sahinsahiner
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 50
Pişman ettiniz şimdi beni (
Pişman ettiniz şimdi beni (
Telefonun performansindan,suyundan buyundan herhangi bir sikayetin var mi?
8 tam telefon gibi telefon.plus serileri phablet serisine giriyor.ergo kasa 8 on numara tel.tikir tikir kullanirsin.herkesin kendime gore zevki var.sen gule gule kullan telini.
Yok kardeşim telefondan çok memnunum şarjıda gayet iyi sabah 7.30 da çektim hala yüzde 34. Lg4 den sonra ilaç gibi oldu. Pişman ettinizden kastım hani 400-500 verip Plus mı alsaydım o yönden
Ben iphone 7 alırken orta boy ekran olduğu için almıştım şimdi keşke plus alsaydım diyorum pişmanlıktan değil sadece biraz daha büyük ekran istiyosun zamanla 8 plus a geçecem bende bakalımYok kardeşim telefondan çok memnunum şarjıda gayet iyi sabah 7.30 da çektim hala yüzde 34. Lg4 den sonra ilaç gibi oldu. Pişman ettinizden kastım hani 400-500 verip Plus mı alsaydım o yönden
Ben iphone 7 alırken orta boy ekran olduğu için almıştım şimdi keşke plus alsaydım diyorum pişmanlıktan değil sadece biraz daha büyük ekran istiyosun zamanla 8 plus a geçecem bende bakalım
X i olmuyosa 8 plus olsun reis en azından alternatifimiz varBugun gittim inceledim telefonu soyle bi.gercekten ates ediyor yahu.bir taraftan note8 bir taraftan 8 plus bakiyorum,aralarinda kalite bakimindan ciddi fark var.kagit ustindeki ekran kasalarla filan olmuyor baskan.8 plus bu senenin telefonu.8 kucuk kardesi)
X almayı düşünen var mı
6s plus'ı satıp üzerinde 4 bin koyup alasım geliyor ama o notch yüzünden vazgeçiyorum bir de parasal boyutu var 8 plus'a kayıyorum yavaş yavaşSadece düşüncede kalıyor
Sat Note 8 al yahu6s plus'ı satıp üzerinde 4 bin koyup alasım geliyor ama o notch yüzünden vazgeçiyorum bir de parasal boyutu var 8 plus'a kayıyorum yavaş yavaş
X in fiyatı 8 plus a talebi arttıracak zaten öyle görünüyor6s plus'ı satıp üzerinde 4 bin koyup alasım geliyor ama o notch yüzünden vazgeçiyorum bir de parasal boyutu var 8 plus'a kayıyorum yavaş yavaş
X in fiyatı 8 plus a talebi arttıracak zaten öyle görünüyor
Kavisi olmasa İnan alacağım tek telefon note 8 ama kavisli ekran kullanamıyorum lg g6 gibi bi tasarım olsaydı alırdım x güzel ama fiyat çok yüksek dolar Euro nun hali malum yurtdışı da pahalı oldu hayaller iphone X Hayatlar 8 plusSat Note 8 al yahu
X nedir ki
Apple her türlü kazanıyor işte başkan8 plus’inda fiyati 7 plus’a talebi arttiracak))
Note 8'de Note 7 kavisi var Note 8'i hiç denemedin mi? Eline mi raaht gelmedi ?Kavisi olmasa İnan alacağım tek telefon note 8 ama kavisli ekran kullanamıyorum lg g6 gibi bi tasarım olsaydı alırdım x güzel ama fiyat çok yüksek dolar Euro nun hali malum yurtdışı da pahalı oldu hayaller iphone X Hayatlar 8 plus
Git XZ Premium , U11 Plus(gelirse TR'ye ) al bırak şu 8P macerasınıNote 7 yi de o sebepten tercih etmedim Galaxy s7 de güzeldi ama ekran küçüktü bir de kavisli telefonlara kılıf ekran koruyucu bulmak çok zor bir ee Note 8 8plus tan bile uzun hesap et artık cebe zor giriyor
XZP hız testleri de X ile yarışıyor. E ekranı daha iyi kamera rahatlıkla yarışır U11 Plus kavissiz bir cihaz tanıtıldı internetten bakabilirsinKavissiz gelirse u11 plus alırım güzel telefon xz çerçeve canavarı iPhone 8 plus gibi bi hepsi birden piyasaya düşsün karar vereceğim
Maddi olarak X'i zorlayabilirsin zorlayamıyorsan 8 plus note 8 de alabilirsin o da güzel telefon bu aralar fiyatı da düştü 8 plus siyah alın beyaz da çerçeveler insanın gözüne giriyormerhaba arkadaşlar, forumu uzun zamandır uzaktan takip ediyorum. iphone 8 plus almaya karar verdim ve sizlerin tecrübelerinizden faydalanmak için aranıza katıldım. telefonu 1 ay içinde almayı planlıyorum ilk ios deneyimim olacak umarım zorluk çekmem.
Uzun zamandır hep amiral gemisi telefonlarda android kullanım ve hepsinde ufak tefek de olsa sorunlarla karşılaştım, artık ios tecrübesi yaşamanın zamanı geldi sanırım.Maddi olarak X'i zorlayabilirsin zorlayamıyorsan 8 plus note 8 de alabilirsin o da güzel telefon bu aralar fiyatı da düştü 8 plus siyah alın beyaz da çerçeveler insanın gözüne giriyor
ben 2014 ten beri iPhone 6 kullanıyordum iOS 11 de hiçbir sorun yaşamadım.telefon kaç gb onunla da ilgili olabilir ben 64 gb kullanıyordum2 aylık bir 6'yı kullanıyorum şu 1 saat içinde iOS 11 yüklenmiş. Ya arkadaş 2 aylık bir cihaz o kadar mı yavaş olur ya.
Bunun eş değer işlemci gücü Note 5'de Note 5 çatur çutur çalışıyor. Aynı zamanda çıkan Note 4 biçer geçer.
Apple Planlı eskitmenin kralı kim ne derse desin. Ona göre alın 8 ve 8 Plusları