iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

0neir0

Asistan
Reaksiyon puanı
38
Bu bir sorun değil ki? Herkes takmış durumda buna. Ses istemiyorsanız işlemci olan telefonlardan uzak durun tek çaresi. Bilgisayardan çıkan ses normalse telefondaki işlemcinin sesi de anormal olmamalı kanımca

Yok ya bende kanaat getirdim bi problem yok telimde. Vodafone bayisinde elemanın iPhone 6 sı vardı onda denedik aynı! Evde Sony xperia Z3 ye denedik onda da var o ses ama çok az. Samsung A3 (2016) da denedik onda da aynı. Forumda okuyunca böyle sorun var diye bende paranoyaklaştım daha önce dikkat etmediğim işlemci sesine taktım [emoji16] uzun lafın kısası o kadar para verdik bu telefonlara , birşey olacak diye ödümüz kopuyor. Ve haliyle herşey tıkırında çalışsın istiyoruz. O yüzden beni hoşgörün [emoji4] iyi forumlar.

Turkmenmert

Asistan
Reaksiyon puanı
95
Yok ya bende kanaat getirdim bi problem yok telimde. Vodafone bayisinde elemanın iPhone 6 sı vardı onda denedik aynı! Evde Sony xperia Z3 ye denedik onda da var o ses ama çok az. Samsung A3 (2016) da denedik onda da aynı. Forumda okuyunca böyle sorun var diye bende paranoyaklaştım daha önce dikkat etmediğim işlemci sesine taktım [emoji16] uzun lafın kısası o kadar para verdik bu telefonlara , birşey olacak diye ödümüz kopuyor. Ve haliyle herşey tıkırında çalışsın istiyoruz. O yüzden beni hoşgörün [emoji4] iyi forumlar.
Bu meblağlar kolay kazanılmıyor, tabiki değer vericez cihazlarımıza fakat takıntı haline geliyor artık. Bu elektronik bir cihaz ve içinde haliyle çalışan bir devre var ve ses yapması çok doğal birşey. Fazla takılmaya gelmez bunlar, hayatında sıfır sessiz bir ortamda ne videosu çekeceksin bunları sorgulamak lazım:) Adamlar kuvvetli donanım koyuyorlar beğenmiyoruz zayıf koyuyorlar bu sefer suçlu ilan ediyoruz :))

0neir0

Asistan
Reaksiyon puanı
38
Bu meblağlar kolay kazanılmıyor, tabiki değer vericez cihazlarımıza fakat takıntı haline geliyor artık. Bu elektronik bir cihaz ve içinde haliyle çalışan bir devre var ve ses yapması çok doğal birşey. Fazla takılmaya gelmez bunlar, hayatında sıfır sessiz bir ortamda ne videosu çekeceksin bunları sorgulamak lazım:) Adamlar kuvvetli donanım koyuyorlar beğenmiyoruz zayıf koyuyorlar bu sefer suçlu ilan ediyoruz :))

Sende haklısın [emoji4] dediğim gibi daha önce dikkat etmediğim ses birinin demesiyle dikkat çekti. Kanaryam öterken videosunu çekiyorum mesela [emoji23] haliyle sessiz olmasını istiyorum ortamın [emoji16][emoji23]

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Spotify i indirdim denemek için deneme birtikten sonra silicem gelecek ay herhangi bi fatura falan gelir mi

ibrahimyz34

Asistan
Reaksiyon puanı
49
arkadaslar slm. simdi iphone 7 yi usb den pc ye bagladigimda pc nin internetini telefonda kullanabilir miyim. wifi yok maalesef ordan baglanamiyorum

Hakan__

Asistan
Reaksiyon puanı
104
arkadaslar slm. simdi iphone 7 yi usb den pc ye bagladigimda pc nin internetini telefonda kullanabilir miyim. wifi yok maalesef ordan baglanamiyorum
Ayarlardan Kişisel Erişim noktasını aç pcnin wifisinden telefonun görünecektir. Oradan telefonhn internetine bağlanabilirsin. Usb'den alamzsın internet

ibrahimyz34

Asistan
Reaksiyon puanı
49
Ayarlardan Kişisel Erişim noktasını aç pcnin wifisinden telefonun görünecektir. Oradan telefonhn internetine bağlanabilirsin. Usb'den alamzsın internet

yanlis anladin sanirim. benim telde net yok. pc nin netini telimde kullanmak istiyorum. bunu yapabiliyor muyum acaba

Hakan__

Asistan
Reaksiyon puanı
104

inVolVe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Merhaba. Ben iPhone 7 plus 32 gb kullanıyorum. iOS 10.1.1 sürümündeyim. 10.3 Beta 2 profilini yükledim şuan yazılım güncellemede duruyor. Pc den iTunes yedeği aldım. Sizce geçmem de sıkıntı olur mu? Geri orijinal sürüm dönmek istersem 10.2.1 e dönebiliyorum bunu biliyorum. Ama Beta yı denemek çok istiyorum. Jailbreak kullanmak zaten istemiyorum. Onun haricinde 10.1.1 sürümündeyim şarj ve performans sıkıntım yok. Sadece kamera açılırken arada bi 4 saniye falan siyah ekranda kalıyor sonra geliyor. 10.3 Beta ya geçmeli miyim?

