İphone / Blackberry [Yardım edin]

Webkont

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Bir cepbilgisayarı almak istiyorum. Normal hayatta cep telefonu olarak kullanacağım,diğer zamanlarda wireless bağlantısı ile facebook,msn vb gireceğim. Kamera ve mp3 çalma özelliği de istiyorum. Fakat Pda'lar hakkında yeterli bilgim yok.

Wireless,kamera,mp3 player gibi özellikleri olan bir cep telefonu önerebilir misiniz?

Apple İphone,Blackberry markalarını duydum şu ana kadar.
300-500 fiyat aralığında hangi markanın,hangi modeli ihtiyaçlarımı karşılar?

Yardımlarınızı bekliyorum

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
O fiyat aralığında ikisinden de alamazsınız. İkinci el Nokia'lar belki olabilir. Bir akradaşım 500 liraya ikinci el E90 bulunduğunu söylemişti. Bunu bir araştırın derim

arifkemal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gittigidiyor da uygun fiyata bulabilirsin tabi sağlamlığı ve deformasyonu tartışılır.

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Merhaba;
Şu anda Hepsiburada'da kampanya mevcut. Dilerseniz belirttiğiniz düzeyin biraz daha üzerine çıkarak Hepsiburada.com : NOKIA N82 ( 2 GB HAFIZA KARTI + 3 AYLIK NAVİGASYON PAKETİ HEDİYE ) | Telefon buradaki cihaza sahip olabilirsiniz. Bunun dışında verdiğiniz fiyat düzeyinde wireless uyumlu bir cihazı kullanılmamış bulmanız biraz zor.

@alabula
usta n82 o kadar ucuzladı mı ya..

@Webkont
Bence indirim de varken kesinlikle n82 al..

Antediluvian

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Dediğiniz Fiyata dediğiniz Cihazları alamazsınız..
Nokianın E65 modeli uygun olabilir araştırın derim..

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
@alabula
usta n82 o kadar ucuzladı mı ya..

@Webkont
Bence indirim de varken kesinlikle n82 al..

Evet Hepsiburada'nın yapmış olduğu bir kampanya. Piyasada elbette ki hala yüksek fiyatı. Bir süre önce yanılmıyorsam N95 için de böyle bir kampanya vardı. Zaman zaman böyle ses getirecek kampanyalar yapıyorlar. Eğer ihtiyacınız ve bütçeniz varsa kaçırılmayacak bir kampanya.

Webkont

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kesenin ağzını açıp,nokia e71 yada blackberry storm 1500 alıcam galiba..

Fiyat düşünmeden-neler önerirsiniz bana=?

kryyltkn

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Dediğin fiyata zor ama dediğin bütün özellikleri iphone ile yakalayabileceğine eminim. Biraz paraya kıyarım diyorsan sözleşmeli iphone alabilirsin. Ama dersen ki o kadar para veremem nokiadan arkadaşların üstte belirttiği modellerden bulabilirsin.

john coffee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Blackberry bold kullanıyorum yaklaşık 7 aydır.Çok memnunum illaki dokunmatik demiyorsan blackberry al derim.İstediğin özellikler fazlasıyla var.

Antediluvian

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kesenin ağzını açıp,nokia e71 yada blackberry storm 1500 alıcam galiba..

Fiyat düşünmeden-neler önerirsiniz bana=?

Madem Kesenin ağzını actın 8 Haziran"da gelecek olan İphone 3.nesil cihazını tavsiye ederim.. gelmeden bu kadar sprekülasyon yarattı geldiği zaman ilgi eminim ilk iki cihaza göre daha fazla olacaktır
Şu anda Blackberry Bold kullanıyorum gelince bende ona gececem..:turned: