Iphone 8 plus yada 7 plus kullanımı

varsack

Asistan
Reaksiyon puanı
32
Iphone 8 plus veya 7 plus elde tutulması zor mu ekran boyutu açısından hangisi daha rahat kullanım sağlar.

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,909
Her ikiside elde tutum olarak aynılar hatta 2014’te çıkan 6 Plus’I bile alsan eline tutum olarak fark olmaz.
Hız farkından dolayı iPhone 8 Plus daha rahat kullanım saglar.

varsack

Asistan
Reaksiyon puanı
32
Her ikiside elde tutum olarak aynılar hatta 2014’te çıkan 6 Plus’I bile alsan eline tutum olarak fark olmaz.
Hız farkından dolayı iPhone 8 Plus daha rahat kullanım saglar.
8 plus ağırlığını hissettiriyormu cepte taşırken veya elde tutarken

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,909
8 plus ağırlığını hissettiriyormu cepte taşırken veya elde tutarken
Ben kullanmadım 8 Plus’i sadece birkaç deneme amaçlı elime aldım fakat ağırlığı her halukarda hissedersin diye tahmin ediyorum kullanmis olduğum başka cihazları hesaba katarak.

varsack

Asistan
Reaksiyon puanı
32
Ben kullanmadım 8 Plus’i sadece birkaç deneme amaçlı elime aldım fakat ağırlığı her halukarda hissedersin diye tahmin ediyorum kullanmis olduğum başka cihazları hesaba katarak.
Şuan apple üretimi durdurdu stoktaki 8 pluslar gelecekte güncelleme alırmı peki

varsack

Asistan
Reaksiyon puanı
32
Yani bu sene alsam kaç sene kullanırım performans olarak veya se 2 plus ın çıkmasını beklemelimiyim

ThorJ

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,802
Iphone 8 plus veya 7 plus elde tutulması zor mu ekran boyutu açısından hangisi daha rahat kullanım sağlar.
6,6s,7 ve 8’lerin Plus modellerinin boyutu aynıdır. Ama içleri farklıdır. 6 Plus A8, 6s Plus A9, 7 Plus A10, 8 Plus ise A11 işlemci barındırır.

varsack

Asistan
Reaksiyon puanı
32
Sadece IOS ise SE 2’yi bekle fakat bence Android’e yönel.
Şuan elimde andriod var ve yıllardır kullanıyorun ama çevremde iphone kullanıcıları var hepsi androidden geçtiler ve çok memnunlar bende sıkıldım androidden peki se2 plus ne zaman çıkar tahmini

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,909
6,6s,7 ve 8’lerin Plus modellerinin boyutu aynıdır. Ama içleri farklıdır. 6 Plus A8, 6s Plus A9, 7 Plus A10, 8 Plus ise A11 işlemci barındırır.
Sadece fark o degil, büyük 5 fark (daha çok fark var fakat buyukleri ele alacağım mobil olduğu icin)
iPhone 6 Plus:
3D Touch: yok 2. Gen Fingerprint: yok işlemci: Apple A8 Hareket islemcisi: Apple M8 hızlı/kablosuz şarj: yok Home Button: var
iPhone 6S Plus:
3D Touch: var 2. Gen Fingerprint: var İşlemci: Apple A9 Hareket İslemcisi: Apple M9 Hızlı/kablosuz şarj: yok Home Button: var
iPhone 7 Plus
3D Touch: var 2. Gen Fingerprint: var İşlemci: Apple A10 Fusion (3GB versiyon) Hareket işlemcisi: Apple M10 hızlı/kablosuz şarj: yok Home Button: With Taptic Engine (yani bir buton yok, titreşim algılayıcı var)
iPhone 8 Plus:
3D Touch: var 2. Gen Fingerprint: var İşlemci: Apple A11 Bionic (3GB versiyon) Hareket işlemcisi: Apple M11 hızlı/kablosuz şarj: var Home Button: With Taptic Engine (yani bir buton yok, titreşim algılayıcı var

(birde 6 Plus Taptic Engine’e sahip değilken öbürleri sahip)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan elimde andriod var ve yıllardır kullanıyorun ama çevremde iphone kullanıcıları var hepsi androidden geçtiler ve çok memnunlar bende sıkıldım androidden peki se2 plus ne zaman çıkar tahmini
SE 2 Plus yok yolda görünen, düz SE var ve o bataryaya o parayı ben vermezdim.

varsack

Asistan
Reaksiyon puanı
32
Sadece fark o degil, büyük 5 fark (daha çok fark var fakat buyukleri ele alacağım mobil olduğu icin)
iPhone 6 Plus:
3D Touch: yok 2. Gen Fingerprint: yok işlemci: Apple A8 Hareket islemcisi: Apple M8 hızlı/kablosuz şarj: yok Home Button: var
iPhone 6S Plus:
3D Touch: var 2. Gen Fingerprint: var İşlemci: Apple A9 Hareket İslemcisi: Apple M9 Hızlı/kablosuz şarj: yok Home Button: var
iPhone 7 Plus
3D Touch: var 2. Gen Fingerprint: var İşlemci: Apple A10 Fusion (3GB versiyon) Hareket işlemcisi: Apple M10 hızlı/kablosuz şarj: yok Home Button: With Taptic Engine (yani bir buton yok, titreşim algılayıcı var)
iPhone 8 Plus:
3D Touch: var 2. Gen Fingerprint: var İşlemci: Apple A11 Bionic (3GB versiyon) Hareket işlemcisi: Apple M11 hızlı/kablosuz şarj: var Home Button: With Taptic Engine (yani bir buton yok, titreşim algılayıcı var

(birde 6 Plus Taptic Engine’e sahip değilken öbürleri sahip)
Mesaj otomatik birleştirildi:

SE 2 Plus yok yolda görünen, düz SE var ve o bataryaya o parayı ben vermezdim.
Se2 almayı düşünmüyorum diyelim sene sonu aldım 3 4 yıldır rahat götürürmü yoksa yolda bıkrakırmı 8 plus için

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,909
Se2 almayı düşünmüyorum diyelim sene sonu aldım 3 4 yıldır rahat götürürmü yoksa yolda bıkrakırmı 8 plus için
Batarya dışında her türlü götürür fakat batarya 2015 icin bile çok dusuk. iPhone 8 Plus almanızı tavsiye etmem eğer amaciniz uzun süre kullanım ise.

ThorJ

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,802
Batarya dışında her türlü götürür fakat batarya 2015 icin bile çok dusuk. iPhone 8 Plus almanızı tavsiye etmem eğer amaciniz uzun süre kullanım ise.
Dün benim 11 gümledi ya, elimde 4 cihaz var. Hangisini kullanayım?
1- iPhone SE / pil yeni değişti 2 gün evvel
2- iPhone 5s / batarya sağlığı bilinmiyor
3- iPhone 6s Plus / batarya sağlığı %83
4- Çöp Redmi Note 8 Pro

ThorJ

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,802
Son düzenleme:

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Ikiside çerçeveli eski tasarìma sahip.Cepte ta$ıma,tek elle kullanma konusunda iki cihazda sìkıntılı.

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483
iPhone 6 Plus , iPhone 6s Plus, iPhone 7 Plus ve iPhone 8 Plus ın ekran boyutları aynı 5.5 inç. Yani elde tutma olarak her ikiside aynı hissi verir