neden acaba merak ettimdeiPhone 7 Plus
İp7+ zoomlu kamerası fazla gereksiz bence. O yuzden İp7 128 gbArkadaşlar iphone 7 128 gb ve iphone 7 plus 32 gb arasında kaldım arasında 200 tl fark var hangisini almalıyım öneri?
32 gb sıkıntı olur mu acaba karsızımOyum 7 Plus'dan yana
5.5 Büyük ekran
3gb ram
çift kamera
128gb İp7+ al
Bir kez alıyorsun sonuçta biraz paraya kıy iphone 7 plus'ın tek dezavantajı fazla büyük ve diğer telefonlara göre 30gr daha ağır oluşu ama alışıyorsun büyük ekrana iphone 7 oyuncak gibi geliyor insana iphone 6s plus 64gb kullanıcısı olarak söylüyorum
Kardeş haklısın ama türkiyede ki durum ortada vergici kdv ciler acayip para kaldırıyor bizi sömürüyorlar iphone almak için devlete haraç vermen lazım başka yolu yok dışardan getirsen uygun olacak belki ama bu sefer garantiyle uğraşman lazım 5.000tl az bir rakam değil ama bu cihazlarda birkez alınıyor insanın içine sinmese zararı göze alıp değiştirmeyi göze alamıyorsun.Biraz paraya kıy dediğin alet 5 BİN TL ve bu bir telefon ..
5.5 Büyük ekran
3gb ram
çift kamera
128gb İp7+ al
Bir kez alıyorsun sonuçta biraz paraya kıy iphone 7 plus'ın tek dezavantajı fazla büyük ve diğer telefonlara göre 30gr daha ağır oluşu ama alışıyorsun büyük ekrana iphone 7 oyuncak gibi geliyor insana iphone 6s plus 64gb kullanıcısı olarak söylüyorum
Ayrıca tavsiyem iphone 7 dir. 7+ büyük sıkıntı oluyor bazen 7 en ideali her talebe cevap veriyorBu fiyatlarla artık telefon almak ne kadar doğru olur bilemiyorum. Samsung bile 5000 tl ye telefon satar hale geldi. Yazık günah 2 fotoğraf 3-5 mesaja kaç aylık maaşları düşünmeden verir olduk.
İphone 7'yi yermek değil amaç sonuçta büyük ekran dışındaki artıları da var çift kamera 3gb ram gibi iphone 7+ çözünürlük 1080 iken iphone 7'de 720 çoğu zaman yazılarda dikkatli bakarsanız tırtıklar gözüküyor yazılardaEvet 128 lik 7 plus daha iyi. Ama iphone 7 yide ezdin resmenben note 4'ten 7' ye geçtim daha çok hoşuma gitti. Oyun oynarken film izlerken iyi ama tek elle kullanımda baya sıkıntı büyük ekranlı telefonlar ve taşıması zor özellikle hareketli biriyseniz. Geçen arkadaşın v20' yi alıp inceledim dedim bu ne tablet gibi. Bence çookta gerekli değil büyük ekran kişiden kişiye değişir tabi
![]()
İp7+ zoomlu kamerası fazla gereksiz bence. O yuzden İp7 128 gb
İ7 plusArkadaşlar iphone 7 128 gb ve iphone 7 plus 32 gb arasında kaldım arasında 200 tl fark var hangisini almalıyım öneri?