iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HakanGölbaşı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Vodafoneda IP 7 Plus 32GB fiyatı suan 3749 görünüyor sitede. Turkcell de ise 3999 Tl sitede görünen fiyatlar. Tabi vodafone veya turkcellden alınır mı cihaz?

İphoneBükücü

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba Arkadaşlar yaklaşık 2 aydır İphone 7 kullanıcısıyım ve bir sorun ile karşı karşıyayım Ses arttırma ve azaltma tuşlarından biri daha alçak gözüküyor çökme gibi ve yeni farketmiş bulunmaktayım sadece bendemi bu sorun yoksa fabrikasyon bir sorunmu acaba sizden ricam benim gibi sorunu olan arkadaşlar yazabilirse teşekkür ederim,iyi forumlar..

mertas03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
26
Merhaba Arkadaşlar yaklaşık 2 aydır İphone 7 kullanıcısıyım ve bir sorun ile karşı karşıyayım Ses arttırma ve azaltma tuşlarından biri daha alçak gözüküyor çökme gibi ve yeni farketmiş bulunmaktayım sadece bendemi bu sorun yoksa fabrikasyon bir sorunmu acaba sizden ricam benim gibi sorunu olan arkadaşlar yazabilirse teşekkür ederim,iyi forumlar..

Bende kullanıyorum yok böyle bişey servise yollayın

mertas03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
26
Sizce şarj gidişi nasıl çok aktif kullandım telefonu gün içinde. 7 plus

Ekli dosyalar

• IMG_2868.PNG
    IMG_2868.PNG
    462.8 KB · Görüntüleme: 481
  • IMG_2869.PNG
    IMG_2869.PNG
    536 KB · Görüntüleme: 593

İphoneBükücü

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
--- Gönderi Güncellendi ---
Bendede o dedıdıgınden cam vurunca ses gelıyo ıphone 7 plus sıkıtı degıl galıba
senden gelen ses sessize alma veya genel ses durumuna aldığın tuştan geliyor o normal herkeste öyle ses arttırma ve azaltma tuşlarından biri daha çökükmü sendede?
Sizce şarj gidişi nasıl çok aktif kullandım telefonu gün içinde. 7 plus
Normal 7 saat kullanıma göre sıkıntı yok.

Adem6969

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bendede o dedıdıgınden cam vurunca ses gelıyo ıphone 7 plus sıkıtı degıl galıba
Arkadaslar sımdı denedım cam vurunca baya ses gelıyo :) bu sıkıntı degıl demı o kadar para verdık ıcıme dert oldu tam cam ordan gelıyo ses

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Bende Yok fakat sorun olacağını sanmıyorum ama siz gönderebilirsiniz servise

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122
Arkadaşlar bilgisi olan yardım edebilir mi

İnstareport adlı bir uygulama kullanıyordum 7 günlük ücretsiz paket sarın alımı yaptım bu işlemi gerçekleştirirken 28/01/2017 12 aylık süreç başlayacaktır gibi bir yazı yazıyordu

Ben bu satın alımı nasıl iptal ederim kredi kartı kaldırsam çözüm olur mu ya da başka bir çözümü var mı

pisst0n

Doçent
Reaksiyon puanı
180
Arkadaşlar selam

7 plus kullanıyorum kamerada video çekerken seste bir problem yok fakat whatsapp snapchatden ses kaydı atarken pcden açtığım ses gitmiyor

bunu neden yapar?

ibrahimyz34

Asistan
Reaksiyon puanı
49
arkadaslar iphone 7 icin saglam kirilmaz ekran koruyucu onerirmisiniz. ekrani tam kaplayan. ve kenarlari tam oturan guzel bi ekran koruyucu

ben aldim nano diye birsey ama ekran kenarlari ikiser milim kucuktu. o yuzden onu kullanamadim

Son düzenleyen moderatör:

ibrahimyz34

Asistan
Reaksiyon puanı
49
Microsonic İphone 7 3D Kavisli Temperli Cam Full Ekran Koruyucu Kırılmaz Film Siyah.
suan bunu kullaniyorum. kullanan varmi iphone 7 icin. ekrani biraz daraltti gibi ama

iki malzeme kullanildigi icin birleşim kısımları tam olmamış.

