ben de pc de duymuyorum telefondan açınca çok kötüEvet yine swap alırsın . Birşey yok telefonunuzda
ben de pc de duymuyorum telefondan açınca çok kötüEvet yine swap alırsın . Birşey yok telefonunuzda
ben de pc de duymuyorum telefondan açınca çok kötü
Belirtilen linki kullanmayın reklamlı ayrıca zararlı linkne olduğunu biraz açıklarsan pek anlamadım vpn programı mı
iPhone 7 Plus 128 Gb gold cihazda iOS 10.1.1 de kamera uygulamasında bazen fotoğraf çektiğimde 0.5 yada 1 saniye gecikmeli çekiyor birdaha çekmek istediğimde resping yapıyor (reboot değil) ve bu artık gına getirdi değişim mi yapılır.Yada çözüm ne olabilir.Cihaz sürümü 10.1.1 Jbsiz
10.2 Güncelle dostum. Denemekte yarar var
Allah korusun jb bekliyorum final sürümünü sen bana güncelle diyosun hocam [emoji23][emoji51]
iyi de dostum nasrettin hocanın işi gibi olmasın bu.
arızalı olup olmadığını anlamak buna bağlı.
değişime gönderince 10.1.1 ile geleceğine de emin değiliz.
yani deneyecen ya da böyle kullanılacak. normal bir durum değil bu. donanımsal sa ne olcak o da var ?
İşte zorluya götürcem net üzerinden çözüm bulamazsam eğer donanımsal derlerse 10.2'e jb çıkınca değişme götürcem.Hayırlısı bir çözüm yolu bilen varsa genede (update haricinde) paylaşırsa iyi olur.gerçi jb yapmadan ayarlardan sıfırla desemmi ama restorenin yapamadığı çözümü sıfırlamamı yapacak
Arkadaşlar rica ediyorum lütfen telefonunda video ve ya ses kaydında cızırtı olmadığını düşünen arkadaşlar lütfen yardımcı olmak adına bana bu kaydı ulaştırabilir misiniz ( sessiz ortam)!
@MrSmoke @Hakan__ @Apocalypse_ @Ahmet ERKAN @52SakocaN52 @Leatrix @Kenan___ @wedoman @Goksky @asdf61 @Bravess @MR.Anonymous
Foruma girip bu mesajımı okuyan arkadaşlar sizler lütfen rica ediyorum
Çok değil 3 sn bir ses kaydı ya da video
çok teşekkür ederim peki sence seninki de sorunlu mu
10.2'nin sıkıntısı olabilir belki eğer güncellediysenizMerhaba arkadaşlar hepinize selamlar.Yaklaşık 1.5 aydır iphone 7 kullanmaktayım fakat son zamanlarda pil iyice saçmalıyor garip azalmalar oluyor.Ben telefonu genellikle kullanmayacağım zamanlarda kapatırım mesela dün %22 iken telefonu açtığımda sadece 1 dakika mesajlarıma baktım ve bu 1 dakika içinde şarjım %19 a kadar geriledi reset attığımda ise tekrar %22 ve gene kısa bir süre içerisinde %20 ye kadar düştü (sonra normale döndü.).Ayrıca 3 dakikalık bir müzikte bile %3 azalma oldu.Bu durum genelde şarj %60 ın altına düştüğünde oluyor.Neden böyle oluyor bir türlü anlam veremiyorum.Bu sebepten dolayı servise de gittim fakat cihazın arızalarını gösteren alet telefonda sıkıntı olmadığını söyledi yetkili de arıza tarayıcı cihaz arıza göstermeden müdahale yapamayız dedi.Sıkıntılarım bu kadar da değil mesela bir uygulama açık olsun telefonu kapatıp açtığımda o uygulama halen açık oluyor yani kapanmıyor ve ben genelde youtube dan video izleyen biriyim telefonu ilk aldığım zamanlar 1080p seçeneği yokken şimdi o da geldi.Bu sadece bende mi var yoksa iphone 7 kullanan diğer arkadaşlarda da mı ? Restore denediğim halde sorunlarım devam ediyor ne yapalıyım sizce cevaplarınızı bekliyorum.Saygılar.
10.1.1 dede bu sorunları yaşıyordum düzelir umudu ile 10.2 ye geçtim hala düzelmedi.Mesela dün müzik dinlerken şarjım %37 de yarım saat kaldı fakat %36 olunca hiç vakit kaybetmeden %35 e düştü10.2'nin sıkıntısı olabilir belki eğer güncellediyseniz
10.1.1 dede bu sorunları yaşıyordum düzelir umudu ile 10.2 ye geçtim hala düzelmedi.Mesela dün müzik dinlerken şarjım %37 de yarım saat kaldı fakat %36 olunca hiç vakit kaybetmeden %35 e düştü
Başka önerisi olan arkadaş var mı ?
rica ederim dostum. bence de sorunlu fakat gördüğüm kadarıyla herkeste böyle. zaten çok video çeken birisi değilim o yüzden kafaya takmıyorum. @52SakocaN52'ın dediği gibi mikrofonu çok iyi olmasından da kaynaklanabilir ama mikrofonun daha kötü olmasına tercih ederdimçok teşekkür ederim peki sence seninki de sorunlu mu
Yine teşekkür ederim şöyle bir şey var ben ses kaydı çok alıyorum ve benim farkettiğim durum şu ki benim lg g3 telefonumun geride kalır yazı yok hatta duru olmadığını düşünüyorum ip7 gibi sesi var ama ip 7 dururica ederim dostum. bence de sorunlu fakat gördüğüm kadarıyla herkeste böyle. zaten çok video çeken birisi değilim o yüzden kafaya takmıyorum. @52SakocaN52'ın dediği gibi mikrofonu çok iyi olmasından da kaynaklanabilir ama mikrofonun daha kötü olmasına tercih ederdimsonuçta video çekerkende sesli bir ortamda çekilir bu cızırtı sesi duyulmaz bile.
Sessiz ortamda video çekip aynı ortamda dinlemek çok saçma bir olay bu bir.
Mikrofon geniş bir alandan sesi topladığı için bu ses oldukça normal( bende de var aynı ses) bu iki.
Hadi bu sorun olsa mikrofonu düşürseler bir nebze bu seferde video çekerken sesi gerektiği gibi alıp dinletmediği zamanda bu telefonda ses çıkmıyor denecek %100 bunada emimim
İllaki bir sorun arıyor herkes telefonda, 3.5-4 bin lira verip alıyorsun neden açığını arıyorsun telefonun buda ayrı bir konu. Ha birde üretilen bütün iphone 7 ler bu şekilde çıkıpta sessiz ortamda sessiz video dinleyen çok az seçilmiş vardır heralde)
Yarın tekrar biri yazarSon noktayı koyuyorum. telefonunuzu güle güle kullanınen ufak sıkıntınız yok
Telefonu yere düşürdüm ekranı çatladı
ekran değişimi oluyor mu yeni cihazla mı değiştiriyorlar ?
maliyeti nedir bunun
İPHONE 7 PLUS 32 GB ŞARJI 2.15 DK DA FULLENİYOR %24 DEYKEN TAKTIM 2.15 DK FULLENMESİ NORMAL Mİ