IPhone 8 cihazımda ios 12 beta da bir takım problemler yaşıyorum ve onun yerine yeni iphone cihaza geçmeyi düşünüyorum. Bütün herşeyi yeni cihaza aktardığım zaman ios 12 beta yeni cihaza geçer mi? Yoksa normal ios 12 mi kullanırım?
Yeni cihaz derken? Bildiğim kadar o cihaza bağlı. Örneğin a11 işlemcili iphonelar ios 11 ile geliyor.IPhone 8 cihazımda ios 12 beta da bir takım problemler yaşıyorum ve onun yerine yeni iphone cihaza geçmeyi düşünüyorum. Bütün herşeyi yeni cihaza aktardığım zaman ios 12 beta yeni cihaza geçer mi? Yoksa normal ios 12 mi kullanırım?
Yurt dışından iPhone xs alabilirim. Şuan kullandığım cihazda tam sürüme nasıl geçiş yapacağım bilmiyorum ? BulamadımYeni cihaz derken? Bildiğim kadar o cihaza bağlı. Örneğin a11 işlemcili iphonelar ios 11 ile geliyor.
Hem tam sürümü çıktı. Neden hala betadasın?
Ayarlar>genel>yazılım güncellemesi diye biliyorum. Ama xs de alabilirsin. Yurtdışında en fazla 8000₺ ilken burada en fazla 14000₺Yurt dışından iPhone xs alabilirim. Şuan kullandığım cihazda tam sürüme nasıl geçiş yapacağım bilmiyorum ? Bulamadım
Ben telefonun içindekiler de siliniyor diye biliyorum. İTunes çok uğraştırır ya onu biliyorum ama denemedim hiçÇok basit bir işlem.
Ayarlar -> Genel -> Profiller -> Beta Software -> Profil Sil
Beta profilini silmenizin ardından -> iTunes ile temiz kurulum
Bu link ile normal sürümü yükleyip kurulumunu gerçekleştirebilirsiniz.
(Telefonunuzun içindekiler silinmiyor.)
Öncelikle iPad de deneyeceğim ona da beta yüklemiştim. Peki nasıl yedekleyeceğim?Telefonunuzun içindekiler silinmiyor, iTunes'de uğraştırmıyor. Siz iOS 12 sürümünün normalini indiriyorsunuz iTunes iPhone'unuz ile ilgili tüm işlemleri yapıp bırakıyor siz dokunmuyorsunuz bile.
Ben de BETA'dan çıkarken bu yolu izledim, ne olur ne olmaz diye yedek almıştım her şeyi. Kurulum bitince baktım ki sadece sistem dosyalarını değiştiriyor, senin dosyaların format işlemi geçirmiyor.
Bunlardan hangisini seçmek gerekiyor? İcloud veya iTunes?iTunes üzerinden yedekleme yapabilirsiniz.
iPhone, iPad ve iPod touch'ınızı yedekleme
Gerekli bir işlem değil ama içiniz rahat edecekse yedeklemenizde sakınca yok.
Önce beta profilini mi silmemiz gerekiyor ?iTunes ile.
Beta kullanmadım ama bildiğim kadar evetÖnce beta profilini mi silmemiz gerekiyor ?
Peki ipsw dosyası nedir nereden bulup indireceğiz?