Sarı ekran bi sorun değil firmanın göz sağlığı için yaptığı bişey değiştirilebilir.
Arkadaş night shift in ne olduğunu biliyor. Kapalı olduğu halde sarıymış. Onun cihazda sorun var. Cihazı değiştirmesi gerek.
Sarı ekran bi sorun değil firmanın göz sağlığı için yaptığı bişey değiştirilebilir.
ayarlardan istediğin renk tonunu ayarlayip kullanabilirsin
apple.com/tr den alınan bir ürünü sadece kargo ile ulaştırabilirsiniz fiziksel bir store a götüremezsiniz.
Cevaplarınız bana yardımcı olmuyor.
apple.com/tr den alınan bir ürünü sadece kargo ile ulaştırabilirsiniz fiziksel bir store a götüremezsiniz.
Cevaplarınız bana yardımcı olmuyor.
Şuanlık orta seviye kullanıyor samsung un yeni modeline göre karar veririmHangi telefona geçiş yapacaksınız bu güzelim cihazı bırakıp?
apple store zorluya goturursenizde size yardim ederler. ne yani siz bunu internet ten aldiniz diyip bakmayacaklar mi. kendinizi şartlamayın böyle
Fiyatına göre sınıfta kaldı.Kamerası gerçekten kötü mü ya plusın pek çok kişi kamerası kötü diyor.
Fiyatına göre sınıfta kaldı.
Aradım apple.com/tr u . Fiziksel mağazalar ile online store un farklı yönetimi var. Her mağaza kendinden sorumlu dediler.
Abi bence hiç kafanı bulandırma. Doldur formu ürün değişikliği iste. Nedenini yaz ver kargoya yolla. Hemen yrn yolla bence
Açtılar iade talebini kargo şirketi gelip alacak ürünü. 7 iş günü içerisinde parayı alacağım sorun yok. Çok kişide varmış benzer hatalar. S modeller daha stabil oluyor.
Değişim ile sorun giderildi mi@wedoman @Apocalypse_ @52SakocaN52 @MrSmoke ve diğer hatırlamadığım bana yardımcı olup sesiz ortam video kaydı gönderen arkadaşlarım çok teşekkür ederim her birinize
Şimdi bu sorun ses kaydı ya da ön kamera video kayıtlarında yok sizinkiler de aynen böyle benim eskisi gibi ben değişim e gönderdim bugün elime aldım çok şükür arka video da çızırtı sorunu yok yine aranızdayım 128 mat plus ile
@wedoman @Apocalypse_ @52SakocaN52 @MrSmoke ve diğer hatırlamadığım bana yardımcı olup sesiz ortam video kaydı gönderen arkadaşlarım çok teşekkür ederim her birinize
Şimdi bu sorun ses kaydı ya da ön kamera video kayıtlarında yok sizinkiler de aynen böyle benim eskisi gibi ben değişim e gönderdim bugün elime aldım çok şükür arka video da çızırtı sorunu yok yine aranızdayım 128 mat plus ile
Evet kardeşim benim de seninki gibiydi hatırlarsan bunda yok şuana kadar da başka bir sorunada rastlamadımDeğişim ile sorun giderildi mi
Değişim derken sıfır cihaz mı verdiler? Valla kafama takıldı şimdi bak. Yrn gider bende değişim talebi isterim o zaman sıfır cihaz veriyorlarsa
Evet kardeşim benim de seninki gibiydi hatırlarsan bunda yok şuana kadar da başka bir sorunada rastlamadım
Bir sorunun varsa apple dan aldıysan 14 günlük süreç bitmediyse
Sorununu feryat figan anlatma düzgün bir şekilde sorun böyle yazılım departmanı ilgilenir sonra sorun bulmazsa değişir depeartmanı ile görüşürüz ona anlatırsın ve 0 ürün ile değiştirirsin.
Yok yani swap gelir olsa da
Arkadaşlar bugün türk telekom bayiye gittim 7 plus yokmuş distribütör firmada yok dediler herhangi bi tt bayisinden 7 plus alan var mi son günlerde? Veyahut hangi bayi de mevcut bilen var mi acaba ..
işte bu yüzden dolayı değişime vermek istemiyorum ya.Yok yani swap gelir olsa da
işte bu yüzden dolayı değişime vermek istemiyorum ya.Yok yani swap gelir olsa da
Vodafone dan 24 ay sözleşmeli aldım . 25 kasımda aldım ama? Hala sıfır telle değiştirme ihtimalim var mı?
kameraya neden vurma gereği duyuyorsunuz ki nereye vurursanız vurun ses gelir youtube dan herkesin yayın yapması insanları paranoyak etti tank gibi telefonmu arıyoruz anlamadım ki aslında ülkenin acı gerçeklerinden dolayı normalde 2000 tl olan bir telefona 3800 tl vererek sahip olmak zorunda kalınca harikalar yaratsın istiyoruzMrb arkadaslar ıphone 7 plus kullanıyorum bı sorum oluvaktı kameraya hafıf vurunca ses gelıyo tam kamera bolgesınden oıs gelıyo acaba yada baskasındada varmı aynı ses ama cam bı skıntj uok
sen apple dan almamışsın zaten 14 günlük cayma hakkında geçmiş ya telefonun tamir edilir yada swap cihaz verilir
not:Swap cihaz aslında kullanılmış cihaz değildir aynı telefonun herhangibir aksesuarı olmadan sadece ince bir kutuda telefon olan halidir
--- Gönderi Güncellendi ---
kameraya neden vurma gereği duyuyorsunuz ki nereye vurursanız vurun ses gelir youtube dan herkesin yayın yapması insanları paranoyak etti tank gibi telefonmu arıyoruz anlamadım ki aslında ülkenin acı gerçeklerinden dolayı normalde 2000 tl olan bir telefona 3800 tl vererek sahip olmak zorunda kalınca harikalar yaratsın istiyoruz
Neden swap? Sonuçta donanımsal birşey garantisi de var. Ayıplı mal olmuyor mu?