iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

0neir0

Asistan
Reaksiyon puanı
38
Sarı ekran bi sorun değil firmanın göz sağlığı için yaptığı bişey değiştirilebilir.

Arkadaş night shift in ne olduğunu biliyor. Kapalı olduğu halde sarıymış. Onun cihazda sorun var. Cihazı değiştirmesi gerek.

ibrahimyz34

Asistan
Reaksiyon puanı
49
apple.com/tr den alınan bir ürünü sadece kargo ile ulaştırabilirsiniz fiziksel bir store a götüremezsiniz.

Cevaplarınız bana yardımcı olmuyor.

apple store zorluya goturursenizde size yardim ederler. ne yani siz bunu internet ten aldiniz diyip bakmayacaklar mi. kendinizi şartlamayın böyle

apple.com/tr den alınan bir ürünü sadece kargo ile ulaştırabilirsiniz fiziksel bir store a götüremezsiniz.

Cevaplarınız bana yardımcı olmuyor.

siz bu tarz yaklaşım gosterdiginiz surece size kimse birdaha yardımcı olmak istemez

Son düzenleyen moderatör:

muhasturk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
apple store zorluya goturursenizde size yardim ederler. ne yani siz bunu internet ten aldiniz diyip bakmayacaklar mi. kendinizi şartlamayın böyle

Aradım apple.com/tr u . Fiziksel mağazalar ile online store un farklı yönetimi var. Her mağaza kendinden sorumlu dediler.

0neir0

Asistan
Reaksiyon puanı
38
Aradım apple.com/tr u . Fiziksel mağazalar ile online store un farklı yönetimi var. Her mağaza kendinden sorumlu dediler.

Abi bence hiç kafanı bulandırma. Doldur formu ürün değişikliği iste. Nedenini yaz ver kargoya yolla. Hemen yrn yolla bence

muhasturk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Abi bence hiç kafanı bulandırma. Doldur formu ürün değişikliği iste. Nedenini yaz ver kargoya yolla. Hemen yrn yolla bence

Açtılar iade talebini kargo şirketi gelip alacak ürünü. 7 iş günü içerisinde parayı alacağım sorun yok. Çok kişide varmış benzer hatalar. S modeller daha stabil oluyor.

0neir0

Asistan
Reaksiyon puanı
38
Açtılar iade talebini kargo şirketi gelip alacak ürünü. 7 iş günü içerisinde parayı alacağım sorun yok. Çok kişide varmış benzer hatalar. S modeller daha stabil oluyor.

Doğrudur. Tabi ben bekleyemedim S modelini 1 sene var

ibrahimyz34

Asistan
Reaksiyon puanı
49
d3553bdf29368ff9ffe27ae4b9258014.jpg

arkadaslar iphone 7 yi kişisel erişim noktasından laptopa baglayamiyorum. bağlanıyor fakat internet yok diyor. resminide çektim. sorun ne olabilir acaba.

EfeKurttt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vatandan alınma iphone 7'm satılıktır. 32 gb modelidir sıfır gibidir daha yeni ürün olduğu için pırıl pırıldır. Yanında 2 kılıf ve cam koruma ile birlikte vereceğim. İlgilenenler özelden yazabilirler.

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122
@wedoman @Apocalypse_ @52SakocaN52 @MrSmoke ve diğer hatırlamadığım bana yardımcı olup sesiz ortam video kaydı gönderen arkadaşlarım çok teşekkür ederim her birinize

Şimdi bu sorun ses kaydı ya da ön kamera video kayıtlarında yok sizinkiler de aynen böyle benim eskisi gibi ben değişim e gönderdim bugün elime aldım çok şükür arka video da çızırtı sorunu yok yine aranızdayım 128 mat plus ile

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
@wedoman @Apocalypse_ @52SakocaN52 @MrSmoke ve diğer hatırlamadığım bana yardımcı olup sesiz ortam video kaydı gönderen arkadaşlarım çok teşekkür ederim her birinize

Şimdi bu sorun ses kaydı ya da ön kamera video kayıtlarında yok sizinkiler de aynen böyle benim eskisi gibi ben değişim e gönderdim bugün elime aldım çok şükür arka video da çızırtı sorunu yok yine aranızdayım 128 mat plus ile
Değişim ile sorun giderildi mi

Habibo881

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar bugün türk telekom bayiye gittim 7 plus yokmuş distribütör firmada yok dediler herhangi bi tt bayisinden 7 plus alan var mi son günlerde? Veyahut hangi bayi de mevcut bilen var mi acaba ..

