Tekno_Ömer
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 9
Sadece bana mı iPhone almak mantıksız geliyor?
Son düzenleyen moderatör:
Galiba evetSadece Banamı İphone Almak Mantıksız Geliyo
özgür olsaydı stabil olmazdı hala da akıcı iphone 4s 5 falanhayır bencede çok mantıksız özgür değilsin yedek parça çok pahalı fiyatıan göre cihazlar çok uçuk kaçık fiyatları var fp ürünü değil
yanlış düşünüyorsunuz özgür daha stabil örn linageos miui den çok daha satbil kamera konusu değişir dxomark ta en iyi cihazlar hep android [ilk 5]özgür olsaydı stabil olmazdı hala da akıcı iphone 4s 5 falan
pahalı evet o konu da haklısın
pahalı telefonlar evet ama kalite bi o kadar da kamera olsun yazılım olsun performans olsun
APK zaten android in7/24 sürekli bir şeylerin şifresini soruyor. Ve apk yok
hayır bana da mantıksız geliyor hem çok pahalı hem de yazılım çok kısıtlıSadece bana mı iPhone almak mantıksız geliyor?
1- Getirdiler ama aklında hayalindeki gibi bir performansı yok performansları çok düşük.(Son sürüm Lineage kurulu S5 M8 ve G3 şu an elimde)iPhone 6 kullanıyorum ama her seyden geri cihaz.
Ama s3, s4, s5 ve s6 icin geliştiriciler son Android surumu ve teknolojileri getirdi.
Sistemsel bir reklam engelleyici yok. Bu yüzden cihaz sadece reklamlar icin çalışıyor ve çok büyük performans, pil kaybı oluşuyor. Çünkü reklam oynatacağım diye uygulama kasıyor ama interneti kapattığımda o kadar akıcı oluyor ki anlatamam.
Arkaplanda ne dönüyor ne oluyor bilmiyorum.
Dosya yöneticisi çok kısıtlı. Olmasa daha iyi ve kullanmıyorum. Çünkü hiç bir şey yapmıyorsun. Bir PDF dosyasyi bile kaydedemiyorsun.
MP3, MP4 indiremiyorsun.
Bazı gök görmemişler o eski iPhone diyor ama ben Galaxy Ace (milattan önceki Android cihaz) ile bu işlemleri çok kolay bir şekilde yapıyordum. Üstelik benim iPhone 6'nin bile yapamayacağı bir çok şeyi yapar. Bir oyun oynatmaz o kadar. Biraz eski olduğu icin Ace kullanmıyorum. Android'in rahatlığı icin karşılaştırdım. Zaten en kısa zamanda S5 veya S7 cihazlarına geçeceğim.
Bilgisayara yakın bir kullanim sunan işletimi sistemi varsa bu kesinlikle Android'dir.
Android kesinlikle en gelismis, rahat ve fonksiyonel işletim sistemidir.
İlk 5'de olan cihazlar Xiaomi , Huawei ve Oppo. Yani hepsi çinli marka. Bu markalardan bazıları testlerde öne geçmesi için test yazılımlarını bile kandırdı ve alması gerekenden yüksek skor aldı. Çinliler reklam için her şeyi yapıyor bu siteye de çok inanmayın. Telefon konusunda lider olan Samsung ve Apple ilk 5 giremeyecek ha siz inanıyor musunuz?kamera konusu değişir dxomark ta en iyi cihazlar hep android [ilk 5]
4500TL'ye bana Apple A13'den güçlü , kamera olarak da SE(2020)'den çok daha kaliteli çeken bir cihaz söyler misin F/P kavramını anlayalım.hayır bencede çok mantıksız özgür değilsin yedek parça çok pahalı fiyatıan göre cihazlar çok uçuk kaçık fiyatları var fp ürünü değil
iPhone 6 kullanıp Apple cihazların hepsine çamur atan biriyle muhattap oluyorum ya. Daha mağazada bile eline almamış kişi gelip Apple kötü diyor ya gülünçMagnet'a 5 dolar kaptıranlarla muhattap oluyorum ya...
