iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bilal Darcan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
bence en mantılısı gidip vodafon, türk telekom , turkcell gibi ana bayilerden bakın kılıfınızı çünkü hem denersiniz hemde kaba durup durmadığına bakarsınız bende aldım spigen 40 tl verdim çokta beğeniyorum . sizede tavsiye ederim ama illa internet sitesinden alıcam diyosanız gitti gidiyor, n11 , ve hepsiburada.com adresleri güvenlidir birçok alışveriş yaptığım oldu sorun yok .
şimdiden hayırlı olsun iyi günler :)
Teşekkürler :)

0neir0

Asistan
Reaksiyon puanı
38
iphone 7 pil kalibrasyonu yapayim dedim aksam. telim kapandi 5 saat kapali beklettim. sabaha karşı teli sarza taktim. oglen teli almaya gittigimde tel kendini acmisti. benim tel kapali iken sarza takınca açılıyor. sizinde basiniza geldi ki hic.

Benimki de aynı. Tel kapalı şarj olmuyor. Boşaltıpta şarja takınca bir mühlet sonra açılıyor..

onuryurduseven

Asistan
Reaksiyon puanı
48
Arkadaşlar daha önce yazmıştım kamera sorunu nedeniyle cihazım yenisiyle değişti diye.Satmayıp kullanmaya karar verdim ama bişey dikkatimi çekti.Malum çizilme sorunu nedeniyle arka jelatini çıkarmadan üstüne kılıfla kullanıcam ama arka elmayı yeni serilerde siyah mı yaptılar yoksa jelatin yüzünden mi böyle duruyor ama alttaki yazılar jelatin altında da yine beyaz onlarda değişiklik yok ama elma bildiğin siyah sanki
4b06beaeee45062ac6ec74c33d8d59c7.jpg

ec49d9ff236186638097d24c07c4f69e.jpg

ibrahimyz34

Asistan
Reaksiyon puanı
49
Arkadaşlar daha önce yazmıştım kamera sorunu nedeniyle cihazım yenisiyle değişti diye.Satmayıp kullanmaya karar verdim ama bişey dikkatimi çekti.Malum çizilme sorunu nedeniyle arka jelatini çıkarmadan üstüne kılıfla kullanıcam ama arka elmayı yeni serilerde siyah mı yaptılar yoksa jelatin yüzünden mi böyle duruyor ama alttaki yazılar jelatin altında da yine beyaz onlarda değişiklik yok ama elma bildiğin siyah sanki
4b06beaeee45062ac6ec74c33d8d59c7.jpg

ec49d9ff236186638097d24c07c4f69e.jpg

evet yeni serilerde elma siyah

Benimki de aynı. Tel kapalı şarj olmuyor. Boşaltıpta şarja takınca bir mühlet sonra açılıyor..

cok ilginc kapali tel neden kendi kendini acarki bi muddet sonra. baska basina gelen var mi acaba. yada çözümü

Son düzenleyen moderatör:

nights35

Asistan
Reaksiyon puanı
29
iphone 7 pil kalibrasyonu yapayim dedim aksam. telim kapandi 5 saat kapali beklettim. sabaha karşı teli sarza taktim. oglen teli almaya gittigimde tel kendini acmisti. benim tel kapali iken sarza takınca açılıyor. sizinde basiniza geldi ki hic.
Şarja taktıktan sonra kapatın telefonu o zaman kapalı şarj edebilirsiniz.

mkx105saca

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar iPhone 7 kullanıyorum telefon için kılıf bakıyorum da bildiğiniz iyi güvendiğiniz siteler var mı ?

Merhabalar shift delete kanallarını uzun zamandır takip ediyorum fakat forum olarak başka siteleri aktif olarak kullanıyordum şimdi ShiftDelete ye üye olayım dedim iyi yaptım bence ;)

Ben QuadLock kılıf kullanıyorum pahalı bir ürün ama aparatlarıyla birlikte hem arabada hem bisiklette heryere takıp güvenli şekilde kullanıyorum. Eğer kaba gelmezse herkese tavsiye ederim. İnternet sitesinden videolarına bakabilirsiniz. Sipariş verildiğinde Fransa Parisden geliyor ürün.

Quad Lock Europe

Bilal Darcan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Merhabalar shift delete kanallarını uzun zamandır takip ediyorum fakat forum olarak başka siteleri aktif olarak kullanıyordum şimdi ShiftDelete ye üye olayım dedim iyi yaptım bence ;)

Ben QuadLock kılıf kullanıyorum pahalı bir ürün ama aparatlarıyla birlikte hem arabada hem bisiklette heryere takıp güvenli şekilde kullanıyorum. Eğer kaba gelmezse herkese tavsiye ederim. İnternet sitesinden videolarına bakabilirsiniz. Sipariş verildiğinde Fransa Parisden geliyor ürün.

Quad Lock Europe
Teşekkürler :) (Doğru yerdesin ;) )

ibrahimyz34

Asistan
Reaksiyon puanı
49
arkadaşlar selam. az önce iphone a şu mesajı yolladım feedback ten.
sizde aynı mesajı yollarsanız sesimizi daha çabuk duyurabiliriz sanırım.
linki aşagıda verdim. girip kopyala yapıştır yapabilirsiniz.

merhaba benim üç istegim olacak.ios un daha kullanışlı olması adına.
1-hücresel veri kısayolu (wifi, bluetooth, uçak modunun yanına yapılabilir)
2-çoklu görevde uygulamaların tamamını kapatabilme.
3-klavyede en üste numerik tuşların yerleştirilebilmesi (1234567890)

Feedback - iPhone - Apple

Turkmenmert

Asistan
Reaksiyon puanı
95

Herkes için kullanışlı olmayabilir bu söylediklerin ama :) mesela ben 2 ve 3 numaralı maddeleri gereksiz görüyorum Fakat feedback konusunda hemfikirim

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255

Ha ha güzelmiş sen ios 13 ü bekle belki gelir o zamana kadar apple Feedback leri sallamıyor özellikle hücresel veri ve klavye ile olanları adamlar daha hala hücresel veri açma kapama tuşunu düzeltmediler sen kısayol istiyorsun

ibrahimyz34

Asistan
Reaksiyon puanı
49
Ha ha güzelmiş sen ios 13 ü bekle belki gelir o zamana kadar apple Feedback leri sallamıyor özellikle hücresel veri ve klavye ile olanları adamlar daha hala hücresel veri açma kapama tuşunu düzeltmediler sen kısayol istiyorsun

hucresel veri acma kapama tusunu duzeltmediler derken neyi kastettin anlamadim

MoMoLa

Asistan
Reaksiyon puanı
50

İphonelar eskiden beri böyledir. Yukarıda arkadaşın dediği gibi açıldıktan sonra kapayın.

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
Iphone larda hücresel veri yani mobil veriyi android gibi bildirim çubuğundan açabiliyormuyuz yoksa ayarlara girip ordan mı açıyoruz ?

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
dün o konu icin apple a mail attim feedback ten. sende kopyala yapıştır yaparak mail atabilirsin
Banane ya :D Bizimi takıcaklar :D onlarında çok umrunda farkında değillermi sanıyorsun :D hepsinin farkındalar dünyanın insanı çalışıyor biri düşünmese diğerleri düşünüyor o yüzden sıkıntı yok bence bu 10.yıl şerefine seneye çıkaracağı ip8 de ios 11 i sunarken bu özelliğide sunarlarsa çok on numara olur.