onuryurduseven
Asistan
Pupa, Lydia, Troy, Vatan hiçbiri sitede iphone satmıyor şuan, hepsi güncelliyor, tek tük elinde olan sayılı cihazı satan vardır, onlarda günceller kısa zamanda
turkcell de 2979 a 7 var alıyımmı apple garantilimidirPupa, Lydia, Troy, Vatan hiçbiri sitede iphone satmıyor şuan, hepsi güncelliyor, tek tük elinde olan sayılı cihazı satan vardır, onlarda günceller kısa zamanda
4031 lira ya aldım bir4,200 e aldığım telefon 4.950 olmuş millet dolar alır altın alır kâr yapar biz iphone alıp kâr ediyoruz en azından zarar etmiyoruz![]()
turkcellde satılan cihazlar apple garantilidir. dilerseniz alırken kutunun arkasından imei numarasını sorgulayıp öyle alın.turkcell de 2979 a 7 var alıyımmı apple garantilimidir
iPhone 7 Plus 32 gb fiyatı 4,449 tl olmuş
valla ben çok diyorum şimdi satmaya kalksam 4.600 den aşağı satmam.Aynn öyle. Bizde böyle kar ettikiyiki almışım diyen çok az kişi var herhalde ?
pek sanmıyorum ama tabi satıcılar tabikide satarken abartı bir şekilde yükseltir fiyatınıBeyler bende MacBook'ta air var 2014 başında aldım
Acaba ona da gelmişmidir zam ?
valla ben çok diyorum şimdi satmaya kalksam 4.600 den aşağı satmam.
o değil de yurt dışı cihaz fiyatları da artacak.
128 GBKaç gb senin ?
pek sanmıyorum ama tabi satıcılar tabikide satarken abartı bir şekilde yükseltir fiyatını
Bana göre macbook almak akıl işi değil açıkçası.Hadi yaa ben mecbooku satıp güzel bi laptop alırdım yaa (Oyun) Laptabı![]()
128 GB
Bana göre macbook almak akıl işi değil açıkçası.
macbook zaten oyun bilgisayarı değil ki internete gir mail bak haber okuBende alcaktımda 128 vazgeçtim 32 aldım param cebimde kaldım diye. Bilseydim 5000 tl olucağını ahahaha 2 tane alırdım
--- Gönderi Güncellendi ---
Abi ne bilim ozamanlar hiç online falan oyuna merakım yoktu sonra aldım keşke alamasaydım dedim yani![]()
macbook zaten oyun bilgisayarı değil ki internete gir mail bak haber oku![]()