Durmuşkandemir
Profesör
Evet arkadaşlar bir çok kişinin beklentisini yarı yolda bırakan ve bazı konularda çığır açan Yen'i ıphone modelleri hakkında düşünceleriniz nelerdir forum olarak merak ettim
Aslında 8 beni de çok büyük hayal kırıklığına uğrattı tabi sıfırdan telefon alacak olan yani apple istiyorsa gitsin paşalar gibi alsın güzel telefon ama 7 nin üstüne çok birşey koymamışlar ve o ekran 2017 yılı telefonuna hiç yakışmıyor yani gönül ister di keşke x fiyatını biraz daha aşağılara çekip 8 konusunu hiç açmasalardı yani tek x tanıtılsa ve fiyatı biraz daha aşağıya çekse bundan daha iyi olurdu.Elinde Iphone 7 Plus varsa Iphone 8 ve Iphone 8 Plus alınmaz. Ancak sırf çerçevesiz olması ve emoji desteği nedeniyle Iphone X alınır.
Yahu yapmayın 4 senelik tasarımı almayın. X'i alın geçin düşünmeyin bile. Kimse 8'in o tasarımına burulupta bakmayacak.Merhaba ben birşey soracak bılıyorsununuz gectıgımız yıl bende 6s kullanıyordum 6 ay kullanıp maddı durumdan ötürü sattım o zamanlar şimdi iPhone 8 plus artık 64 mu olur 128 almayı düşünüyorum baya uzun sure kullanacağım Apple destegi kesene kadar sizce iPhone 8 plus mı yoksa iPhone x mi x olanında kullanmakta büyük sıkıntı çekeceğimi düşünüyorum cünki elim home tuşuna alışık sizden tavsıye beklıyorum
Ala bilirsen kesinlikle x derim alışırsın zamanla ama 8 plus da alına bilir özellikle A11 işlemcisi bile buna değer tabi 7 plus kullanan biri olmadığı süreceMerhaba ben birşey soracak bılıyorsununuz gectıgımız yıl bende 6s kullanıyordum 6 ay kullanıp maddı durumdan ötürü sattım o zamanlar şimdi iPhone 8 plus artık 64 mu olur 128 almayı düşünüyorum baya uzun sure kullanacağım Apple destegi kesene kadar sizce iPhone 8 plus mı yoksa iPhone x mi x olanında kullanmakta büyük sıkıntı çekeceğimi düşünüyorum cünki elim home tuşuna alışık sizden tavsıye beklıyorum
Ala bilirsen kesinlikle x derim alışırsın zamanla ama 8 plus da alına bilir özellikle A11 işlemcisi bile buna değer tabi 7 plus kullanan biri olmadığı sürece
İphone 8 modeli X varken bence gümler . Çünkü i7 plus ile sadece işlemci iyileştirmesi olmuş. Kasa da tasarım değiştiğini göremedim. İnsanlar 8 yerine 7yi tercih edebilir. Sonuçta apple cihazlarını kesintisiz 4yıl güncel tutuyor. X götürür olayı 8 zarar ziyan.
Ala bilirsen kesinlikle x derim alışırsın zamanla ama 8 plus da alına bilir özellikle A11 işlemcisi bile buna değer tabi 7 plus kullanan biri olmadığı sürece
Bakın bence 8 Plus'u düşünmeyin bile daha düşük depolama alın ama yine de X alın X'in daha modern bir tasarımı ve çift OIS gibi avantajları var.X veya 8 plus 128 gb likler ne kadar olur Türkiye'de
X'in çıkarması biraz zor. 7'den 2 saat uzun batarya performansı dediler. Plus çıkarır büyük ihtimal.İphone 8+ ile iphone x e öylesine aşık oldum ki bunu sıkı bir samsungcu söylüyorUmarım şu bataryası 1 günü dolu doluya çıkarır.
Vayyy Murat kardeş bu yorumları yapan sen misinBakın bence 8 Plus'u düşünmeyin bile daha düşük depolama alın ama yine de X alın X'in daha modern bir tasarımı ve çift OIS gibi avantajları var.
X ile Note 8 aynı fiyatta olsa bile Note 8 derim ben.Vayyy Murat kardeş bu yorumları yapan sen misinhaklısın ama x fiyat konusun da cep yakacak gibi 8 plus tasarım olarak çok eski duruyor ne dersin yine en mantıklısı note 8 gibi fiyatı öne sürecek olursak
Sanırım Çelik yantarafı 4 de 4s de olduğu gibi işte beklediğim malzeme bu dedim aleminyum Çelik gibi sağlam his vermiyor ne de olsa umarım öyledirX veya 8 plusda kasa değişikliği goremedım ben nedense sadece hom tuşu kaldırmışlar birde yan taraflarını gümüş yapmışlar
Vallahi o kısmını ben anlamadım ya söylemediler ya da yorumlamadılar eğer hızlı şarj yoksa çok büyük bir eksik bence.8 ve 8 Plus'da hızlı şarj var mıydı?
--- Gönderi Güncellendi ---
X ile Note 8 aynı fiyatta olsa bile Note 8 derim ben.Daha iOS'u bana kullandırtacak bir cihaz çıkmadı
![]()