WinDPzero
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 5
telefonum jb siz..yapmak istediğim tek şey;bilgisayarımda olan bir resmi ve video yu film rulosuna atmak.çözüm pls.
iTunes ile yaparsın.
telefonum jb siz..yapmak istediğim tek şey;bilgisayarımda olan bir resmi ve video yu film rulosuna atmak.çözüm pls.
iTunes ile yaparsın.
Mrb arkadaslar 1 hafta önce apple 5s aldım telefonu temizlerken arka kameramda igne ucu kadar toz oldugunu farkettim 5s ler toz alıyor mu garantiye versem ne olur yada para iadesi alabilirmiyim arkadaşlar bu bir kronik sorun mu yoksa 5s kullananlarda arka kamerada toz varmı saygılar.
5 aydır iphone 6 kullanıyorum önceden kılıfla kullanıyordum , 8.4.1 güncellemesini yükletikten sonra cihazın biraz fazla ısındığını düşündüm ve kılıfı çıkarttım. Kılıfsız kullanmaya başladım 5 dakika oyun oynuyorum çok ısınıyor öyle yüksek performanslı oyunda değil. Onun dışında 20-25 dakika yazışıyorum whatsapp face instagram kullanıyorum sadece yine çok ısınıyor cihaz. Apple aradım anlattım , yazılımsal birşey vardır dedi restore yapın dedi. bilgilerimi yedekleyim itunes üzerinden telefonumu restore ettim , bilgilerimi geri yükledim sonra. Fakat yine aynı ısınmayı yapıyor. Apple bu yüzden cihaz değişimi yapmaz herhalde. Servise verirsem kaç günde geleceği belli olmayacak , işim gereği gün içerisinde telefonla görüşmelerim oluyor. Normal derecede sıcaklık olsa sıkıntı etmeyeceğimde , fazla ısınınca şüphe duyuyorum ve içim rahat etmiyor.
Arkadaşımda Iphone 4s var. 9.2'ye güncelledikten sinra Wi-fi'ye bağlanmamaya başlamış. Wi-fi simgesi soluk şekilde gözüküyormuş. Nedir sebebi? Nasıl düzelir?
Yazılımsal problemi olan cihazdan yedek alıp geri yüklemek demek, problemi yedeğe de bulaştırmak dolayısı ile yedeği geri yüklediğinde sorunun tekrar devam etmesi demek. Manuel yedek alıp ( sadece fotoğraf ve videoları, rehberi ve notları alabilirsin ) cihazı sıfırlayıp yeni bir iphone olarak kur. Yedeklerini elle tekrar yükle. Eğer donanımsal bir sıkıntı yoksa mutlaka düzelir cihazın.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Restore çözebilir eğer donanımsal değilse ama donanımsal büyük ihtimalle. Servise gitmesi gerekecek gibi görünüyor
Icloud yedekleme yapamıyorum![]()
![]()
Yazılımsal nasıl hata olabilir açıklar mısın? Yazılımı apple veriyor tek bir kaynaktan indirebiliyorsun. İpsw'ler modlanmıyor oynanmıyor nasıl olacak? Cihazda donanımsal sorun olmadığı ne malum?
Mrb arkadaslar 1 hafta önce apple 5s aldım telefonu temizlerken arka kameramda igne ucu kadar toz oldugunu farkettim 5s ler toz alıyor mu garantiye versem ne olur yada para iadesi alabilirmiyim arkadaşlar bu bir kronik sorun mu yoksa 5s kullananlarda arka kamerada toz varmı saygılar.
Bu sorunla ilgili başarı teknik serviste inceleme yapıldı ve cihaz yeni olduğu için rapor tutuldu teknosa magzasına gitttim ama almamakta diretiyor magaza müdürü zor güç iade ettim ama iade çeki aldım sonra başka bir teknosa magzasında durumu anllattım ve iki tane 5s uzay girisi kutusu açtırdım ikisindede aynı sorun vardı demekki bu sorun kronik bir sorun diye tahmin ediyorum sonuçta bu cihazlar sıfır herhalde fabrika çıkışlı
Başarı servis swap cihaz teklif etti ama cihaz yeni olduğu için magazadan kutulu bir şekilde yeni bir cihaz almak istedim kabul etmedim ürün ayıplı sonuçta o kadar para ödeyip ndn swap cihazla değişeyim ki mağaza ayıplı olan ürünü teknik servis rapor verdikten sonra 30 gün içinde iade yada değişim yapmak zorunda 5 gün olunmuş alalı sonuçta
- - - Mesaj Güncellendi - - -
SORUN ŞU ASLINDA BU 5S LERDE ARKA KAMERASINDA BAKTIĞIM ZAMAN ÇOK İNCE LENSİN İÇİNDE TOZ FARKETTİM İGNE UCU GİBİ BEYAZ TOZ SORUM ŞU BU NORMAL Bİ DURUM MU ? KRONİK Mİ 5S KULLANAN ARKADAŞLARDA BÖYLE Bİ TOZ MEVCUT MU ?
Biraz önce ip5s aldık. Apple id oluşturmak istediğimizde e-posta hesap adı özel karakterler içeriyor diye uyarı veriyor. E-posta hesabında türkçe karakter yok sadece arada alt tire var. Nasıl çözeriz bu sorunu?