• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

İphone 8 plus batarya

20567053

Öğrenci
İphone 8 plus kullanıcılarına sorum arkadaşlar ben günde 2 saat oyun oynasam telefon beni kaç gün götürür veya oyun oynadıktan sonra bataryada % kaç düşüş görülür?

Burada da gördüğün gibi 2 saatte pil yaklaşık %55 civarlarına düşecektir.

Peki sen tercih etsen iphone 8 plus mı alırdın yoksa mate 10 pro benim için oyun ve batarya ayrıca performans çok önemli
Mate 10 Pro her türlü İphone 8 Plus'a göre oyun ve uzun kullanım konusunda çok daha üstün. Ayrıca İphone 8 Plus'u almakla kalmayıp seni hızlı şarj aleti almayada zorlayabilir.

Dostum oynadığın oyuna bağlı birşey. grafik olarak sağlam akıcı bir oyunsa şarjını biraz yiyebilir. örnek vermek gerekirse ben 1 el Pubg oynuyorum yaklaşık yarım saat 45 dk civarlarında bi süre. cihazın şarjı % 10 - % 15 civarı düşüyor diyebilirim.

Benim tavsiyem mate 10pro yerine i8 plus olacaktir islemci cok daha gucle applelin

8 plus bence çok daha iyi olacaktır varsın şarjı daha çabuk bitsin daha kaliteli bir deneyim sunacağından şüphem yok