Tekno_Ömer
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 9
Sadece bana mı iPhone almak mantıksız geliyor?
Son düzenleyen moderatör:
zaten bende para yokKullanım ihtiyacanı karşılıyorsa alabilirsin. Ama ihtiyaçların için o kadar para verilmemi. Çünkü bazen bazı isteklerimizi gözümüzde fazla büyütüyoruz ve aldığında da eski cihazında pek farkı olmadığını anlıyorsun. Üzülüyorsun.
O yüzden parayı dikkatli kullanmak lazım.
Cihaz eleştirmenin dışına çıkılınca bu oluyor. O yüzden kusura bakmayın.Arkadaşlar neden bu kadar zorluyorsunuz?
Kardeş diğer dış ülkelerde alım durumu rahat. Sence eleştirmiyorlar mı oradakiler?çok gülüyorum böyle konuşmalara iphone 12 proyu rahatca alabilse bunları yazan herkes alacak ama gel gelelimki konuya bak?
Ben almam, çünkü çalışma ortamım için uyumlu değil.çok gülüyorum böyle konuşmalara iphone 12 proyu rahatca alabilse bunları yazan herkes alacak ama gel gelelimki konuya bak?
Bende geçen sınavda bir PDF'i dosyalara kaydedemedim iOS'ta. Ayar etti o gün.Ben almam, çünkü çalışma ortamım için uyumlu değil.
Hep bir dosya, müzik, video transferi yaparım pc den.
Hatta ve hatta İ-phone kullanan müdürüm benden istiyor pc'den dosyayı çıkarıp whatsapp ile ona atmamı. Bende diyom telegram kur atayım.
Müdür Adamı dosyasına mecbur bırakıp telegram kurdurtmuşum.ahshdhha
android alırsam çinlilere yönelmem huawei ambargo yemeseydi tercihim olurdu belki oda yedi ambargoyu apk falan uğraşamam neyse zaten samsungun pazarlama stratejisi avrupa ülkeleri türkiyeye falan exynos ama abd japonya falan gibi ülkelere snapdragon sunuyo sırf bu durum bile android almamam için büyük bi sebep çevremde xiaomi kullanan kişiler var ve 1 yıl sonra bile çok sorun çıkardıklarını gördüm o yüzden samsung snapdragonlu gelse belki alırdım ancak politikasını değiştirmediği sürece iphone dan şaşmamKardeş diğer dış ülkelerde alım durumu rahat. Sence eleştirmiyorlar mı oradakiler?
Alım gücü dedin de, sanki refah seviyesi gelişmiş diğer ülke insanları hiç eleştiri yapmıyormuş gibi konuştun be kanki.android alırsam çinlilere yönelmem huawei ambargo yemeseydi tercihim olurdu belki oda yedi ambargoyu apk falan uğraşamam neyse zaten samsungun pazarlama stratejisi avrupa ülkeleri türkiyeye falan exynos ama abd japonya falan gibi ülkelere snapdragon sunuyo sırf bu durum bile android almamam için büyük bi sebep çevremde xiaomi kullanan kişiler var ve 1 yıl sonra bile çok sorun çıkardıklarını gördüm o yüzden samsung snapdragonlu gelse belki alırdım ancak politikasını değiştirmediği sürece iphone dan şaşmam
ZTE son modelleri olsa aslında en iyi tercihim olur.android alırsam çinlilere yönelmem huawei ambargo yemeseydi tercihim olurdu belki oda yedi ambargoyu apk falan uğraşamam neyse zaten samsungun pazarlama stratejisi avrupa ülkeleri türkiyeye falan exynos ama abd japonya falan gibi ülkelere snapdragon sunuyo sırf bu durum bile android almamam için büyük bi sebep çevremde xiaomi kullanan kişiler var ve 1 yıl sonra bile çok sorun çıkardıklarını gördüm o yüzden samsung snapdragonlu gelse belki alırdım ancak politikasını değiştirmediği sürece iphone dan şaşmam
Ben galiba daha önce demiştim sana. Sony efsane.ZTE son modelleri olsa aslında en iyi tercihim olur.
Birde Sony aşırı pahalı olmasa alırım bi dal![]()
huawei satış rakamları kıracağından korktuğu içinmi abd ambargo koyduğunu düşünüyosun bu durum ancak diğer android rakibi samsungu korkuturAlım gücü dedin de, sanki refah seviyesi gelişmiş diğer ülke insanları hiç eleştiri yapmıyormuş gibi konuştun be kanki.
ABD önünü kesti Huawei'nin. Acaba neden?
yoçok gülüyorum böyle konuşmalara iphone 12 proyu rahatca alabilse bunları yazan herkes alacak ama gel gelelimki konuya bak?
Vallahi o zamanlar çok satılıyordu. Artık bilememhuawei satış rakamları kıracağından korktuğu içinmi abd ambargo koyduğunu düşünüyosun bu durum ancak diğer android rakibi samsungu korkutur![]()
Ben almam, çünkü çalışma ortamım için uyumlu değil.
