iPhone 8 ve 8 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan _X_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
True tone etraftaki ışığın cinsine göre sıcak veya soğuk renge çevirir ekran renklerini olay bu

sahinsahiner

Asistan
Reaksiyon puanı
50
Yav şu ayarlar şeysine bakınca sizede dönüyormuş gibi oluo mu tribe soktu beni

BabaSchtroumpf

Asistan
Reaksiyon puanı
28
ben 2014 ten beri iPhone 6 kullanıyordum iOS 11 de hiçbir sorun yaşamadım.telefon kaç gb onunla da ilgili olabilir ben 64 gb kullanıyordum
iphone 6'da dokunmatik sorunu oldugunu soyluyor internette, kronik bi sorunmus.Ben anneme siparis verdim gecen hafta boyle bi sorunla karislastim simdi telefonu tekrardan geri gondercem 6s almak icin.Acaba sen boyle bir sorun ile karsilastin mi?

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
iphone 6'da dokunmatik sorunu oldugunu soyluyor internette, kronik bi sorunmus.Ben anneme siparis verdim gecen hafta boyle bi sorunla karislastim simdi telefonu tekrardan geri gondercem 6s almak icin.Acaba sen boyle bir sorun ile karsilastin mi?
Bende 6 plus vardı aynı sorun ondada vardı sol üst köşe dokunmaya tepkisiz kalıyodu bende satıp s6 edge plus almıştım

BabaSchtroumpf

Asistan
Reaksiyon puanı
28
Bende 6 plus vardı aynı sorun ondada vardı sol üst köşe dokunmaya tepkisiz kalıyodu bende satıp s6 edge plus almıştım
internette arastirdigima gore kronik sorunmus bende dokunmatik bazen tepkisiz kaliyor sonrada sapitiyor power dugmesine basinca duzeliyor para iadesi yaparlarsa bende 6s alicam buyuk ihtimal.

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
internette arastirdigima gore kronik sorunmus bende dokunmatik bazen tepkisiz kaliyor sonrada sapitiyor power dugmesine basinca duzeliyor para iadesi yaparlarsa bende 6s alicam buyuk ihtimal.
Evet kronik bi sorun bütün 6 larda var en kısa zamanda değiştirmeye bak

BabaSchtroumpf

Asistan
Reaksiyon puanı
28
Evet kronik bi sorun bütün 6 larda var en kısa zamanda değiştirmeye bak
telefonu satin aldigim yer o kadar yavastan aliyo ki islemi 10 gun icinde gonderirsem para iadesi yapicaklar yoksa garanti'den ya i6 ile degisim ya da tamir edicekler cumartesi pazar da girdi olaya bi de kargo suresi var bilmiyorum bi halt yedik hayirlisi bakalim.

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
telefonu satin aldigim yer o kadar yavastan aliyo ki islemi 10 gun icinde gonderirsem para iadesi yapicaklar yoksa garanti'den ya i6 ile degisim ya da tamir edicekler cumartesi pazar da girdi olaya bi de kargo suresi var bilmiyorum bi halt yedik hayirlisi bakalim.
Peki o telefonu direk elden satıp se alsan nasıl olur aldığın fiyata satarsın

BabaSchtroumpf

Asistan
Reaksiyon puanı
28
Peki o telefonu direk elden satıp se alsan nasıl olur aldığın fiyata satarsın
hocam olur aslinda sonucta kendime almadim telefonu anneme aldimda simdi telefon sorunlu bu halde birisine satmak istemiyorum sorunu soylesem birisinin alicagini zannetmiyorum alsa bile cok fiyat kirar.