Son düzenleyen moderatör:

ibrahimyz34

Asistan
Reaksiyon puanı
49
bi bakayim ona simdi. önerdiğiniz bi sitede var mi satışı

mortality

Doçent
Reaksiyon puanı
9
arkadaslar iphone 7 icin saglam kirilmaz ekran koruyucu onerirmisiniz. ekrani tam kaplayan. ve kenarlari tam oturan guzel bi ekran koruyucu
Spigen kesinlikle çok sağlam ve hemen hemen orjinal ekranla aynı hissiyatı veriyor. Benim yaşadığım ve bir çok kişide gördüğüm problemi kenarların tam oturmaması( tam oturmamadan kastım bir kaç yerinde kenarların sanki havada kalıyor gibi durması). Yarın fotoğrafını çekip atarım. Ama dediğim gibi bu problem sadece bende yok, almadan önce sorduğum ve kullanan bir çok kişi de bu problemin olduğunu işitmiştim. Buff ile spigen arasında kalıp spigen almıştım. Buff da kenarların tam oturmama gibi bir problem olduğunu duymadım kullanan varsa yinede yazabilir.
Şimdi bu yazdıklarımdan sonra benim sana önerim Buff alman yönünde bir Spigen kullanıcısı olarak. Açıkcası benim canımı sıkıyor Spigen de kenarların tam oturmamış olması.

Bilal Darcan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
iPhone 7 jet black de bir çok kılcal çizikler var daha 1 haftalık cihaz. Cihaz değişimi yapabiliyor muyuz ? Farklı renk seçeneği ya da ?

ibrahimyz34

Asistan
Reaksiyon puanı
49
Spigen kesinlikle çok sağlam ve hemen hemen orjinal ekranla aynı hissiyatı veriyor. Benim yaşadığım ve bir çok kişide gördüğüm problemi kenarların tam oturmaması( tam oturmamadan kastım bir kaç yerinde kenarların sanki havada kalıyor gibi durması). Yarın fotoğrafını çekip atarım. Ama dediğim gibi bu problem sadece bende yok, almadan önce sorduğum ve kullanan bir çok kişi de bu problemin olduğunu işitmiştim. Buff ile spigen arasında kalıp spigen almıştım. Buff da kenarların tam oturmama gibi bir problem olduğunu duymadım kullanan varsa yinede yazabilir.
Şimdi bu yazdıklarımdan sonra benim sana önerim Buff alman yönünde bir Spigen kullanıcısı olarak. Açıkcası benim canımı sıkıyor Spigen de kenarların tam oturmamış olması.

tesekkur ederim cevabin icin. aciklayici olmus. o kadar paralar veriyoruz fakat su ekran koruyucu olayini bir turlu halledemiyoruz. tamam ben baff alayim ozaman. kenarlari oturmadigi zaman gercekten benimde cok canimi sıkıyor bu durum. neden adam gibi düzgün yapmazlar su ekran koruyuculari anlamis degilim

mertas03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
26
tesekkur ederim cevabin icin. aciklayici olmus. o kadar paralar veriyoruz fakat su ekran koruyucu olayini bir turlu halledemiyoruz. tamam ben baff alayim ozaman. kenarlari oturmadigi zaman gercekten benimde cok canimi sıkıyor bu durum. neden adam gibi düzgün yapmazlar su ekran koruyuculari anlamis degilim
Arkadaşlar koruyucunun öyle olması bilerek diyorum olması gereken o.

Ekli dosyalar

• IMG_2947.jpg
    IMG_2947.jpg
    168.8 KB · Görüntüleme: 768

mortality

Doçent
Reaksiyon puanı
9

Arkadaşlar koruyucunun öyle olması bilerek diyorum olması gereken o.

Anlatmak istediğim aşağıda ki resimlerde görüldüğü gibi kenarlara dikkat edildiği zaman sanki hava da duruyor gibi olduğu çok belli, sadece 1 yerde değil ki. Bunun neresi normal lütfen ama.

Ekli dosyalar

• IMG_1860.JPG
    IMG_1860.JPG
    1.1 MB · Görüntüleme: 767
  • IMG_1861.JPG
    IMG_1861.JPG
    1.3 MB · Görüntüleme: 767

mertas03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
26
Anlatmak istediğim aşağıda ki resimlerde görüldüğü gibi. Bunun neresi normal lütfen ama.

Farkındaysan koruyucunun bittiği yerde bombe başlıyo olması gereken o eğer bütün ekrana oturursa kılıf olmaz veya bombeden hava girer hava boşlukları oluşur

mortality

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Farkındaysan koruyucunun bittiği yerde bombe başlıyo olması gereken o eğer bütün ekrana oturursa kılıf olmaz veya bombeden hava girer hava boşlukları oluşur
resimlere yeniden bakabilir misiniz acaba işaretledim sorun olan yerleri ve özellikle ikinci fotoğraftaki alt kısma dikkat, mümkünse indirin fotoğrafı yakınlaştırıp bakın. Anlatamadığım nokta alt kısımda bir uç havada duruyorken diğer uçta hiçbir problem yok, ekranın sol tarafında o problem varken sağ tarafında yok, ekranın üst kısmında bir tarafta varken diğer tarafta yok :D bunun neresi normal allah aşkına yapma güzel kardeşim.

