Zazman
Öğrenci
Merhaba telefonum iPhone 7 garantisi bitti kasası darbeli şarj konusunda çok sıkıntı çekiyorum. 2500 e kadar önerebileceğiniz (pil, kamera, oyun konusunda arada PUBG girerim rahat oynatacak bir telefon önerir misiniz?
Merhaba telefonum iPhone 7 garantisi bitti kasası darbeli şarj konusunda çok sıkıntı çekiyorum. 2500 e kadar önerebileceğiniz (pil, kamera, oyun konusunda arada PUBG girerim rahat oynatacak bir telefon önerir misiniz?
Hangi iphone kullanan yakınıma sorsam şarjı çok hızlı bitiyor diyoriOS ve Android batarya karşılaştırmasına gitmeyelim lütfen biri 1.6 120hp motor biri 1.6 250hp motor hangisi daha iyi yakıt tasarrufu yapar öyle düşünün.
Hangi iphone kullanan yakınıma sorsam şarjı çok hızlı bitiyor diyor![]()
Mi 9 T alabilirsiniz A70 ten pil konusunda biraz geride olsada bir çok konuda daha önde.O seri de alırsam a70 alırım ama kesinlikle piyasadaki bu bütçedeki en iyi telefon mu?
Honor 9xMerhaba telefonum iPhone 7 garantisi bitti kasası darbeli şarj konusunda çok sıkıntı çekiyorum. 2500 e kadar önerebileceğiniz (pil, kamera, oyun konusunda arada PUBG girerim rahat oynatacak bir telefon önerir misiniz?
ben hepsiburada'ya baktım hala 3200 tlMi 9T kullanıyorum, tavsiye edebilirim. İnternette indirime denk gelebilirseniz 2800/2900 liraya bulunabiliyor. Garantisiz yurt dışı cihaz almayı düşünürseniz 1900 liraya da bulunabiliyor. Sizi her anlamda memnun edecektir.
Hepsiburada'dan satın almak şart değil dostum, birçok yerde var. Mağaza puanı yüksek olan yerlerden almaya dikkat edildikçe N11, gittigidiyor gibi sitelere de bakabilirsiniz. Şu an 3150 liraya Mi Band 3 hediyeli haliyle satan yerler var mesela. 3300 liraya da Xiaomi airdots hediyeli satan görmüştüm geçenlerde. İhtiyaca ve kullanıma göre tercih yapılabilir.ben hepsiburada'ya baktım hala 3200 tl
akakçe'ye bakıyorum en ucuz fiyat ise ithalatçı garantili oluyor xiaomi tr garantili çok pahalı oluyor 128'liği bile 3500'den aşağı değilHepsiburada'dan satın almak şart değil dostum, birçok yerde var. Mağaza puanı yüksek olan yerlerden almaya dikkat edildikçe N11, gittigidiyor gibi sitelere de bakabilirsiniz. Şu an 3150 liraya Mi Band 3 hediyeli haliyle satan yerler var mesela. 3300 liraya da Xiaomi airdots hediyeli satan görmüştüm geçenlerde. İhtiyaca ve kullanıma göre tercih yapılabilir.
A70 P/F olarak daha mı iyi ? ahahahahFiyat olarak redmi note 7 iyi ama A70 P/F olarak daha iyi.