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
hocam olur aslinda sonucta kendime almadim telefonu anneme aldimda simdi telefon sorunlu bu halde birisine satmak istemiyorum sorunu soylesem birisinin alicagini zannetmiyorum alsa bile cok fiyat kirar.
Doğru söylüyosun hocam kul hakkına girmiş olur sen en iyisi olabildikçe kısa zamanda değişim talebinde bulun 6s i al geç

AlejandroXX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
telefonu bugün sipariş edeceğim arkadaşlar fakat kılıf konusunda kararsız kaldım . Tavsiye edeceğiniz bi model var mı ? Lütfen saçma sapan çelik yelek tarzı kılıfları önermeyin dağa çıkmıyorum :)
Spigen Apple iPhone 8 Plus - iPhone 7 Plus Kılıf Liquid Fiyatı
yada

iPhone 7 Plus / 8 Plus Kılıf, Spigen Ultra Hybrid 2 Black - Spigen

yada

SPIGEN iPhone 7 Plus Case Spigen Liquid Armor Black

arasında kararsız kaldım sizce hangisi daha iyi koruma sağlar 1. linktekinin kenarları yüksek olmadığından masaya falan koyulduğunda ekranın çizileceğini düşünüyorum

Son düzenleme:

salihbuldur

Doçent
Reaksiyon puanı
168
telefonu bugün sipariş edeceğim arkadaşlar fakat kılıf konusunda kararsız kaldım . Tavsiye edeceğiniz bi model var mı ? Lütfen saçma sapan çelik yelek tarzı kılıfları önermeyin dağa çıkmıyorum :)
Spigen Apple iPhone 8 Plus - iPhone 7 Plus Kılıf Liquid Fiyatı
yada

iPhone 7 Plus / 8 Plus Kılıf, Spigen Ultra Hybrid 2 Black - Spigen

yada

SPIGEN iPhone 7 Plus Case Spigen Liquid Armor Black

arasında kararsız kaldım sizce hangisi daha iyi koruma sağlar 1. linktekinin kenarları yüksek olmadığından masaya falan koyulduğunda ekranın çizileceğini düşünüyorum

3. Linkteki kılıfı kullanıyorum gayet güzel koruması ön tarafıda çıkıntılı güzel koruyor telefonu

AlejandroXX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
1 ve 3. linktekileri aldım hazır indirim var iken spigendan :)

salihbuldur

Doçent
Reaksiyon puanı
168

AlejandroXX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Hayırlı olsun 1. Linkteki kılıfta çok güzel görünüyor
--- Gönderi Güncellendi ---

Hayırlı olsun 1. Linkteki kılıfta çok güzel görünüyor
eyvallah dostum , ekran koruyucu olarak bu kavisli kısımları kapsıyan bir ürün var mı 3d koruyuculara baktım ama onlarda baya çirkin şeffaf istiyorum. Sen hangisini kullanıyorsun

salihbuldur

Doçent
Reaksiyon puanı
168
eyvallah dostum , ekran koruyucu olarak bu kavisli kısımları kapsıyan bir ürün var mı 3d koruyuculara baktım ama onlarda baya çirkin şeffaf istiyorum. Sen hangisini kullanıyorsun

Ben spigenin ekran koruyucusunu kullanıyorum ama kavisli kısımları kapsamıyor tabi açık kalıyor kenarları

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Kılıfla kullandın mı yanlardan atıyor ya hava alıyor s8 serisinde 3d kavis olduğu için kılıf ile uyumlu jelatin bulmak çok zor ama 8 plus 2.5d kavis olduğu için ekrana jelatin çerçeveleri açık bıracak şekilde oturuyor

srdrucgurz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Cihazın performansı ile alakalı biraz yorum yapsanız iyi olur arkadaşlar?

srdrucgurz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Kısmet olursa ocak 1 itibarıyla bende aranıza katılacağım cihaz performans kamera pil ömrü hakkında kullananların detaylı bilgi paylaşmasını rica ederim

musa.87

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
dün akşam 8 plus gold telefonum geldi, şimdi şeffaf kılıf ve ekran koruyucu almak istiyorum, özellikle şarj girişi yerlerini kapatan kılıf ve uygun bir ekran koruyucu tevsiye ederseniz çok iyi olur. Şu anda karar vermekte zorlanıyorum.