iPhone 8 ve 8 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan _X_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
Pişman ettiniz şimdi beni :((

Telefonun performansindan,suyundan buyundan herhangi bir sikayetin var mi?

8 tam telefon gibi telefon.plus serileri phablet serisine giriyor.ergo kasa 8 on numara tel.tikir tikir kullanirsin.herkesin kendime gore zevki var.sen gule gule kullan telini.

ismailhakkiperfect

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba SDN ailesi. Düz Iphone 8' in pil performansının Iphone 7 plus ile çok yakın olduğu söyleniyor. Siz bunu deneyimleyebildiniz mi? Bu bilgi doğru mudur? Iphone 7 plus ile Iphone 8 arasında kaldım. Sadece pil performansı noktasında kafamda soru işaretleri oluştu. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:

ismailhakkiperfect

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yanıtlar için herkese çok teşekkürler Arkadaşlar. Ancak yotube da çok enteresan bir pil performans karşılaştırması testi izledim. Videoyu sizlerle paylaşıyorum. Bu testte Iphone 8, Iphone 7 Plus tan daha iyi bir pil performansı sergiliyor. Aynı kullanımda Iphone 7plus %4 e düşerken, Iphone 8 ise %15 lik bir kalan pil yüzdesi sunuyor. Bu karşılaştırma ile aklımdaki tüm sorular yanıtlanmış oldu. Eğer ekran boyutu sizin için plus sevisinde olmak zorunda değilse Pil performansı ve güncellik anlamında Iphone 8 öneriyorum. Bknz.İlgili Karşılaştırma videosu iPhone 8 vs Galaxy S8 vs iPhone 7 vs Galaxy S7 vs Pixel

WellTime54

Profesör
Reaksiyon puanı
1,000
Aralıkta katılıyorum bende 8 plus ile artık netleştirdim :)

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
8 ve 8 plus alacak arkadaşlara tavsiyemdir; ios 12 ye güncellemeyin telefonu aldığınız sürümde kalsın.
Geçen yıl aldığımızda bizimkiler de böyle giderdi pili şimdi 1 saat düşürdüler 8 ler fazla gitsin diye

sahinsahiner

Asistan
Reaksiyon puanı
50
Telefonun performansindan,suyundan buyundan herhangi bir sikayetin var mi?

8 tam telefon gibi telefon.plus serileri phablet serisine giriyor.ergo kasa 8 on numara tel.tikir tikir kullanirsin.herkesin kendime gore zevki var.sen gule gule kullan telini.

Yok kardeşim telefondan çok memnunum şarjıda gayet iyi sabah 7.30 da çektim hala yüzde 34. Lg4 den sonra ilaç gibi oldu. Pişman ettinizden kastım hani 400-500 verip Plus mı alsaydım o yönden

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
Yok kardeşim telefondan çok memnunum şarjıda gayet iyi sabah 7.30 da çektim hala yüzde 34. Lg4 den sonra ilaç gibi oldu. Pişman ettinizden kastım hani 400-500 verip Plus mı alsaydım o yönden

Almadin diye dunyan yikilmaz.buyuk ekran kucuk ekran meselesi.aslinda 4.7 kucukte sayilmaz tam normal.

WellTime54

Profesör
Reaksiyon puanı
1,000
Ben iphone 7 alırken orta boy ekran olduğu için almıştım şimdi keşke plus alsaydım diyorum pişmanlıktan değil sadece biraz daha büyük ekran istiyosun zamanla 8 plus a geçecem bende bakalım

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
Ben iphone 7 alırken orta boy ekran olduğu için almıştım şimdi keşke plus alsaydım diyorum pişmanlıktan değil sadece biraz daha büyük ekran istiyosun zamanla 8 plus a geçecem bende bakalım

Bugun gittim inceledim telefonu soyle bi.gercekten ates ediyor yahu.bir taraftan note8 bir taraftan 8 plus bakiyorum,aralarinda kalite bakimindan ciddi fark var.kagit ustindeki ekran kasalarla filan olmuyor baskan.8 plus bu senenin telefonu.8 kucuk kardesi:))

WellTime54

Profesör
Reaksiyon puanı
1,000
Bugun gittim inceledim telefonu soyle bi.gercekten ates ediyor yahu.bir taraftan note8 bir taraftan 8 plus bakiyorum,aralarinda kalite bakimindan ciddi fark var.kagit ustindeki ekran kasalarla filan olmuyor baskan.8 plus bu senenin telefonu.8 kucuk kardesi:))
X i olmuyosa 8 plus olsun reis en azından alternatifimiz var :)

salihbuldur

Doçent
Reaksiyon puanı
168
iPhone x için çok erken arkadaşlar 6 bin tl nedir sabredip seneyi beklemek lazım illa telefon değiştireceksekte iPhone 8 plusa geçiş yapmak lazım önceden full ekran mı vardı iPhonelarda nasıl kullanıyorsak şimdide öyle kullanabiliriz :)

