İphone Jailbreak İnstallous

coreysekiz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar şimdi iphone4s 5.1.1 jailbreak yaptım cydia'dan installous uygulamasını indirdim fakat indire tıkladığımda mesela link veriyor tamam iyi hoşta linki telefonla nasıl açıcam yani onu anlayamadım kısaca ben installous programı ile nasıl uygulama indirebilirim tamamen ayrıntılı anlatırmısınız şimdiden çok teşekkürler yani onun için neler yüklemem lazım ve yüklediğim programlar nasıl kullanılır gibi.

Reaksiyon puanı
189
Download sitelerine yönelir telefon. Oradan zaten download tuşuna basınca telefon kendi indirmeye başlar.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Installous'u açıyorsunuz, arama kısmına istediğiniz oyunu yazıyorsunuz, en güncel sürümü seçip indir diyorsunuz, sizi bi sayfaya yönlendiriyor, güvenlik kodu da sorabilir, gerekli bilgileri giriyorsunuz, sonra indirmeye başlar. indirilenler kısmına gelip yükle diyorsunuz.

Oldukça basit bir olay, installous yükleyebilmeniz için jailbreak yapmış olmanız lazım + cydia'ya repo eklemeniz lazım. Bunları yaptıysanız oyunu çok rahat yüklersiniz.

yametal05

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Installous' un yeni sürümü (5.0.2-2) çıktı. Şu an için magnet olarak çok hızlı uygulama, oyun indirebilirsiniz.

950020f4-14fa-7cdb.jpg