Son düzenleme:

mortality

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Takanda sorun olmasın?
Pardon ama yanlış anlamazsanız sizin kullandığınız telefon ve telefonunuzda kullandığınız ekran koruyucu söyleyebilir misiniz acaba.
Yani sanki spigenin sahibi gibi bir savunmaya geçmişsiniz illa problem başka yerde teziniz var. Bu sorunu yaşayan bir tek ben değilim burada özelden kullanan bir çok kişiye sordum ve böyle bir sorun olduğunu söylemişlerdi ben almadan önce. Bende daha önce bu ekran koruyucuyu kullanıp memnun kaldığım için güvenip aldım ama malesef sonuç bu.

mertas03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
26
Pardon ama yanlış anlamazsanız sizin kullandığınız telefon ve telefonunuzda kullandığınız ekran koruyucu söyleyebilir misiniz acaba.
Yani sanki spigenin sahibi gibi bir savunmaya geçmişsiniz illa problem başka yerde teziniz var. Bu sorunu yaşayan bir tek ben değilim burada özelden kullanan bir çok kişiye sordum ve böyle bir sorun olduğunu söylemişlerdi ben almadan önce. Bende daha önce bu ekran koruyucuyu kullanıp memnun kaldığım için güvenip aldım ama malesef sonuç bu.

Konu savunmak değil bir sürü tanıdığım insanda gayet memnun hava boşluğu sorunu hiç duymadım ama bu ekranı tam kaplamamasını sorun ediyolar ben ondan cevap verdim

inspiron

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
iphone 7 32 gb siyah modelim var. iOS 10 genel olarak güzel ama sevmediğim birkaç şey var.

1. öncelikle iOS 10 biraz ağır bir işletim sistemi olmuş gibime geldi neden bilmiyorum daha önce iOS 6-7-8-9 kullandım nedense geçişlerde falan ağırlık hissi veriyor bana.

2. bildirimler geldi birsürü bende hiç yukardan bildirim çubuğunu indirip de silmedim, genelde mail bildirimleri geliyor mesela 2 gün bakmıyorum onlara. böyle bir durumda bildirim çubuğunu aşağı çekince yaklaşık bir 15 bildirim gözüküyor bugün dün evvelsi gün diye gruplanırılmış olarak. onlar arasında aşağı yukarı kaydırınca sanki bir kilitlenme oluyor gibi yani oyunlar da olurya fps den dolayı kare atlaması olur onun gibi. muhtemelen jb tweaklerinden çakma beyaz baloncuk şeklindeki bildirimler ağır geliyor ya da güzel yazılım yazamamışlar o konuda.

3. diyelimki telefon ekranı kapalıyken whatsapp bildirimi geldi ve ben onu 3d touch ile açmaya kalktım yazma ekranı açıldı. sonra gönder tuşuna basmadan telefonun kilidini açıp ana ekranı açtım. bu sefer 3d touch ile açtığım cevap ekranında aşağıda yazı yazmak için çıkan sekme gitmiyor, aşağıda kalıyor. whatsappı multi taskingden kapatsam bile gitmiyor. ekranı kilitleyip geri açınca gidiyor.

4. yine bildirim geldi diyelim bildirimi 3d touch ile açmak istemiyorum bildirimi sağa çekip açmak istiyorum yapamıyorum çünkü %90 ihtimalle solda sağa çekince soldaki widget ekranına geçiyor.

5. sonuncusuda iOS 10 la klavye üzerine 3d touch ile bastırınca kelimeler arasında imleci hareket ettirebiliyoruz. ancak bu iş pek de kolay olmuyor tam istediğin harfin arasına imleci getiremiyorsun. eskiden jailbrekle yaptığım bir tweak vardı. swipe selection ismi. bu tweak de aynı işi sadece dokunarak sağa sola çekerek yapıyordun ve nereyi istersen tam orda durdurabiliyordun, apple ınkide güzel bir adapte ama kullanışlı yapamamışlar inşallah güncellemeler ile düzelir.

böyle uzun yazdım ama yaklaşık 1 aylık iOS 10 deneyimimi paylaşmak istedim.