Hep bir dosya, müzik, video transferi yaparım pc den.
Hatta ve hatta İ-phone kullanan müdürüm benden istiyor pc'den dosyayı çıkarıp whatsapp ile ona atmamı. Bende diyom telegram kur atayım.
Müdür Adamı dosyasına mecbur bırakıp telegram kurdurtmuşum.ahshdhha
Zaurun dediklerimin aynısını diyorum.
Benimde ilk android telefonum Sony J3 olmuştuBen galiba daha önce demiştim sana. Sony efsane.
Ben şu cihazı kullanmıştım;
Ekli dosyayı görüntüle 152888
Yok böyle bir şeydi ya.
Altında ki led, her renk oluyor. Şahaneydi şahane.
Bir de altı siyah değil beyazdı.
Ekli dosyayı görüntüle 152890
Tasarım olarak cidden güzel Sony.Benimde ilk android telefonum Sony J3 olmuştu
![]()
nasıl bir faydası var tam bilmiyorum da :/Hızlı şarj al bakmazsın bile batarya yüzdene
ne yazık ki Sony+Htc+LG+motorola+Windows+Blackberry+nokia artık telefon olarak piyasada ölüdür. Samsung+Xiaomi(alt marka dahil)+Apple+Oppo(alt marka dahil) piyasanın hakimidir şu an ve bu gidişle diğer markaların yükselme şansı iyice azalıcaktır.Tasarım olarak cidden güzel Sony.
Eskiden Lg sony htc blackberry ve nokia en iyileriydi artık alınmazne yazık ki Sony+Htc+LG+motorola+Windows+Blackberry+nokia artık telefon olarak piyasada ölüdür. Samsung+Xiaomi(alt marka dahil)+Apple+Oppo(alt marka dahil) piyasanın hakimidir şu an ve bu gidişle diğer markaların yükselme şansı iyice azalıcaktır.
özgürlükten bahsetiğim apk yüklemek değil açık kaynak arka planda dönen işler iphone sizin verilerinize neler yaptığını tahmin edemezsin lakin özğür bir bireyim telefonumda gelen örn emiu yada miui yada vibeui sildim linageos yükledim ve artık verilerin bende güvende güncellme demişsiniz yanlış hatırlamıyrsam samsung s2 android 10 linage portlanmıştı bence özgürülk bu bir firmaya bağlı değilsindiğer konuları bilmem ancak fiyat konusunda katılmıyorum yeni bir iphone aldığında 7 yıl kullanabilirsin 10k dan aldığını düşünürsek yıllık 1,2k civarına geliyor bir de android tarafına bakalım samsung max 4 yıl güncelleme garantisi veriyor 8k telefonu oranlarsak yıllık 2k oluyor
özgürlük konusunda da özgürlük azaldıkça güvenlik artıyor ama özgürlükten kasıt apk yüklemekse (korsandan dolayı) isim vermeyeyim bazı uygulamalarla apk benzeri şeyler yükleniyor
Aslında bana da mantıksız geliyor misal tekelcilik yapıyor ve fiyatta da nasıl olsa alır diyor uçuk bir fiyat politikası varSadece bana mı iPhone almak mantıksız geliyor?
Normal bir şekilde eleştirseniz ne tartışma ne bir şey çıkardı. Koskoca paragraf yazmışsın 1 madde hariç hepsi yalan. O madde de öznel olduğu için yalan diyemiyoruz.Cihaz eleştirmenin dışına çıkılınca bu oluyor. O yüzden kusura bakmayın.
Cevap vermeyecektim.
Nesi yalanmış?Normal bir şekilde eleştirseniz ne tartışma ne bir şey çıkardı. Koskoca paragraf yazmışsın 1 madde hariç hepsi yalan. O madde de öznel olduğu için yalan diyemiyoruz.
Onu alıntıladığım uzun bir paragraf var okursanız sevinirim iyi günler.Nesi yalanmış?
Aslında Android devlerinin son telefonlarına İOS eklense performans anlamında uçar geçer. Çünkü İOS düşük RAM isteyen, performanslı, stabil, hızlı ve uzun ömürlü bir işletim sistemi. Android ise aldıktan 1 2 yıl sonra kasmaya donmaya patlamaya başlayan, uygulamalar arası geçiş yavaş, kayganlık desen olmayan bir işletim sistemi. Böyle cihazlar bence Android denen hiçbir işe yaramaz bir işletim sistemiyle ziyan edilmemeli.özgür olsaydı stabil olmazdı hala da akıcı iphone 4s 5 falan
pahalı evet o konu da haklısın
pahalı telefonlar evet ama kalite bi o kadar da kamera olsun yazılım olsun performans olsun
11 Pro kullanıcısı olarak iPhone 12 Pro Max yerine S21 Ultra yı tercih ederdim.çok gülüyorum böyle konuşmalara iphone 12 proyu rahatca alabilse bunları yazan herkes alacak ama gel gelelimki konuya bak?