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Merhaba. Ben iPhone 7 plus 32 gb kullanıyorum. iOS 10.1.1 sürümündeyim. 10.3 Beta 2 profilini yükledim şuan yazılım güncellemede duruyor. Pc den iTunes yedeği aldım. Sizce geçmem de sıkıntı olur mu? Geri orijinal sürüm dönmek istersem 10.2.1 e dönebiliyorum bunu biliyorum. Ama Beta yı denemek çok istiyorum. Jailbreak kullanmak zaten istemiyorum. Onun haricinde 10.1.1 sürümündeyim şarj ve performans sıkıntım yok. Sadece kamera açılırken arada bi 4 saniye falan siyah ekranda kalıyor sonra geliyor. 10.3 Beta ya geçmeli miyim?
Pek tavsiye etmem sonuçta beta sürüm kararlı sürüm çıktığında geçiş yaparsınız

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Arkadaşlar mesela Google Drive'a fotoları videoları attığımda, uygulamayı indirip hepsini telefondan görebiliyorum.
İcloud için aynı şeyi yaptığımda illa pcden girmem gerekiyor bunun çözümü var mı?
İcloud'un ne anlamı kaldı o zaman?

Turkmenmert

Asistan
Reaksiyon puanı
95
Arkadaşlar mesela Google Drive'a fotoları videoları attığımda, uygulamayı indirip hepsini telefondan görebiliyorum.
İcloud için aynı şeyi yaptığımda illa pcden girmem gerekiyor bunun çözümü var mı?
İcloud'un ne anlamı kaldı o zaman?
İcloud drive var. Onada pc den fotoğtafları atman gerekiyor telefonda görmek için

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Fotoğraf arşivimi icloud a yedeklemek istiyorum yaklaşık 700 mb wifiye bağlanıp deniyorum 1 tane anca yüklüyor çok yavaş şarjıda çok tüketiyor yüklerken şarja bağlayıp yedeklesem güncellemeyi indirip kurmaya çalışıyor siz nasıl bi yöntemle fotoğraflarınızı yedekliyorsunuz ?

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Fotoğraf arşivimi icloud a yedeklemek istiyorum yaklaşık 700 mb wifiye bağlanıp deniyorum 1 tane anca yüklüyor çok yavaş şarjıda çok tüketiyor yüklerken şarja bağlayıp yedeklesem güncellemeyi indirip kurmaya çalışıyor siz nasıl bi yöntemle fotoğraflarınızı yedekliyorsunuz ?
Telefonu bilgisayara tak yedekle istersen hiç icloud ile uğraşmana gerek kalmaz

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Bulut için 1.7 gblık arşivi google drive'a atayım dedim saatlerdir %12 tamamlanabildi. Türkiyede internet bu kadar boktan iken bulut nasıl kullanacağız anlamıyorum

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Peki intenete gerek var mı
Yok sadece taktığın zaman fotoları pc ye atıyorsun telefonu pcye tak otomatik olarak menu karşına gelecek ordan foto Video ne varsa pc ye atıyorsun icloud arşivi büyük olanlar için kotayı çok yer

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
1 hafta Simcity Buildit'e sardım da telefonda şarj bırakmıyor namussuz. Geri sildim. Sanırım bataryayı azcık sömürdü şarj süresinde kısalma sezdim.

xmonte

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Slm arkadaşlar uzun zamandır telefon bakıyordum. Bir arkadaşım siyah renkli ıphone 7 bulmuş. Satıcı nakit 2.900 tl diyormuş. Telefon 19.01.2017 tarihinde gebze assaş diye bir avm den alınmış.2 yıl apple garantisi varmış. Fatura ve orjinal kutusu var. Çizik vuruk vs. yokmuş. Sizce fiyat uygun mu? Alırsam almadan önce neleri kontrol etmem gerekiyor. Daha önce hiç ıphone kullanmadım. Desteğinizi rica ediyorum.
--- Gönderi Güncellendi

Medusa123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba Benim merak ettiğim bir husus var. İphone 7 plus kullanıcısıyım. Ancak sarj dolma süresi 4 saat oldu. %1 sarjdan %100 sarjı 4 saatte dolması normal mi ?

xmonte

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Slm arkadaşlar bende I7 siyah alarak aranıza katıldım. İlk defa ios kullanıyorum. App kimliği oluşturdum ama 100mb sınırı olduğu için bir şey indiremiyorum sim üzerinden. Bunun çözümü var mı ?

Ayrıca yapmam gereken bir şeyler var mı ? yada tavsiyeniz var mı ?

0neir0

Asistan
Reaksiyon puanı
38
Slm arkadaşlar bende I7 siyah alarak aranıza katıldım. İlk defa ios kullanıyorum. App kimliği oluşturdum ama 100mb sınırı olduğu için bir şey indiremiyorum sim üzerinden. Bunun çözümü var mı ?

Güle güle kullan. Bana göre ilk yapman gereken parmak iziyle açmayı oluştur [emoji16] gerisini zaten kullandıkça çözersin. Bende ilk iOS deneyimimi iphone7 ile 3 ay önce giriş yaptım. İyi kide geçmişim diyorum. Kafam çok rahat ve çok hızlı telefon. Android sıkmıştı beni. Hafızanın şişmesi ayrı bir dertti. Uzun lafın kısası uzun uzun bir süre iOS kullanacağım [emoji4]

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283

İPhone bölümünde İPhone kullanım rehberi konusu var sabit konular arasında onu okuyabilirsiniz.
Hücresel Veri üzerinden yalnız 100 mb dosya alabilirsiniz bının malesef çözümü yok

xmonte

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Yardımlarınız ve iyi dilekleriniz için tşk ederim.