8 plus ağırlığını hissettiriyormu cepte taşırken veya elde tutarkenHer ikiside elde tutum olarak aynılar hatta 2014’te çıkan 6 Plus’I bile alsan eline tutum olarak fark olmaz.
Hız farkından dolayı iPhone 8 Plus daha rahat kullanım saglar.
Ben kullanmadım 8 Plus’i sadece birkaç deneme amaçlı elime aldım fakat ağırlığı her halukarda hissedersin diye tahmin ediyorum kullanmis olduğum başka cihazları hesaba katarak.8 plus ağırlığını hissettiriyormu cepte taşırken veya elde tutarken
Şuan apple üretimi durdurdu stoktaki 8 pluslar gelecekte güncelleme alırmı pekiBen kullanmadım 8 Plus’i sadece birkaç deneme amaçlı elime aldım fakat ağırlığı her halukarda hissedersin diye tahmin ediyorum kullanmis olduğum başka cihazları hesaba katarak.
IOS 14’ü ve 15’i kesin olarak alacaktır fakat 16’yı alacağını düşünmüyorum.Şuan apple üretimi durdurdu stoktaki 8 pluslar gelecekte güncelleme alırmı peki
Sadece IOS ise SE 2’yi bekle fakat bence Android’e yönel.Yani bu sene alsam kaç sene kullanırım performans olarak veya se 2 plus ın çıkmasını beklemelimiyim
6,6s,7 ve 8’lerin Plus modellerinin boyutu aynıdır. Ama içleri farklıdır. 6 Plus A8, 6s Plus A9, 7 Plus A10, 8 Plus ise A11 işlemci barındırır.Iphone 8 plus veya 7 plus elde tutulması zor mu ekran boyutu açısından hangisi daha rahat kullanım sağlar.
Şuan elimde andriod var ve yıllardır kullanıyorun ama çevremde iphone kullanıcıları var hepsi androidden geçtiler ve çok memnunlar bende sıkıldım androidden peki se2 plus ne zaman çıkar tahminiSadece IOS ise SE 2’yi bekle fakat bence Android’e yönel.
Sadece fark o degil, büyük 5 fark (daha çok fark var fakat buyukleri ele alacağım mobil olduğu icin)6,6s,7 ve 8’lerin Plus modellerinin boyutu aynıdır. Ama içleri farklıdır. 6 Plus A8, 6s Plus A9, 7 Plus A10, 8 Plus ise A11 işlemci barındırır.
SE 2 Plus yok yolda görünen, düz SE var ve o bataryaya o parayı ben vermezdim.Şuan elimde andriod var ve yıllardır kullanıyorun ama çevremde iphone kullanıcıları var hepsi androidden geçtiler ve çok memnunlar bende sıkıldım androidden peki se2 plus ne zaman çıkar tahmini
Se2 almayı düşünmüyorum diyelim sene sonu aldım 3 4 yıldır rahat götürürmü yoksa yolda bıkrakırmı 8 plus içinSadece fark o degil, büyük 5 fark (daha çok fark var fakat buyukleri ele alacağım mobil olduğu icin)
iPhone 6 Plus:
3D Touch: yok 2. Gen Fingerprint: yok işlemci: Apple A8 Hareket islemcisi: Apple M8 hızlı/kablosuz şarj: yok Home Button: var
iPhone 6S Plus:
3D Touch: var 2. Gen Fingerprint: var İşlemci: Apple A9 Hareket İslemcisi: Apple M9 Hızlı/kablosuz şarj: yok Home Button: var
iPhone 7 Plus
3D Touch: var 2. Gen Fingerprint: var İşlemci: Apple A10 Fusion (3GB versiyon) Hareket işlemcisi: Apple M10 hızlı/kablosuz şarj: yok Home Button: With Taptic Engine (yani bir buton yok, titreşim algılayıcı var)
iPhone 8 Plus:
3D Touch: var 2. Gen Fingerprint: var İşlemci: Apple A11 Bionic (3GB versiyon) Hareket işlemcisi: Apple M11 hızlı/kablosuz şarj: var Home Button: With Taptic Engine (yani bir buton yok, titreşim algılayıcı var
(birde 6 Plus Taptic Engine’e sahip değilken öbürleri sahip)
Mesaj otomatik birleştirildi:
SE 2 Plus yok yolda görünen, düz SE var ve o bataryaya o parayı ben vermezdim.
Batarya dışında her türlü götürür fakat batarya 2015 icin bile çok dusuk. iPhone 8 Plus almanızı tavsiye etmem eğer amaciniz uzun süre kullanım ise.Se2 almayı düşünmüyorum diyelim sene sonu aldım 3 4 yıldır rahat götürürmü yoksa yolda bıkrakırmı 8 plus için
Dün benim 11 gümledi ya, elimde 4 cihaz var. Hangisini kullanayım?Batarya dışında her türlü götürür fakat batarya 2015 icin bile çok dusuk. iPhone 8 Plus almanızı tavsiye etmem eğer amaciniz uzun süre kullanım ise.
Sadece ekrandan dolayı, Redmi Note 8 Pro’yu sevmedigin icin kullanıp kendini sıkma derim.3- iPhone 6s Plus / batarya sağlığı %83
Önerin için sağol.Sadece ekrandan dolayı, Redmi Note 8 Pro’yu sevmedigin icin kullanıp kendini sıkma derim.
Yine benimkinden temiz duruyor.Önerin için sağol.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zaten SE'nin ekranı mefta olmuş. Plastiği kırılmış. Dikkatli bakarsanız görürsünüz.
Seninki ne halde ki? Foto atsana kırık varsa.Yine benimkinden temiz duruyor.
Seninki ne halde ki? Foto atsana kırık varsa.
Benim de aşağı kalmaz.Bütün kasa o şekilde hemen hemen, bir sol alt sağlam.
Telefon en nihayetinde, düşecek kırılacak vs (çaktırma mesajları düzenleyip benim telefonu yok edeceğim, millet sonra senin kullanacağın telefonun diye başlamasınBenim de aşağı kalmaz.
Ikiside çerçeveli eski tasarìma sahip.Cepte ta$ıma,tek elle kullanma konusunda iki cihazda sìkıntılı.Iphone 8 plus veya 7 plus elde tutulması zor mu ekran boyutu açısından hangisi daha rahat kullanım sağlar.
iPhone 6 Plus , iPhone 6s Plus, iPhone 7 Plus ve iPhone 8 Plus ın ekran boyutları aynı 5.5 inç. Yani elde tutma olarak her ikiside aynı hissi verirIphone 8 plus veya 7 plus elde tutulması zor mu ekran boyutu açısından hangisi daha rahat kullanım sağlar.