Kapalı işletim sistemi kötü. Donanıma lafım yok. Ama guncelemeler ile donanım Apple'ın elinde. Örneğin CPU'ya sürekli dur dur komutlarını gönderen babamdı deme. (Ateş topunu kim gönderdi ha ?).iPhone 6 kullanıp Apple cihazların hepsine çamur atan biriyle muhattap oluyorum ya. Daha mağazada bile eline almamış kişi gelip Apple kötü diyor ya gülünç![]()
Ülkemizde iPhonedo dışında sayılıdır tarafsız cihaz inceleyen. Gidip cepleri nerde doluyorsa orayı öven kanalları izlediğiniz belli elinize almadan onların algısına inanmışsınız.Kapalı işletim sistemi kötü. Donanıma lafım yok. Ama guncelemeler ile donanım Apple'ın elinde. Örneğin CPU'ya sürekli dur dur komutlarını gönderen babamdı deme. (Ateş topunu kim gönderdi ha ?).
Ayrıca inceleme videoları, mağazada inceleme gibi durumlar var. Direkt görmemiş gibi almaya gitmem zaten.
Ben de iPhonedo'yu severek izlerim ama oynadığım bir Dancing Line, YouTube, Whatsapp, internette surf ve müzik dinlemek. Bunu bu cihaz bana yaptırmiyor ama çok temiz kullandığım icin ve iPhone 6'yi bırakmakta istemiyorum.Ülkemizde iPhonedo dışında sayılıdır tarafsız cihaz inceleyen. Gidip cepleri nerde doluyorsa orayı öven kanalları izlediğiniz belli elinize almadan onların algısına inanmışsınız.
Ek olarak size 10. defa oldu sanırım söylüyorum ki o seçenek sizin elinizde. Güncel cihazınız yok bilmiyor olabilirsiniz fakat pil sağlığı düşünce telefon performansı kısılsın mı diye size soruyor çat diye kapanmaması için. Diğer türlü sağlıklı şekilde besleyemiyor.
Dediğin gibi hiçbir bir şey yapacaksan iPhone alınır.telefonu oyun oynamak için kullanmayacaksanız veya yazılım cart curt hedefiniz yoksa iphonedan başka telefon almak bence mantıksız se 2020 kullanıyorum 5.5 saate yakın ekran süresi veriyo telefon hızlı seri kamerası androidlerin aynı fiyattaki segmentlerini tokatlar ses kalitesi güzel ben küçük telefon sevdiğim için atom karınca görevi görüyor takoz gibi telefonları sevmiyorum daha ne isteyimki en büyük bana göre artısı telefon sorun çıkartırsa genelde direk değişim yapılıyo yok yazılım atalım şunu değiştirelim olayı falan apple servisinde yok! bir önceki telefonum iphone 6 modelini 5 yıl sorunsuz kullandım se 2020 ye tamamen keyfe keder geçtim güncel cihaz olsun diye android alıpta 1 yıl sonra yavaşlaması takılması androidin kendine özgü hataları sorunlarıyla ugraşamam arkadaş
bak ben mate 20 litedan iphone 11e geçtim.Her şeyi yapabiliyorum.Androidde yapıp da iosda yapamayacağın tek şey illegal hileli oyun apkları indirmek ve ücretli oyunları apk olarak indirip oynamak.Sen o korsancı tayfadansan telefonuna virüs bulaştırmayı fantezi haline getirmişsen apple ne yapsın.Eğer apple da böyle bir şeye izin verseydi o iphone 6ın ölü olurdu senin.Her şey ücretli diyorsan evet ben de dedim her şey ücretli diye müzik dinleyemiyorum diyorsun ben araştırdım telefonu aldığımda hemen gittim 5ay deneme kodu buldum apple music için.2,5 aydır kullanıyorum kimse de bir şey demiyor.Apple arcade aldım 3 ay deneme üyeliği verdi bana yeni cihaz diye.Eski cihazlara 1 ay veriyor galiba.Apple arcade oyunları da p2w her yerden reklam çıkan oyunlar değil normal app storea koysalar oyun başına 30 40 liradan başlar.Ben de iPhonedo'yu severek izlerim ama oynadığım bir Dancing Line, YouTube, Whatsapp, internette surf ve müzik dinlemek. Bunu bu cihaz bana yaptırmiyor ama çok temiz kullandığım icin ve iPhone 6'yi bırakmakta istemiyorum.