0neir0

Asistan
Reaksiyon puanı
38

Değişim derken sıfır cihaz mı verdiler? Valla kafama takıldı şimdi bak. Yrn gider bende değişim talebi isterim o zaman sıfır cihaz veriyorlarsa

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122
Değişim ile sorun giderildi mi
Evet kardeşim benim de seninki gibiydi hatırlarsan bunda yok şuana kadar da başka bir sorunada rastlamadım
Değişim derken sıfır cihaz mı verdiler? Valla kafama takıldı şimdi bak. Yrn gider bende değişim talebi isterim o zaman sıfır cihaz veriyorlarsa

Bir sorunun varsa apple dan aldıysan 14 günlük süreç bitmediyse

Sorununu feryat figan anlatma düzgün bir şekilde sorun böyle yazılım departmanı ilgilenir sonra sorun bulmazsa değişir depeartmanı ile görüşürüz ona anlatırsın ve 0 ürün ile değiştirirsin.

0neir0

Asistan
Reaksiyon puanı
38
Evet kardeşim benim de seninki gibiydi hatırlarsan bunda yok şuana kadar da başka bir sorunada rastlamadım

Bir sorunun varsa apple dan aldıysan 14 günlük süreç bitmediyse

Sorununu feryat figan anlatma düzgün bir şekilde sorun böyle yazılım departmanı ilgilenir sonra sorun bulmazsa değişir depeartmanı ile görüşürüz ona anlatırsın ve 0 ürün ile değiştirirsin.

Vodafone dan 24 ay sözleşmeli aldım . 25 kasımda aldım ama? Hala sıfır telle değiştirme ihtimalim var mı?

furkannosmann

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşlar bugün türk telekom bayiye gittim 7 plus yokmuş distribütör firmada yok dediler herhangi bi tt bayisinden 7 plus alan var mi son günlerde? Veyahut hangi bayi de mevcut bilen var mi acaba ..

Ben Türk Telekom'dan alıcam ayın 15den sonra elimde olacak

Adem6969

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Mrb arkadaslar ıphone 7 plus kullanıyorum bı sorum oluvaktı kameraya hafıf vurunca ses gelıyo tam kamera bolgesınden oıs gelıyo acaba yada baskasındada varmı aynı ses ama cam bı skıntj uok

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Vodafone dan 24 ay sözleşmeli aldım . 25 kasımda aldım ama? Hala sıfır telle değiştirme ihtimalim var mı?

sen apple dan almamışsın zaten 14 günlük cayma hakkında geçmiş ya telefonun tamir edilir yada swap cihaz verilir

not:Swap cihaz aslında kullanılmış cihaz değildir aynı telefonun herhangibir aksesuarı olmadan sadece ince bir kutuda telefon olan halidir
--- Gönderi Güncellendi ---
Mrb arkadaslar ıphone 7 plus kullanıyorum bı sorum oluvaktı kameraya hafıf vurunca ses gelıyo tam kamera bolgesınden oıs gelıyo acaba yada baskasındada varmı aynı ses ama cam bı skıntj uok
kameraya neden vurma gereği duyuyorsunuz ki nereye vurursanız vurun ses gelir youtube dan herkesin yayın yapması insanları paranoyak etti tank gibi telefonmu arıyoruz anlamadım ki aslında ülkenin acı gerçeklerinden dolayı normalde 2000 tl olan bir telefona 3800 tl vererek sahip olmak zorunda kalınca harikalar yaratsın istiyoruz

0neir0

Asistan
Reaksiyon puanı
38
sen apple dan almamışsın zaten 14 günlük cayma hakkında geçmiş ya telefonun tamir edilir yada swap cihaz verilir

not:Swap cihaz aslında kullanılmış cihaz değildir aynı telefonun herhangibir aksesuarı olmadan sadece ince bir kutuda telefon olan halidir
--- Gönderi Güncellendi ---

kameraya neden vurma gereği duyuyorsunuz ki nereye vurursanız vurun ses gelir youtube dan herkesin yayın yapması insanları paranoyak etti tank gibi telefonmu arıyoruz anlamadım ki aslında ülkenin acı gerçeklerinden dolayı normalde 2000 tl olan bir telefona 3800 tl vererek sahip olmak zorunda kalınca harikalar yaratsın istiyoruz

Teşekkürler cvp için..

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
bu arada unutmadanda yazıyım iphone telefonlarlarda en ufak bişey olsa , azıcık kişi bile problem yaşasa her yerde hemen abartıla anlatılıyor ama samsung ve diğerlerindeki olumsuzluklar o kadar çok haber yapılmıyor note 7 patlamaya kalktıda anca o zaman haber yapılmaya başlandı

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122
Swap cihaza bir açıklama gerek sanırım.

Ben tam olarak ne gibi durumlarda bu cihazların verildiğini bilmiyorum fakat bildiğim şu ki örnek ablamın 6 s telefonu %60 larda kendini kapatıyor şarja takınca %60 ile devam ediyordu gönderdik değişim yapıldı aktifleştirmek isteyince swap 6s yazıyordu

Swap cihaz sorunlu olarak toplanan iPhone lar Çin'e gider en küçük parçasına kadar test edilir yeniden birleştirip fabrika çıkışı yapılır bir rivayete göre bu toplama cihazlar orijinal ürünlere göre çok daha sorun yaratan cihazlar olarak bilinir :)) @52SakocaN52