Iphone error 20

rifle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba

Benim iphonem da bir problem olustu, bana bu konuda yardimci olarbilirmisinz.

recovery yaparken bilgisyarla iphone baglantisi kesildi sonra ayni error verdi sonra yuklemeye calisirken http://cache.gizmodo.com/assets/images/gizmodo/2008/07/iPhone_activation.png

boyle bir resim cikiyor ama bu DFU mode degil ve ne yaparsam yapayim hep ayni sekilde kaliyor. Ne itunes iphone buluyor veya tam tersi nede ziphone buluyor. ( detected demiyor ) bu nedenle hicbir sey yapamiyorum. itunes dan recovery yapmaya calisirken shith ile recovery basiyorum sonra recovery dosyasini secyorum ama error 20 yi veriyor. Bu durumda kaldim.

bana bu konuda yardimci olabilirmisniz

Rifat

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
İngilizce olarak burada da anlatmışlar.

2.0 firmware yüklemek için tekrar deneyince olmuş çoğu kişinin.

rifle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
itunes 7.5 ile denedim 2.0 firmware

sonra itunes 7.7 ile dene dedi sonra onunla denedim recovery yapiyor gibi gozukuyor iphone ama bir degisiklik olmadi hala ayni goruntu var.

Bircok kez denedim ama bir degisiklik olmadi.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
itunes 8 yok mu en son?

onunla denemelisin.

rifle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Itunes 8 ilede denedim

7,7 ve 8 de br sekilde restore dosyasini yukluyor gibi gozukuyor iphonede ve itunes da ama ikise ayni sekilde

Your iPhone has been restored to factory settings, and is restarting. Please leave your iphone connected. It will appear in the iTunes window after it restarts.

This message will be dismissed in 10 seconds

sonuclaniyor ama bir sonuc cikmiyor ayni sekilde.

ne ziphone bulabilyor nede itunes.

fatih000

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeş yapcağın olay şu bosver uğraşma iphoneyle karıştırma götür bi turkcell extralarra orda böle böle anlat onlar yapıyorlar parada almıyorlar sakın tamirciye felan götürme turkcelin kendi extralarına götür hemen hallederler sorununu ...

rifle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
problem su ki ben bunu yurtdisindan getirdim birde turkcellci amcalar bu konuda yardimci olamadilar yani recovery yapmaya calisti DFU moda felan almaya calisti ama malesef yok???

baya bir forum karistirdim ama bunun cozumu hakkinda bir biglye ulasamadim.

eger bilgisi olan varsa lutfen yardim

dadasebu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya kardes aynısı benım basıma geldi acaba şimdi yapabildigin birsey varmı yardımcı olursan cok sevinirim