tugberkgokcenn
Öğrenci
Merhaba, ben oyun oynayan birisi değilim. Bütçem az olduğu için 7 plus düşünüyorum. ios'a geçmek istediğim için 7 plus satın almak istiyorum. (2. El, temiz) Sizce mantıklı bir karar mı bu? Teşekkür ederim ^^
7 plus eskidi artık.Bu saatten sonra almanı tavsiye etmem.Bütçeyi biraz daha arttırıp Nova5t,Realme 6 pro alabilirsin.IPhonedan vazgeçmem dersen 8 veya x den birini al.Merhaba, ben oyun birisi değilim. Bütçem az olduğu için 7 plus düşünüyorum. ios'a geçmek istediğim için 7 plus satın almak istiyorum. (2. El, temiz) Sizce mantıklı bir karar mı bu? Teşekkür ederim ^^
Bütçem 3000 olduğu için düşünüyordumHayır kesinlikle değil. 2020'de Iphone Xr aşağısı alınmaz. Tam bütçeniz?
Çok teşekkür ederim düşünücem ^^7 plus eskidi artık.Bu saatten sonra almanı tavsiye etmem.Bütçeyi biraz daha arttırıp Nova5t,Realme 6 pro alabilirsin.IPhonedan vazgeçmem dersen 8 veya x den birini al.
Biraz arıtrıp Oneplus 7 realme 6 pro, mi note 10 lite öneririm.Bütçem 3000 olduğu için düşünüyordum
Ama ben pekte kamera falan da kullanmıyorum. O yüzden pek sıkıntı çekeceğimi düşünmüyorum 7plus'taBiraz arıtrıp Oneplus 7 realme 6 pro, mi note 10 lite öneririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama artıramam diyorsanız mi9T öneririm. A71' e falan hiç bakmayın Iphone 7'den daha dandik bir cihaz
iPhone 7 zamanı artık kapandı.Onun yerine üzgünüm ama sevmediğiniz android sistemden bence devam edin.Merhaba, ben oyun oynayan birisi değilim. Bütçem az olduğu için 7 plus düşünüyorum. ios'a geçmek istediğim için 7 plus satın almak istiyorum. (2. El, temiz) Sizce mantıklı bir karar mı bu? Teşekkür ederim ^^
Güncelleme desteğinin bitmesine az kaldığı için önermem. Biraz daha üzerine koyup üst modellerini almalısın.Merhaba, ben oyun oynayan birisi değilim. Bütçem az olduğu için 7 plus düşünüyorum. ios'a geçmek istediğim için 7 plus satın almak istiyorum. (2. El, temiz) Sizce mantıklı bir karar mı bu? Teşekkür ederim ^^