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Sat Note 8 al yahu :D
X nedir ki :D
Kavisi olmasa İnan alacağım tek telefon note 8 ama kavisli ekran kullanamıyorum lg g6 gibi bi tasarım olsaydı alırdım x güzel ama fiyat çok yüksek dolar Euro nun hali malum yurtdışı da pahalı oldu hayaller iphone X Hayatlar 8 plus

M

Murat Burç

SDN Okuru
Kavisi olmasa İnan alacağım tek telefon note 8 ama kavisli ekran kullanamıyorum lg g6 gibi bi tasarım olsaydı alırdım x güzel ama fiyat çok yüksek dolar Euro nun hali malum yurtdışı da pahalı oldu hayaller iphone X Hayatlar 8 plus
Note 8'de Note 7 kavisi var Note 8'i hiç denemedin mi? Eline mi raaht gelmedi ?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Note 7 yi de o sebepten tercih etmedim Galaxy s7 de güzeldi ama ekran küçüktü bir de kavisli telefonlara kılıf ekran koruyucu bulmak çok zor bir ee Note 8 8plus tan bile uzun hesap et artık cebe zor giriyor
Git XZ Premium , U11 Plus(gelirse TR'ye ) al bırak şu 8P macerasını :D

M

Murat Burç

SDN Okuru
Kavissiz gelirse u11 plus alırım güzel telefon xz çerçeve canavarı iPhone 8 plus gibi bi hepsi birden piyasaya düşsün karar vereceğim
XZP hız testleri de X ile yarışıyor. E ekranı daha iyi kamera rahatlıkla yarışır :D U11 Plus kavissiz bir cihaz tanıtıldı internetten bakabilirsin

musa.87

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
merhaba arkadaşlar, forumu uzun zamandır uzaktan takip ediyorum. iphone 8 plus almaya karar verdim ve sizlerin tecrübelerinizden faydalanmak için aranıza katıldım. telefonu 1 ay içinde almayı planlıyorum ilk ios deneyimim olacak umarım zorluk çekmem.

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
merhaba arkadaşlar, forumu uzun zamandır uzaktan takip ediyorum. iphone 8 plus almaya karar verdim ve sizlerin tecrübelerinizden faydalanmak için aranıza katıldım. telefonu 1 ay içinde almayı planlıyorum ilk ios deneyimim olacak umarım zorluk çekmem.
Maddi olarak X'i zorlayabilirsin zorlayamıyorsan 8 plus note 8 de alabilirsin o da güzel telefon bu aralar fiyatı da düştü 8 plus siyah alın beyaz da çerçeveler insanın gözüne giriyor

M

Murat Burç

SDN Okuru
2 aylık bir 6'yı kullanıyorum şu 1 saat içinde iOS 11 yüklenmiş. Ya arkadaş 2 aylık bir cihaz o kadar mı yavaş olur ya.
Bunun eş değer işlemci gücü Note 5'de Note 5 çatur çutur çalışıyor. Aynı zamanda çıkan Note 4 biçer geçer.
Apple Planlı eskitmenin kralı kim ne derse desin. Ona göre alın 8 ve 8 Plusları

musa.87

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Maddi olarak X'i zorlayabilirsin zorlayamıyorsan 8 plus note 8 de alabilirsin o da güzel telefon bu aralar fiyatı da düştü 8 plus siyah alın beyaz da çerçeveler insanın gözüne giriyor
Uzun zamandır hep amiral gemisi telefonlarda android kullanım ve hepsinde ufak tefek de olsa sorunlarla karşılaştım, artık ios tecrübesi yaşamanın zamanı geldi sanırım.
iphone x yaklaşık 1300-1400 tl pahalı olması iphone 8 plus a yönelmemi sağladı. zaten iphone'ların fiyatı düşmediği için beklemenin anlamı yok, kart limitinde uygun yer açıldığında direk 8 plus almayı planlıyorum.

coşkun yılmaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
2 aylık bir 6'yı kullanıyorum şu 1 saat içinde iOS 11 yüklenmiş. Ya arkadaş 2 aylık bir cihaz o kadar mı yavaş olur ya.
Bunun eş değer işlemci gücü Note 5'de Note 5 çatur çutur çalışıyor. Aynı zamanda çıkan Note 4 biçer geçer.
Apple Planlı eskitmenin kralı kim ne derse desin. Ona göre alın 8 ve 8 Plusları
ben 2014 ten beri iPhone 6 kullanıyordum iOS 11 de hiçbir sorun yaşamadım.telefon kaç gb onunla da ilgili olabilir ben 64 gb kullanıyordum

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
8 plus ekranı oled ekranlara biraz daha yaklaştı diyorlar doğru mu mesela siyah daha iyi bir siyah olmuş