Bir de tasarımı çok kötü abı yeni iPhone'larin. Asker tıraşı olmuş gibi hiç havalimanı değil. Eski iPhone tasarımları daha iyi.
Gidim de 12.000 Tl tasarımdan yoksun ve reklamları daha iyi oynatsın diye yanıp tutuşayım mi?
Kardeşimin S7'si var. Tasarımı çok güzel.
4 GB Ram, amoled ekran ve çok hızlı. Özellikle Android 11 kurdum, cihaz ayrı bir zirveye çıktı.
S5'e de Officall son surum işletimi sistemi çıkıyor. Eskiden kullanıyordum çok iyiydi.
Onlardan birini alacağım.
Arkadaş indie oyun reklamlarını beğenmemiş , kaldırmak için para ver diyorum yok vermem diyor. Indie yapımcılar para kazanmak için koyuyor reklamı ve haklılarda. Ama arkadaş istiyor ki hem param gitmesin hem reklam çıkmasınbak ben mate 20 litedan iphone 11e geçtim.Her şeyi yapabiliyorum.Androidde yapıp da iosda yapamayacağın tek şey illegal hileli oyun apkları indirmek ve ücretli oyunları apk olarak indirip oynamak.Sen o korsancı tayfadansan telefonuna virüs bulaştırmayı fantezi haline getirmişsen apple ne yapsın.Eğer apple da böyle bir şeye izin verseydi o iphone 6ın ölü olurdu senin.Her şey ücretli diyorsan evet ben de dedim her şey ücretli diye müzik dinleyemiyorum diyorsun ben araştırdım telefonu aldığımda hemen gittim 5ay deneme kodu buldum apple music için.2,5 aydır kullanıyorum kimse de bir şey demiyor.Apple arcade aldım 3 ay deneme üyeliği verdi bana yeni cihaz diye.Eski cihazlara 1 ay veriyor galiba.Apple arcade oyunları da p2w her yerden reklam çıkan oyunlar değil normal app storea koysalar oyun başına 30 40 liradan başlar.
Pdf yükleyemiyorsan mp3 mp4 yükleyemiyorsan kardeşim sen o telefonu kullanamıyorsun.Ben aldığım ilk gün kullanabilmeye başladım bak nasıl kullanılıyor söyleyeyim sana.Gördüğün tuşlara bas bak bas o butonlara ki sana cevap verebilsin telefon.pdf kaydederken siriden kaydetsene şu pdfi iphone hahaha kaydedemiyor çöp ios çöp ios hahahaha android go prrrrrrr prrr skrrt.
Gitmiş voodoo games oyunlarının hepsini indirmiş sonra demiş yok reklam var interneti kapat oyna oyununu reklam koyabiliyor mu koyamıyor mu.Arkadaş indie oyun reklamlarını beğenmemiş , kaldırmak için para ver diyorum yok vermem diyor. Indie yapımcılar para kazanmak için koyuyor reklamı ve haklılarda. Ama arkadaş istiyor ki hem param gitmesin hem reklam çıkmasınKomik çocuk ya çok tartışmaya girmeyin he deyin geçin
iphone pahalı değil xiaomi ucuz samsungla karşılaştırınca iphoneu iphone birazcık daha pahalıHep ülkemizdeki döviz kurunu vergiyi falan suçluyoruz da ben donanım anlamında iPhone 12 serisi ile yarışabilecek mi 10t pro gibi bir cihazı nasıl 4500 liraya alabilirken iphone 12 yi 12.000 liradan aşağı alamıyorum. Demek ki iPhone gerçekten pahalı.