AlejandroXX
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 14
Hocam o heralde true tone ile alakalı bişey8 plus ekranı oled ekranlara biraz daha yaklaştı diyorlar doğru mu mesela siyah daha iyi bir siyah olmuş
Hocam o heralde true tone ile alakalı bişey8 plus ekranı oled ekranlara biraz daha yaklaştı diyorlar doğru mu mesela siyah daha iyi bir siyah olmuş
Dönüyormuş gibi derken ?Yav şu ayarlar şeysine bakınca sizede dönüyormuş gibi oluo mu tribe soktu beni
Güzel ama alabiliyorsan 8plus öneririmbeyler ıphone 8 nasıl duz olanı
iphone 6'da dokunmatik sorunu oldugunu soyluyor internette, kronik bi sorunmus.Ben anneme siparis verdim gecen hafta boyle bi sorunla karislastim simdi telefonu tekrardan geri gondercem 6s almak icin.Acaba sen boyle bir sorun ile karsilastin mi?ben 2014 ten beri iPhone 6 kullanıyordum iOS 11 de hiçbir sorun yaşamadım.telefon kaç gb onunla da ilgili olabilir ben 64 gb kullanıyordum
Bende 6 plus vardı aynı sorun ondada vardı sol üst köşe dokunmaya tepkisiz kalıyodu bende satıp s6 edge plus almıştımiphone 6'da dokunmatik sorunu oldugunu soyluyor internette, kronik bi sorunmus.Ben anneme siparis verdim gecen hafta boyle bi sorunla karislastim simdi telefonu tekrardan geri gondercem 6s almak icin.Acaba sen boyle bir sorun ile karsilastin mi?
internette arastirdigima gore kronik sorunmus bende dokunmatik bazen tepkisiz kaliyor sonrada sapitiyor power dugmesine basinca duzeliyor para iadesi yaparlarsa bende 6s alicam buyuk ihtimal.Bende 6 plus vardı aynı sorun ondada vardı sol üst köşe dokunmaya tepkisiz kalıyodu bende satıp s6 edge plus almıştım
Evet kronik bi sorun bütün 6 larda var en kısa zamanda değiştirmeye bakinternette arastirdigima gore kronik sorunmus bende dokunmatik bazen tepkisiz kaliyor sonrada sapitiyor power dugmesine basinca duzeliyor para iadesi yaparlarsa bende 6s alicam buyuk ihtimal.
telefonu satin aldigim yer o kadar yavastan aliyo ki islemi 10 gun icinde gonderirsem para iadesi yapicaklar yoksa garanti'den ya i6 ile degisim ya da tamir edicekler cumartesi pazar da girdi olaya bi de kargo suresi var bilmiyorum bi halt yedik hayirlisi bakalim.Evet kronik bi sorun bütün 6 larda var en kısa zamanda değiştirmeye bak
Peki o telefonu direk elden satıp se alsan nasıl olur aldığın fiyata satarsıntelefonu satin aldigim yer o kadar yavastan aliyo ki islemi 10 gun icinde gonderirsem para iadesi yapicaklar yoksa garanti'den ya i6 ile degisim ya da tamir edicekler cumartesi pazar da girdi olaya bi de kargo suresi var bilmiyorum bi halt yedik hayirlisi bakalim.
hocam olur aslinda sonucta kendime almadim telefonu anneme aldimda simdi telefon sorunlu bu halde birisine satmak istemiyorum sorunu soylesem birisinin alicagini zannetmiyorum alsa bile cok fiyat kirar.Peki o telefonu direk elden satıp se alsan nasıl olur aldığın fiyata satarsın
Doğru söylüyosun hocam kul hakkına girmiş olur sen en iyisi olabildikçe kısa zamanda değişim talebinde bulun 6s i al geçhocam olur aslinda sonucta kendime almadim telefonu anneme aldimda simdi telefon sorunlu bu halde birisine satmak istemiyorum sorunu soylesem birisinin alicagini zannetmiyorum alsa bile cok fiyat kirar.
evet haklisin ahirette bi de onunla ugrasamam.Doğru söylüyosun hocam kul hakkına girmiş olur sen en iyisi olabildikçe kısa zamanda değişim talebinde bulun 6s i al geç
telefonu bugün sipariş edeceğim arkadaşlar fakat kılıf konusunda kararsız kaldım . Tavsiye edeceğiniz bi model var mı ? Lütfen saçma sapan çelik yelek tarzı kılıfları önermeyin dağa çıkmıyorum
Spigen Apple iPhone 8 Plus - iPhone 7 Plus Kılıf Liquid Fiyatı
yada
iPhone 7 Plus / 8 Plus Kılıf, Spigen Ultra Hybrid 2 Black - Spigen
yada
SPIGEN iPhone 7 Plus Case Spigen Liquid Armor Black
arasında kararsız kaldım sizce hangisi daha iyi koruma sağlar 1. linktekinin kenarları yüksek olmadığından masaya falan koyulduğunda ekranın çizileceğini düşünüyorum
Hocam arka kamera koruması var mı kameranın bi yüzeye temas etme durumu var mı?3. Linkteki kılıfı kullanıyorum gayet güzel koruması ön tarafıda çıkıntılı güzel koruyor telefonu
Hocam arka kamera koruması var mı kameranın bi yüzeye temas etme durumu var mı?
1 ve 3. linktekileri aldım hazır indirim var iken spigendan
1 ve 3. linktekileri aldım hazır indirim var iken spigendan
eyvallah dostum , ekran koruyucu olarak bu kavisli kısımları kapsıyan bir ürün var mı 3d koruyuculara baktım ama onlarda baya çirkin şeffaf istiyorum. Sen hangisini kullanıyorsunHayırlı olsun 1. Linkteki kılıfta çok güzel görünüyor
--- Gönderi Güncellendi ---
Hayırlı olsun 1. Linkteki kılıfta çok güzel görünüyor
eyvallah dostum , ekran koruyucu olarak bu kavisli kısımları kapsıyan bir ürün var mı 3d koruyuculara baktım ama onlarda baya çirkin şeffaf istiyorum. Sen hangisini kullanıyorsun
Kılıfla kullandın mı yanlardan atıyor ya hava alıyor s8 serisinde 3d kavis olduğu için kılıf ile uyumlu jelatin bulmak çok zor ama 8 plus 2.5d kavis olduğu için ekrana jelatin çerçeveleri açık bıracak şekilde oturuyoreyvallah dostum , ekran koruyucu olarak bu kavisli kısımları kapsıyan bir ürün var mı 3d koruyuculara baktım ama onlarda baya çirkin şeffaf istiyorum. Sen hangisini kullanıyorsun
oyun falan oynamam gündelik sosyal medyaya girer çıkarım müzik falan dinlerim uygulamalar vs. herşey gayet akıcı herhangi bir problemle karşılaşmadımCihazın performansı ile alakalı biraz yorum yapsanız iyi olur arkadaşlar?
bugün itibariyle 8 plus alarak aranıza katıldım
Modlar çalışıyor. Bu mesajın aynısını başka yerde de gördüm. @by efsaneöncelikle selamun aleyküm arkadaşlar ben dj furkan metin2 serverimize yeni açıldık özgürlük bizdedir serverlin linki = forfrihetmt2.tk