iPhone 7'yi 1700 ₺'ye almak mümkün mü?

mbrkrkyz

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Babama birisi abi sana Gürcistan'dan İph 7 getireyim o fiyata demiş. Bende bulaşma dedim sizce kaçak falan mıdır neden bu kadar ucuz

DKN NZY

Rektör
Reaksiyon puanı
10,183
Orda ucuz olabilir veya spot cihazdır

rrrr

Dekan
Reaksiyon puanı
3,742
silindi (4625425)

Son düzenleme:

Karanlık Lord

Asistan
Reaksiyon puanı
34
Bizim burda genellikle samsunglara imei atiliyor ama iphone u bilmem yasadigin yere bagli imei atan telefoncular olabilir

mbrkrkyz

Asistan
Reaksiyon puanı
21

Batubenn

Asistan
Reaksiyon puanı
83
Güvenemiyorum. Sağlam bir iş değil ama.

Reaksiyon puanı
892
İphoneu boşverin,androidler artık daha iyi oldu.Bi de 550 dolarlık bir ürün 1700₺ye imkansız hiç bulaşmayın çıkabilirseniz 3300₺ ye zen5z alın

CxTurkO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Babama birisi abi sana Gürcistan'dan İph 7 getireyim o fiyata demiş. Bende bulaşma dedim sizce kaçak falan mıdır neden bu kadar ucuz

Benim abim azerbaycandan 128gb 7plusu 2600 tlye aldı gürcistanın parası azerbaycan parasına göre değersiz olabilir

---- Mesajlar birleştirildi ----

İphoneu boşverin,androidler artık daha iyi oldu.Bi de 550 dolarlık bir ürün 1700₺ye imkansız hiç bulaşmayın çıkabilirseniz 3300₺ ye zen5z alın

Yurtdışını gitçem ve android mi alcam herhalde hiç çıkmadın sen gez ortalığı iphonedan aşşa telefon kullanan yok adamların arabaları hep benzinli biz dizel almak için geberiyoz bide ben android kullanamıyorum telefon bana abuk sabuk reklam veriyor çok canımı sıktı şöyle diyim telefonumun adını verip virüs var diyo bide telefonu aldıktan iki ay sonra güncelleme yaptım bazı oyunları açmamaya başladı iphoneda böyle bişey yaşamadım sen yurtdışından zenfone getirirsen hiç satamazsın passaport kayıtlı ikinci el diye çoğu kişi çok sevmiyor ama adam diyor ki iphonem olsun yeter biraz daha ucuza satarsın ama yine kar edersin bide rahat elden çıkıyor

---- Mesajlar birleştirildi ----

Yurtdışını gitçem ve android mi alcam herhalde hiç çıkmadın sen gez ortalığı iphonedan aşşa telefon kullanan yok adamların arabaları hep benzinli biz dizel almak için geberiyoz bide ben android kullanamıyorum telefon bana abuk sabuk reklam veriyor çok canımı sıktı şöyle diyim telefonumun adını verip virüs var diyo bide telefonu aldıktan iki ay sonra güncelleme yaptım bazı oyunları açmamaya başladı iphoneda böyle bişey yaşamadım sen yurtdışından zenfone getirirsen hiç satamazsın passaport kayıtlı ikinci el diye çoğu kişi çok sevmiyor ama adam diyor ki iphonem olsun yeter biraz f
Her marka ve modele imeil atılıyor

Yurtdışından getirdiğin her telefona benim abimin telefonu diğer ayın 10 nunda mei kaydettirin diyor 100 150 birşey mei sadece arama için kullanırsın yani sadece arama yapamazsın ama ben abimki 3 ay sürdü mei kapatılması mesajı geldi yapacaz inşallah

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
892
Kardeşim ben türkiyeden bahsediyorum android alın derken bu arada ben de biliyorum iphone kullanılıyor yurtdışında bana cahil muamelesi yapamazsınız.