geçerli. Kişiler istekleri ve çıkarları doğrultusunda telefon seçmeli bence. Özgürlük ve kişiselleştirmeden hoşlanan kişiler Android telefon seçerler ancak stabililite isteyenler iOS.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Iphonu dizayn konusunda gecebilen henuz telefon yok. Bence IOS ile android os un karsilastirilmasi yapilmasi gerek. Ikisinin de guclu ve zayif yonleri mevcut. Ornek vermek gerekirse arastirmalarar gore ios da app lerin cokme orani androide gore daha yuksek. Bunun yaninda soyle bir soru da sormak gerek. Ios yazilimcilari ne kadar profesyonel ? Android os da programlama dili java ve c++ oldugu icin kaliteli app ler ortaya cikiyor. cunku java ve c++ gelistiriciler oldukca fayla miktarda. Objektive - C yi ogrenmek ve app gelistirmek icin oncelikle bir mac bilgisayarinizin olmasi gerek (Niye ki? Ben sadece bir app gelistirmek istiyorum. Bunu neden farkli platformlarda rahatlikla yapamayayim? ). Android os a kendi yaptiginiz app i rahatlikla yukleyebiliyorsunuz ios da ise bunun icin app inizi appstora yukleyip ondan sonra kurulumunu gerceklestirebiliyorsunuz. Ote yandan ios biraz hizli calisiyor sanitim android os dan. Bunun nedenini tam olarak anlayamasam da android os da yan uygulamalarin bellek tuketim miktarina bir bakmak gerek.

danger_raso

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İphone diyenlere bakma 2 telefonu karşılaştırırsan Nexsuslar daha iyi olduğunu anlarsın seni iphoneye yakınlaştıran büyük ihtimal bi yakınının kullanmasıdır bence Nexus 5 veya G2 al fazla bütçen varsa telefon için G3 veya Z2 al

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşım tekrar diyorum videolarını izle iphone 5se de fark atıyor sadece androidlere değil anlamıyormusun ? Stabil hızlı özgür daha neyine laf atıyorsun. Özgürlük avuntusuymuş. En basit örnek istediğin şarkıyı zil sesi yapamıyon bluetoothtan dosya atamıyon bana özgürlük avuntusu bla bla geveliyorsun. Evet aşırı özgür. Ve avuntu değil bu.

Bu zihniyet iPhone'lar ilk çıktığı zamanlar flaş yok diye ortalarda dolaşıyordu şimdi ne oldu? Ayrıca sen pil yüzdesini göstercem diye şekilden şekile gir hadi Nexus'da. :lol:

yunasyus

Profesör
Reaksiyon puanı
6
ya her telefon karşılaştırma konusunda androidmi ios mu kavgası çıkıcak neredeyse :D

nexus 4 yani android kullanıcısı olarak söylüyorum ios daha stabil ona kimsenin laf söylememesi lazım :)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bu zihniyet iPhone'lar ilk çıktığı zamanlar flaş yok diye ortalarda dolaşıyordu şimdi ne oldu? Ayrıca sen pil yüzdesini göstercem diye şekilden şekile gir hadi Nexus'da. :lol:

Bi sürüm çıktı kamera bi tane daha çıktı ön kamera geldi iphonea. Ne yüzdesinden bahsediyorsun ? Kilit ekranındada bildirim çubuğunu indirincede gözüküyor o yüzde. Ulan nasıl bi apple fanısın sen ya bak iphoneu kötülemiyorum çok güzel telefon ama nexus 5 iphone 5s'Ten daha iyi anlamıyormusun git videolarını izle diyorum daha özgür daha performanslı. Sen iphone beğenebilirsin ama kağıt üstündede kullanım olarakta nexus 5 daha performanslı. Hala neyi kötülüyorsun anlamıyorum anlamıyorsan o senin sorunun anlamak istemiyorsan uzatma bence boş konuşuyorsun.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
iphone 2500 lira nexus 1200 daha yok stabillik yok pil yüzdesi diye saçmalayın siz. Sürekli aynı yorumları yapan bazı trollerin artık forumdan gönderilmesi lazım.
ios 8'le farklı klavye kullanabilme geliyormuş hadi sevinin androide bir nebze daha yaklaştınız.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
iphone 2500 lira nexus 1200 daha yok stabillik yok pil yüzdesi diye saçmalayın siz. Sürekli aynı yorumları yapan bazı trollerin artık forumdan gönderilmesi lazım.
ios 8'le farklı klavye kullanabilme geliyormuş hadi sevinin androide bir nebze daha yaklaştınız.

Vallahi İOS beni güldürüyor ya. Ne biçim bir işletim sistemidir anlamış değilim. Telefonu biz mi kullanıyoruz yoksa Apple mı belli değil.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Eleştirecek yönünü bulamadınız tabi alet stabil akıyor tuttunuz pil yüzdesine taktınız eh sizi de anlamak lazım tabi :))

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Yine başlamış saçma sapan tartışmalar sanki cihazlar babanızın malı(babanızın malı olsa bu kadar savunmazsınız) korumaya çalışıyorsunuz Allah akıl fikir versin ne diyeyim

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Benim anlamadığım iphone 5s in Kamerasi neden bu kadar iyi dun birçok telefonun ornek video çekimini izledim YouTube de en düzgün 5s çekiyor. Bircok telefonunkini izledim bi note 3 biraz iyiydi sonra dedim dur 5s i de izleyeyim gerçekten çok iyi çekiyor.

arabadakiadam2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaş sana ikisinide kullanmış biri olarak söyliyim iphone açık ara daha iyi yok yotube da gördümle felan olmaz al eline kullan uzun süre müzik atmayı bilmiyon müzik atması işkence diyon sende belli baya androit fanısın zil sesi ni değiştirmek işkence demenden bile iphone kullanmadığın belli arkadaş bazı insanlar sadeliğe önem verir uygulama menüsü istemez bu seni de pek bağlamaz insanların düşüncesi

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Telefonu Apple mı kullanıyor mu siz mi diyen arkadaşlar, sizin her yüklediğiniz uygulamada mesajlarınıza kadar izin istemesi ne ironik ama :p

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Istersen izin vermeyebiliyorsun. Bişey bildiğiniz yok sadece sallıyorsunuz. Size laf anlatmaya çalışanda kabahat.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Android'de virus yok diyende sen değilmiydin?

Zaten o reklam yazılımlarının amaçları kişisel bilgilerinizden,mahremiyetinize kadar çalmak amaç reklam başka bir şey değil,virus olduğundan değil yani.

Kimlerin ne bilip bilmediği ortada açıkcası. :lol: :lol: :lol:

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
He bendim. Soralım forumda var mi böyle virüs(?!) bulaşıp bilgileri çalınan bir android kullanıcısı ? He sen gider mal gibi yazarsan tüm bilgilerini tabi çalınır. Yav hakikaten uğraşamicam senle uykumda var zaten hadi eyvallah

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Bide bendim diyor. :lol:

Laf atan sensin,uğraşmasaydın kimse sana zorla bir şey dayatmıyor burda. Ayrıca söylediğin virüs olduğu gerçeğini değiştirmiyor, herkes sizin gibi zeki (!) olamıyor malesef kaptıran bilgilerini kaptırıyor dünyayıda bu forum mu sanıyon heralde. :D