HakanGölbaşı
Öğrenci
Vodafoneda IP 7 Plus 32GB fiyatı suan 3749 görünüyor sitede. Turkcell de ise 3999 Tl sitede görünen fiyatlar. Tabi vodafone veya turkcellden alınır mı cihaz?
Merhaba Arkadaşlar yaklaşık 2 aydır İphone 7 kullanıcısıyım ve bir sorun ile karşı karşıyayım Ses arttırma ve azaltma tuşlarından biri daha alçak gözüküyor çökme gibi ve yeni farketmiş bulunmaktayım sadece bendemi bu sorun yoksa fabrikasyon bir sorunmu acaba sizden ricam benim gibi sorunu olan arkadaşlar yazabilirse teşekkür ederim,iyi forumlar..
bugün 0 cihaz baktım ondada aynısı vardı denkmi geldi acaba bilmiyorum olmazsa yollayayım ozamanBende kullanıyorum yok böyle bişey servise yollayın
--- Gönderi Güncellendi ---bugün 0 cihaz baktım ondada aynısı vardı denkmi geldi acaba bilmiyorum olmazsa yollayayım ozaman
senden gelen ses sessize alma veya genel ses durumuna aldığın tuştan geliyor o normal herkeste öyle ses arttırma ve azaltma tuşlarından biri daha çökükmü sendede?--- Gönderi Güncellendi ---
Bendede o dedıdıgınden cam vurunca ses gelıyo ıphone 7 plus sıkıtı degıl galıba
Normal 7 saat kullanıma göre sıkıntı yok.Sizce şarj gidişi nasıl çok aktif kullandım telefonu gün içinde. 7 plus
--- Gönderi Güncellendi ------ Gönderi Güncellendi ---
Bendede o dedıdıgınden cam vurunca ses gelıyo ıphone 7 plus sıkıtı degıl galıba
Bende Yok fakat sorun olacağını sanmıyorum ama siz gönderebilirsiniz serviseMerhaba Arkadaşlar yaklaşık 2 aydır İphone 7 kullanıcısıyım ve bir sorun ile karşı karşıyayım Ses arttırma ve azaltma tuşlarından biri daha alçak gözüküyor çökme gibi ve yeni farketmiş bulunmaktayım sadece bendemi bu sorun yoksa fabrikasyon bir sorunmu acaba sizden ricam benim gibi sorunu olan arkadaşlar yazabilirse teşekkür ederim,iyi forumlar..
Bende Yok fakat sorun olacağını sanmıyorum ama siz gönderebilirsiniz servise
ben aldim nano diye birsey ama ekran kenarlari ikiser milim kucuktu. o yuzden onu kullanamadim
Spigen kesinlikle çok sağlam ve hemen hemen orjinal ekranla aynı hissiyatı veriyor. Benim yaşadığım ve bir çok kişide gördüğüm problemi kenarların tam oturmaması( tam oturmamadan kastım bir kaç yerinde kenarların sanki havada kalıyor gibi durması). Yarın fotoğrafını çekip atarım. Ama dediğim gibi bu problem sadece bende yok, almadan önce sorduğum ve kullanan bir çok kişi de bu problemin olduğunu işitmiştim. Buff ile spigen arasında kalıp spigen almıştım. Buff da kenarların tam oturmama gibi bir problem olduğunu duymadım kullanan varsa yinede yazabilir.arkadaslar iphone 7 icin saglam kirilmaz ekran koruyucu onerirmisiniz. ekrani tam kaplayan. ve kenarlari tam oturan guzel bi ekran koruyucu
Spigen kesinlikle çok sağlam ve hemen hemen orjinal ekranla aynı hissiyatı veriyor. Benim yaşadığım ve bir çok kişide gördüğüm problemi kenarların tam oturmaması( tam oturmamadan kastım bir kaç yerinde kenarların sanki havada kalıyor gibi durması). Yarın fotoğrafını çekip atarım. Ama dediğim gibi bu problem sadece bende yok, almadan önce sorduğum ve kullanan bir çok kişi de bu problemin olduğunu işitmiştim. Buff ile spigen arasında kalıp spigen almıştım. Buff da kenarların tam oturmama gibi bir problem olduğunu duymadım kullanan varsa yinede yazabilir.
Şimdi bu yazdıklarımdan sonra benim sana önerim Buff alman yönünde bir Spigen kullanıcısı olarak. Açıkcası benim canımı sıkıyor Spigen de kenarların tam oturmamış olması.
Arkadaşlar koruyucunun öyle olması bilerek diyorum olması gereken o.tesekkur ederim cevabin icin. aciklayici olmus. o kadar paralar veriyoruz fakat su ekran koruyucu olayini bir turlu halledemiyoruz. tamam ben baff alayim ozaman. kenarlari oturmadigi zaman gercekten benimde cok canimi sıkıyor bu durum. neden adam gibi düzgün yapmazlar su ekran koruyuculari anlamis degilim
tesekkur ederim cevabin icin. aciklayici olmus. o kadar paralar veriyoruz fakat su ekran koruyucu olayini bir turlu halledemiyoruz. tamam ben baff alayim ozaman. kenarlari oturmadigi zaman gercekten benimde cok canimi sıkıyor bu durum. neden adam gibi düzgün yapmazlar su ekran koruyuculari anlamis degilim
Arkadaşlar koruyucunun öyle olması bilerek diyorum olması gereken o.
Anlatmak istediğim aşağıda ki resimlerde görüldüğü gibi. Bunun neresi normal lütfen ama.
resimlere yeniden bakabilir misiniz acaba işaretledim sorun olan yerleri ve özellikle ikinci fotoğraftaki alt kısma dikkat, mümkünse indirin fotoğrafı yakınlaştırıp bakın. Anlatamadığım nokta alt kısımda bir uç havada duruyorken diğer uçta hiçbir problem yok, ekranın sol tarafında o problem varken sağ tarafında yok, ekranın üst kısmında bir tarafta varken diğer tarafta yokFarkındaysan koruyucunun bittiği yerde bombe başlıyo olması gereken o eğer bütün ekrana oturursa kılıf olmaz veya bombeden hava girer hava boşlukları oluşur
Pardon ama yanlış anlamazsanız sizin kullandığınız telefon ve telefonunuzda kullandığınız ekran koruyucu söyleyebilir misiniz acaba.Takanda sorun olmasın?
Pardon ama yanlış anlamazsanız sizin kullandığınız telefon ve telefonunuzda kullandığınız ekran koruyucu söyleyebilir misiniz acaba.
Yani sanki spigenin sahibi gibi bir savunmaya geçmişsiniz illa problem başka yerde teziniz var. Bu sorunu yaşayan bir tek ben değilim burada özelden kullanan bir çok kişiye sordum ve böyle bir sorun olduğunu söylemişlerdi ben almadan önce. Bende daha önce bu ekran koruyucuyu kullanıp memnun kaldığım için güvenip aldım ama malesef sonuç bu.